PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یه اتفاق جالب افتاده!چند وقت پیش من یه اکانت هکی پلاس گرفتم که فرداش پاکش کردم.بعد خودم از این اکانت 14 روزه های پلاس ساختم و استفاده کردم تا اینکه 14 روز
تموم شد ولی در کمال تعجب همچنان پلاس دارم و بازیهایی مثل فیفا آنلاینش و رینبو رو بازی میکنم!!چجوری میشه؟
در حالیکه رو هیچ کدوم از اکانت هایی که دارم علامت پلاس نیست!

سلام.
دوستان من حدودا دو سه ماه بود دیگه پلاس نخریدم و کریدیت کارت داشتم و هر دوهفته یه اکانت میساختم و دو هفته پلاسشو استفاده میکردم و هر وقت تموم میشد اکانت رو پاک میکردم و یدونه دیگه میساختم.. دیروز نشد دیگه و ارورری داد که سرچ کردم میگف این کریدیت کارت توسط یه اکانت دیگه استفاده شده! خواستم بدونم کسی خبری داره ؟ اینم بفنا رفت ؟

و سوال بعدیم اینه که پلاس هکیا چجوریه ؟در مورد بن شدن و اینا یه توضیحی میدین ؟ ممنون..

درود بر دوستان اقا ی مشکلی برام پیش امده دوستانی اگه اطلاع دارن ممنون میشم راهنمایی کنن

من 2 تا بازی دیجیتالی خریدم رو اکنتم بعد با دوستم داریم اشتراکی بازی میکنیم

امروز تو بازی این پیغام برام امده دلیلش چی هست و باید چیکار کنم !

application suspending 15 minutes because license cannot be verified

درود بر دوستان اقا ی مشکلی برام پیش امده دوستانی اگه اطلاع دارن ممنون میشم راهنمایی کنن

چون که اکانت رو شیر کردید یکی از شما(بستگی به این که اکانت رو کنسول کی اکتیو نیست) باید به اینترنت متصل باشه و اگه اینترنت قطع بشه این پیام براتون میاد بعد از 15 دقیقه هم از بازی میندازتتون بیرون و بازی قفل میشه براتون.

سلام
برای من هم این اتفاق میفته اما چیزی نمیشه
دلیلش اینه که مثلا اینترنتت 1 ثانیه قطع و وصل بشه این پیام برات میاد چون فکر میکنه ارتباطت قطع شده
چیزی نمیشه اگه اینترنتت وصل باشه، با خیال راحت بازی کن

مشکلی پیش نمیاد.منم فیفا ظرفیت 3 خریدم یه وقتهایی این پیغام میاد و اتفاقی نمیفته نگران نباش.

سلام دوستان الان فیفا19 تخفیف خورده شده 30 دلار ولی من 30 دلار ندارم میشه یکی بگه این پلاس دوروزه چجوری غعال میشه تا من فعالش کنم و بازیا بخرم با تخفیف پلاس ؟؟؟؟؟؟ اگه کسی هم کد تخفیف مخصوص فیفا یا کلی داره بفرسته ممنون میشم خیلی گیرم.

ژانویه رو کاملا جبران کردن :دی
این for honor اتفاقا از ادن بازیایه که موقعی که اومد بازی معمولی بود ولی تو این ۲ سال خیلی پیشرفت کرده از همه نطر، هیتمن جدیدا رو هم من به شخصه بازی تکرده بودم که عالیه، کسی هم قبلا بازی کرده بود هم باز داشتن سیزن یک هیتمن انگار این اپشن رو میده که تو سیزن ۲ به مپ های بیشتری دسترسی داشته باشی‌‌.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or