PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بسیار مهم:

برای ریدیم کردن کد پلی استیشن به هیچ عنوان از آی پی ایران استفاده نکنید. کدها را فقط از طریق وی پی ان و از وبسایت پلی استیشن ریدیم کنید.

احتمال باطل شدن کد با استفاده از آی پی ایران وجود دارد.

اینو تو یه کانال دیدم

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
شبکه psn اصلا برای ایران تحریم نیست برعکس سرویس ماکروسافت که برای ایران فیلتره
من بارها با خود کنسول خرید انجام دادم و هیچ مشکلی هم نبوده فقط مهم اینه قانونی خرید کرده باشید و پای کردیت دزدی و هکی در بین نباشه که متاسفانه در ایران زیاده و این کانال ها می خوان در صورت مشکل تقصیر رو به گردن یوزر بندازن

• Like
Reactions: Cptamir69
شبکه psn اصلا برای ایران تحریم نیست برعکس سرویس ماکروسافت که برای ایران فیلتره
من بارها با خود کنسول خرید انجام دادم و هیچ مشکلی هم نبوده فقط مهم اینه قانونی خرید کرده باشید و پای کردیت دزدی و هکی در بین نباشه که متاسفانه در ایران زیاده و این کانال ها می خوان در صورت مشکل تقصیر رو به گردن یوزر بندازن
خوبی ای که گیفت کارت ها دارن کاملا قانونیه چون کد غیر معتبر ریدیم نمیشه ینی طرف رفته باشه گیفت کارتو دزدیده باشه از گیم استاپ هم به ما ربطی نداره😁 ولی اکانتایه ظرفیتی رو میتونن با کردیت دزدی هم خرید کرده باشن و این بده

آخرین ویرایش:
اقا میگم این اکسترا رو با گیفت کد هم میفروشن؟ یا فقط باید دلار بگیریم از خود استور بخریم؟ اگه گیفت کد باشه ممکنه مثل پلاس ارزون تر بدن سایتا
اگرم نه که بریم بخریم تا دلار گرون تر نشده تا دوشنبه هفته بعد😨

اقا میگم این اکسترا رو با گیفت کد هم میفروشن؟ یا فقط باید دلار بگیریم از خود استور بخریم؟ اگه گیفت کد باشه ممکنه مثل پلاس ارزون تر بدن سایتا
اگرم نه که بریم بخریم تا دلار گرون تر نشده تا دوشنبه هفته بعد😨

به نظر ازون سوالاس که نمیشه انتظار جواب درست و قطعی داشت چون کسی نمیدونه فروشنده‌ها مخصوصا روزای اول، چه بلایی میخوان سر ملت بیارن. ولی خب به طور قطع هر ۳ سطح پلاس به صورت گیفت به فروش خواهند رسید مثل پلاس و ناو.

• Like
Reactions: Cptamir69
به نظر ازون سوالاس که نمیشه انتظار جواب درست و قطعی داشت چون کسی نمیدونه فروشنده‌ها مخصوصا روزای اول، چه بلایی میخوان سر ملت بیارن. ولی خب به طور قطع هر ۳ سطح پلاس به صورت گیفت به فروش خواهند رسید مثل پلاس و ناو.
قطعا گرون تر که نمیتونن بدن چون هیشکی نمیخره و میره از استور خود سونی میخره ولی بقول شما ممکنه به همین قیمت دلاریش بدن ممکنه دلارم تا اون موقع بره بالا پس بنظرم الان بخرم بهتره

• Like
Reactions: NaViiDii
حالا از چه تاریخی فعال میشه و میشه خرید کرد؟؟
شما میتونی همین الان اکانتتو شارژ کنی وقتی اومد بخری یا وایسی از سایتا بخری
دوشنبه هفته دیگه میاد اگر اکانتت امریکا هست ریجنش اگر اروپا که میوفته 1 تیر

• Like
Reactions: marco dest
دوستان سلام در صورت استفاده از مدل extra مشخص شده اگه شیر بشه دو طرف میتونن هر کدوم از اون ۴۰۰ بازی رو دانلود کنن ؟

سلام
بله ۲ تا اکانت بدون مشکل میتونن تمام سطح‌های پلاس رو با هم شِیر کنن مثل پلاس و ناو در حال حاضر

دوستان اگر 2 نفر بخوان با هم پلاس پریمیوم بخرند و استفاده کنند و یکیشون روی ps4 و یکیشون روی PS5 اوکیه؟ میشه هر دوشون به تمام قابلیت ها و مزایای پلاس دسترسی داشته باشند؟

• Like
Reactions: Arash-S212
دوستان اگر 2 نفر بخوان با هم پلاس پریمیوم بخرند و استفاده کنند و یکیشون روی ps4 و یکیشون روی PS5 اوکیه؟ میشه هر دوشون به تمام قابلیت ها و مزایای پلاس دسترسی داشته باشند؟

بله مشکلی نخواهد بود همونطور که الان پلاس و ناو بدون مشکل روی PS5/PS4 شِیر میشن

سلام به دوستان عزیز باتوجه به اینکه چندروز دیگه سرویس پلاس جدید فعال میشه چند سوال داشتم اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید اکانت اصلی من که چندین ساله ازش استفاده میکنم وبازیهای زیادی روش دارم چه بازی هایی که خودم از استور خریدم وچه بازیهایی که سونی هرماه بهمون میده ریجن آمریکاست حالا باتوجه به نرخ دلار اگه یه اکانت ترکیه بسازم و روی اون پلاس پرمیوم بگیرم چه اتفاقی میوفته؟توی اکانت اصلیم میتونم ۳۰۰ بازی پلاس جدیدو داشته باشم .ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی روی این قضیه گیج شدم

• Like
Reactions: Arash-S212

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or