PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خودم میخوام ریجن ترکیه بگیرم یه سری سایتا هستن میتونن مستقیم با لیر بخرن البته تا حالا امتحان نکردم بزنین خرید از ترکیه میاره سایتاشو اکستراش سالیانه 400 لیره هر لیرم 2500 خیلی به صرفه در میاد یعنی کلا 1 میلیون اینا میشه

• Like
Reactions: Cptamir69
سلام
منظورم اشتراکی نبود منظور همین سایت هایی که کد میفروشن بود مثلا الان 60 دلاری رو میدن 1950 در حالی که یک سال پلاس رو میدن 1500 ک جفتشونم 60 دلار هستن!
والا منم دوست دارم نصف نصف بخرم با یکی ولی این سایتا اشتراکیا یکم ترسناکن تو فروم ایکس باکس میخوندم یکی همینطوری گیم پس اشتراکی خریده بود بعد بن شده بود دستگاهش طرف با کردیت کارت غیر قانونی خرید کرده اکانت فروخته خیلی زور داره بن شه آدم به این خاطر
والا چه بهتر به جای 3 میل ادم 1.5 میل میده نصف نصف با یه ادم معتبر بخره
سلام
بهترین راه اینه که با یه دوست و فامیل و آشنا بخرین
من خودم با دوستم دوتایی میخریم، تو اکانت من میخریم و بعد دوتایی استفاده میکنیم (ظ2، ظ3) و پولش نصف میشه

• Like
والا اگه معتبر باشه میارزه 700 تومن کجا 3 میل کجا شما از کجا میخری
ما که گیفت کارت میخریم از سایت های معتبر با اون میخریم و پولش رو دونفری میدیم، الان چند ساله بازی های مورد علاقمون رو اینطوری میخریم، برا پلاس هم که من خودم حدود 5 ساله هکی استفاده میکردم، ولی الان احتمالا قانونی بخریم باز

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
سلام
بهترین کار اینکه ادم شریکی بگیره با هم کانکت شیم 100دلار رویه یک اکانت اصلی که ظرفیت دوشو شیر کنه تا یک سال
از این لحاظ اکانت امریکارم میگم که برای دانلود افلاین راحت باشیم دیتاها اکثرا ریجن یک هست با PSX راحت بشه ریخت
بهترین کار برای ما با این قیمت دلار تهیه کردن پلاس اکسترا یکسالس حالا یکسالم بازیارو با تا خیرم بازی کنی بازم می ارزه با این قیمتا
حالا یکسری بازیا هم استثنا دارن مثله گرنتوریسمو7 یا فیفا 23که ظرفیتیشونو میخریم
بنده هم منظورم دقیقا همین بود این کانال ها یکم مشکوکن 700 تومن یه سال ظرفیت 2!
متاسفانه من تو فامیل یا دوست کسیو ندارم اینطوری نصف نصف باهاش بخرم
خب اگر با لیر ترکیه بگیره شاید همینقدر بشه دقیقا کاری که تو ایکسباکس میکنن با ارژانتین میخرن تفاوت داره با اکانتی که ریجنش امریکا باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
بهترین راه همونطور که دوستان گفتن همینه که یه دوست قابل اعتماد داشته باشید و شریکی با هم پلاس یک ساله حالا پرمیوم یا اکسترا رو بگیرید و لذتشو ببرید. این اکانتای نصف قیمتی که کانالای تلگرامی میفروشن اصلا قابل اعتماد نیس و ارزش نداره به خاطر قیمت پایین کنسول و اکانتتون رو به خطر بندازید. اینکه الان ۱۰۰$ بگیرید برای اون زمان نگه دارید یا همون موقع پلاس یک ساله رو بگیرید، کدوم به صرفه‌تر هستش سوال سختیه واقعا چون تو مملکت ما هیچی حساب کتاب نداره ولی خب اینکه $ تو اکانتتون داشته باشید هیچوقت ضرری نداره!

