PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان بازی ها پرمیوم رو می خوام از اینترنت و سایت های فارسی دانلود کنم اما نمی دونم ریجن هر بازی پلاس چیه و چه ریجنی رو باید دانلود کنم از سایت ها (قبلا ریجن بازی رو از مثلا شاپ می پرسیدم و متناسب با اون دانلود می کردم الان چه کار باید بکنم)

بازیای پریمیوم نیاز به پلاس پریمیوم دارن. بازی رو میزاری دانلود بعد با psx لینک میگیری . اکانت پریمومی که داری ریجنش رو حتما میدونی . ترکیه میشه eu
تاپیک آموزش psx هم هست.

اگر پلاس ظرفیت ۳ باشه اما بازی ظرفیت ۲ فکر کنم در این حالت هم میشه آنلاین بازی کرد اون بازی رو درسته!؟ در ضمن اگر می دونی لطفا بگو gta 5 که در همین پلاس هست رو میشه آنلاین با همین خرید پلاس بازی کرد (چون دادم مثل اینکه عنوانی به نام gta online هم هست نفهمیدم فرقش چیه)

نه نمیشه.
ظرفیت ۳ اکتیو نمیشه پس روی بقیه اکانت ها شیر نمیشه هر چی داره فقط روی خودش میشه استفاده کرد.
محتویات ظرفیت ۲ رو میتونی روی بقیه اکانت ها استفاده کنی.

دوستان لطفاً بفرمایید از کجا اکانت ارزان اما مطمئن پلاس اکسترا تهیه کنم

پ.ن: بعضی از کانال ها با افراد هستند که مطرح نیستند اما قیمت ها خوبه این ها می تونه هکی باشه و بعداً دردسر درست کنه!؟

چند تا تاپیک پایین تر دوستان جاهایی که خرید کردن رو معرفی میکنن

• Like
Reactions: SHAYAN1999
بازیای پریمیوم نیاز به پلاس پریمیوم دارن. بازی رو میزاری دانلود بعد با psx لینک میگیری . اکانت پریمومی که داری ریجنش رو حتما میدونی . ترکیه میشه eu
تاپیک آموزش psx هم هست.

نه نمیشه.
ظرفیت ۳ اکتیو نمیشه پس روی بقیه اکانت ها شیر نمیشه هر چی داره فقط روی خودش میشه استفاده کرد.
محتویات ظرفیت ۲ رو میتونی روی بقیه اکانت ها استفاده کنی.

چند تا تاپیک پایین تر دوستان جاهایی که خرید کردن رو معرفی میکنن

مرسی از توضیحات خوبت.... ۱. درباره پلاس پرمیوم می خواستم اگر بشه از همین سایت های فارسی ریجن بازی مرتبط باهش رو دانلود کنم که دیگه نیاز به psx نباشه (اما اینطور که شما میگی نمیشه)

۲.چه تاپیک های!؟

مرسی از توضیحات خوبت.... ۱. درباره پلاس پرمیوم می خواستم اگر بشه از همین سایت های فارسی ریجن بازی مرتبط باهش رو دانلود کنم که دیگه نیاز به psx نباشه (اما اینطور که شما میگی نمیشه)

۲.چه تاپیک های!؟

شما دانلود هم کنی نیاز به psx دارین که انتقال بدین.

شما دانلود هم کنی نیاز به psx دارین که انتقال بدین.
اونکه نیاز دارم به psx ولی منظورم دانلود از سایت فارسی باشه و نخوام از psn دانلود کنم

نه نمیشه
در مورد سوال دوم اطلاعی ندارم

اگر پلاس ظرفیت ۳ باشه اما بازی ظرفیت ۲ فکر کنم در این حالت هم میشه آنلاین بازی کرد اون بازی رو درسته!؟ در ضمن اگر می دونی لطفا بگو gta 5 که در همین پلاس هست رو میشه آنلاین با همین خرید پلاس بازی کرد (چون دادم مثل اینکه عنوانی به نام gta online هم هست نفهمیدم فرقش چیه)
فقط تو همون اکانت پلاس ظرفیت ۳ میتونی بازی کنی.

بچه ها من پلاسم زبان اوکراینی هست میشه عوض کرد!؟

پ.ن: بازی اگر کد داخل پلاس با کد داخل سایت ایرانی بخونه اما ریجن متفاوت باشه مشکلی پیش نمیاد دانلود کنم!؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or