saeed_sg
کاربر فعال
سلام. نمیدونم دقیق . ولی حدودای بلک فرایدی یا سال نو اکثرا میذاره . موقع های دیگه سال رو دقت نکردم .به نظرت کی پلاس تخففی میزاره بخرم .
Sent from my LG-H870S using Tapatalk
سلام. نمیدونم دقیق . ولی حدودای بلک فرایدی یا سال نو اکثرا میذاره . موقع های دیگه سال رو دقت نکردم .به نظرت کی پلاس تخففی میزاره بخرم .
مرسی گرفتمشبرو اینجا انتخابش کن بزن برای خرید. فقط قبلش باید با اکانت خودت وارد شده باشی.
Free Games
چون که اکانت رو شیر کردید یکی از شما(بستگی به این که اکانت رو کنسول کی اکتیو نیست) باید به اینترنت متصل باشه و اگه اینترنت قطع بشه این پیام براتون میاد بعد از 15 دقیقه هم از بازی میندازتتون بیرون و بازی قفل میشه براتون.درود بر دوستان اقا ی مشکلی برام پیش امده دوستانی اگه اطلاع دارن ممنون میشم راهنمایی کنن
من 2 تا بازی دیجیتالی خریدم رو اکنتم بعد با دوستم داریم اشتراکی بازی میکنیم
امروز تو بازی این پیغام برام امده دلیلش چی هست و باید چیکار کنم !
application suspending 15 minutes because license cannot be verified
درود بر دوستان اقا ی مشکلی برام پیش امده دوستانی اگه اطلاع دارن ممنون میشم راهنمایی کنن
مشکلی پیش نمیاد.منم فیفا ظرفیت 3 خریدم یه وقتهایی این پیغام میاد و اتفاقی نمیفته نگران نباش.درود بر دوستان اقا ی مشکلی برام پیش امده دوستانی اگه اطلاع دارن ممنون میشم راهنمایی کنن
سلام...دوستان این بازیها از کی به صورت رایگان در استور قرار میگیرن؟
- Divekick, PS3 (Cross-Buy with PS Vita)
- Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, PS3
- Gunhouse, PS Vita (Cross-Buy with PS4)
- Rogue Aces, PS Vita (Cross-Buy with PS4)
- و بازی های پلی4
- For Honor
- Hitman: The Complete First Season
از هفته ی دیگه سه شنبه احتمال زیادسلام...دوستان این بازیها از کی به صورت رایگان در استور قرار میگیرن؟