PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
_طرح مشکلی نیست، این مدلی کردن و هر کی خواست میخره
_مشکل من باهاشون تو اکانت تک بازی ظرفیتی هست، همه ی سایت ها اکانت قانونی بازی که میفروشن ،
مینویسن مثلا (ظ1: *** تومن) (ظرفیت 2: ***تومن) و (ظرفیت 3: ***تومن)
_ولی اینا اینطوری نکردن
مثلا نوشته اکانت spider man 2 ***تومن،
هرچی هم میپرسی نمیگن کدوم ظرفیت هست،. و میگن بعد خرید هرکدوم موجود بود تحویل میدیم. اکثرا هم ظ3 میدن،

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
تکی شو من نمی دونستم اگه اینطوریه که دیگه نباید ازشون خرید. چون اکانت تکی باید مشخص باشه که مشتری حق انتخاب داشته باشه و جدا از اون پولشون هم فرق داره باهم. نمی شه پول ظ ۲ بدیم ۳ تحویل بگیریم.

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
به جر التیمیت که همشون ظ2 هستن، بقیه شانسیه
حتی تک بازی خواستم بخرم، گفتن داریم ولی معلوم نیست ظ2یاظ3 بدیم،
خوب تو تک بازی مشتری باید انتخاب کنه چی میخواد، ولی اینا تو تک بازی هم گفتن شاید 3 بدیم، این که نشد
حالا شاید الان درست شده،

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
اگه همین التیمیت رو تک بازی میکردن (ظرفیت2 ) با قیمت پایین تر مشتریهای خودشونم بیشتر میشد
البته بازم برای کسی که قصد خرید پلاس ظرفیت کامل داشته باشه بصرفه تر هست

آخرین ویرایش:
شما که آلتیمیت دارید راضی هستید؟ تاحالا مشکلی داشته؟ منم میخوام آلتیمیت بخرم
بله من راضی بودم ، از پلاس به صرفه تره و همه گیما روز عرضه میاد روش به غیر از بعضی بازیهای خاص مثل remnant 2 و ... ، همه گیمایی که تحویل میگیرین هم ظ۲ هست (التیمیت)

• Like
Reactions: db07
یه سوال دیگه، کسی اکانت اوکراین داره؟ من میخوام پلاس بگیرم با دوستم شیر کنیم ، روی ریجن اوکراین خیلی به صرفه تره (یک ساله دیلاکس حدود 5 میلیون). کلا محدودیت خاصی نداره این ریجن؟

یه سوال دیگه، کسی اکانت اوکراین داره؟ من میخوام پلاس بگیرم با دوستم شیر کنیم ، روی ریجن اوکراین خیلی به صرفه تره (یک ساله دیلاکس حدود 5 میلیون). کلا محدودیت خاصی نداره این ریجن؟
من اخیرا تو کانال سی دی استاپ خوندم پلاس اکراین مشکل پیدا کرده و دیگه نمیفروشن...حالا نمیدونم دقیقا مشکلش چیه...دوستان اگه میدونن راهنمایی کنن

جدیدا یه سری از فروشگاه ها ریجن برزیل و هندوستان هم میفروشند که قیمتاشون از اروپا و آمریکا مناسب تره ، خودم تا حالا پلاس ظرفیتی نگرفتم و ترجیح میدم اکانت خودمو شارژ کنم .
فقط جهت اطلاع رسانی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or