سلام
بهترین کار اینکه ادم شریکی بگیره با هم کانکت شیم 100دلار رویه یک اکانت اصلی که ظرفیت دوشو شیر کنه تا یک سال
از این لحاظ اکانت امریکارم میگم که برای دانلود افلاین راحت باشیم دیتاها اکثرا ریجن یک هست با PSX راحت بشه ریخت
بهترین کار برای ما با این قیمت دلار تهیه کردن پلاس اکسترا یکسالس حالا یکسالم بازیارو با تا خیرم بازی کنی بازم می ارزه با این قیمتا
حالا یکسری بازیا هم استثنا دارن مثله گرنتوریسمو7 یا فیفا 23که ظرفیتیشونو میخریم

خب اگر با لیر ترکیه بگیره شاید همینقدر بشه دقیقا کاری که تو ایکسباکس میکنن با ارژانتین میخرن تفاوت داره با اکانتی که ریجنش امریکا باشه
مشکل همون پیدا کردن نفر دومه:Dمن کسیو تو دوست و آشنا ندارم که اهل بازی باشه! اینجا هم تاپیکی نیست راجب این موضوع ادم معتبر باشه با هم دوتایی بخریم

آخرین ویرایش:
میگن پنیر مفت همیشه تو تله موشه.
این داستانایی که میبینید خارج از عرف ارزون میزنن اخرش به مشکل میخورن. یکیش از بچه های همین سایت که یه کانال معروف هم داشت اخرش یه تعداد زیادی از اکانت هاش بسته شد.
و یا یه تعداد زیادی از ظرفیت دو ها رو به چند کاربر فروخت و اخرش همه شون بسته شد.
یا اون داستان بن شدن کنسول های سریز و ......

بسیار مهم:

برای ریدیم کردن کد پلی استیشن به هیچ عنوان از آی پی ایران استفاده نکنید. کدها را فقط از طریق وی پی ان و از وبسایت پلی استیشن ریدیم کنید.

احتمال باطل شدن کد با استفاده از آی پی ایران وجود دارد.

اینو تو یه کانال دیدم

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

بسیار مهم:

برای ریدیم کردن کد پلی استیشن به هیچ عنوان از آی پی ایران استفاده نکنید. کدها را فقط از طریق وی پی ان و از وبسایت پلی استیشن ریدیم کنید.

احتمال باطل شدن کد با استفاده از آی پی ایران وجود دارد.

اینو تو یه کانال دیدم

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

اینو از خودش دراورده این دوستمون چون من دیروز گیفت ریدیم کردم بدون مشکل

يسوال دارم من الان از اشتراك پلاسم ٦ ماه ديگه مونده .. الان چقدر بايد بدم مابقيشو و تبديلش كنم به اكسترا ؟؟

شما ۴۰ یا ۶۰$ باید بدی تا به سطح مورد نظرت ارتقا پیدا کنی

اینو از خودش دراورده این دوستمون چون من دیروز گیفت ریدیم کردم بدون مشکل
این مشکل واسه من پیش اومد کد با ip ایران وارد نشد،از سایت با ip امریکا وارد کردم .
البته اینترنت من در حالت عادی هم بدون dns گوگل وارد استور نمیشه.

• Wow
Reactions: NaViiDii
احتمالا مشکل از dns هایی هست ک isp شما استفاده میکنه مثلا خود من یه مدت بدون فیلتر شکن یوتیوب برام باز میشد! بعد دوباره بسته شد
همین الان که اینو نوشتم سایت های داخلی برام با فیلتر شکن باز میشه خدایی گل و بلبله:-??=))
امیدوارم همین‌ باشه که میگین.
این مشکل من مال اسفند پارسال بود بعد از اون 2 بار کد وارد کردم برای احتیاط از سایت با vpn ریدیم کردم ، بعد الان دیدیم دوستان اشاره کردن گفتم شاید سونی هم داره سخت میگیره.

• Like
Reactions: Rodan
حالا ما رفتیم PS now یه ساله خریدیم حتما تبدیل به پلاس پرمیوم میشه؟:D
نه که ما دلمون رو صابون زدیم 20 روز دیگه مرده بیاد بگه ایموشنال دَمِج :)) :D

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: dooste.man83

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or