omid0
کاربر سایت
همون اولی essentialالان من که اشتراک پلاس فقط دارم اکسترا بمن تعلق میگیره یا همون اولی اسنشال ؟
همون اولی essentialالان من که اشتراک پلاس فقط دارم اکسترا بمن تعلق میگیره یا همون اولی اسنشال ؟

دوستان من الان پلاسم تموم شد . میتونم یک ماهه تمدید کنم؟ چه جوریاست؟
بله میشه از استور پلی استیشن شارژ کنیدسلام بر دوستان عزیز
آقا من ۱۰دلار تو اکانتم هست میخواستم ی اکانت ۱ ماهه پلاس بگیرم که فیفا ۲۲ رو اد کنم ولی شنیده بودم که اکانتای جدید اکتیو نمیشن تا موقعی که سرویس جدید عرضه بشه...
احیانا درست شنیدم یا نه؟
![]()
سلام
از پلاس اکسترا میشه ظرفیتی استفاده کرد؟مثلا یک اکانت یکساله 100دلاری بگیری رویه اکانتت با دوستت شیرش کنی هم ظرفیت هوم و هم اکانت اصلی از بازیا همزمان استفاده کرد روی دوتا دستگاه مختلف؟
سلام و دروددلار داره میره بالا بنظرتون 100 دلار بخریم(وقتی اومد از استور بخریم) یا وایسیم شاید سایتا مثل پلاس ارزون تر دادنش؟
سلام و درودسلام
از پلاس اکسترا میشه ظرفیتی استفاده کرد؟مثلا یک اکانت یکساله 100دلاری بگیری رویه اکانتت با دوستت شیرش کنی هم ظرفیت هوم و هم اکانت اصلی از بازیا همزمان استفاده کرد روی دوتا دستگاه مختلف؟
عالیه ارزش داره قطعافروش اکانت قانونی Playstation Plus Deluxe Edition یک ساله برای پلی استیشن
ریجن ترکیه
ظرفیت کامل ( روی هر اکانتی که ریجن ترکیه باشه میتونیم خریداری کنیم )1 میلیون 130 هزار تومان
اشتراکی
PS4
ظرفیت دوم570 هزار تومان
PS5
ظرفیت دوم699 هزار تومان
PS4 | PS5
ظرفیت سوم50 هزار تومان
شامل پلی اشتیشن پلاس و بازی های قابل دانلود PS2 و PS3 و شامل PlayStation Plus Extra
گاراتتی مادام العمر
دوستان این قیمت هارو توی یک کانال معتبر دیدم،بنظرم ارزش داره خریدش،قیمت یک بازی هم نیست.(کانال خودم نیست و قصد تبلیغ ندارم)