rahmanshahi
کاربر سایت
بعد افزایش قیمت تخیلی که پلاس داشت اصلا نتونستن عنوان خوبی بذارن روی سرویس! حالا هرچقدر جمع قیمت بزنیم و بگیم اینا ارزش کلیشون فلان دلاره و بیشتر از پول اسنشال درمیاد، فقط داریم بهانه میاریم.پلاس اسنشال تو سالی که گذشت
View attachment 362231
نظرتون چیه؟
برای من که سال ضعیفی بود، کلا فک کنم ۵ ۶ تا از گیم هاشو رفتم بقیه هم یا باب میلم نبوده یا قبلا بازی کرده بودم.
سال جدید رو انتظار داشتم قوی تر شروع کنه سونی
بازی قبلی این استودیو ترمیناتور روی سرویس ها نیومده اینم احتمالا نیاد ولی terminator resistance با اینکه یه بازی aa محسوب میشه برای منی که فن این فرنچایزم واقعا فوق العاده بود به نظرم یکی از بهترین بازی هایی بود که از روی فیلم ساختنمن ماه به ماه منتظرم يا اينجا يا گيم پس اين روبوكاپ بياد ولى لامصب نه مياد نه حتى تخفيف درستى ميخوره![]()

میشه والهالا رو جدا دانلود کرد؟ اگه بشه خیلی خوبه. فقط این رو تجربه نکردم. حال ندارم اون همه بازی اصلی رو بگیرم...DLC God of War Ragnarök : Valhalla
- PS4 : 8.200 GB
- PS5 : 7.686 GB
متاسفانه نمیشه چون بصورت add one منتشر شده و نیاز به بیس بازی اصلی داره و مستقل نیستمیشه والهالا رو جدا دانلود کرد؟ اگه بشه خیلی خوبه. فقط این رو تجربه نکردم. حال ندارم اون همه بازی اصلی رو بگیرم...