قسمت ranked مال آنلاینه و شدیدا فانه
برای من این قسمت همه آیتمهاش قفله
قسمت ranked مال آنلاینه و شدیدا فانه
طوری اضافه کنم؟اگر نسخهی PS3 بازی Amplitude رو به اکانتتون اضافه کنید، نسخهی PS4 هم به بازیهاتون اضافه میشه.
نه با پلاس هکی نمیشه. باید همون اکانتی که روش پلاس فعال بوده رو دوباره براش پلاس بگیری. فک کنم الان بخری پلاس، سه ماه اضافه هم میده. یه باندل هم هس پابجی که میخری یه پلاس 1 ساله هم روش میدن. 70دلارهسلام .دوستان یک سوال داشتم .من اسفند قبلی پلاس یکساله قانونی خریدم و تا الان همه بازی هارو داخل لیبراری ادد کردم ولی فرصت نکردم بازی کنم .دوماه دیگه پلاسم تموم میشه و بازی ها قفل .آیا با پلاس هکی میشه دوباره بازی کرد یا اصلا راهی هست پلاسمو تمدید کنم و ارزون باشه ؟
اسمشو تو استور سرچ کن، اومد بزن دانلود، خودش اتومات نسخه ps4 رو برات میزنهچ
طوری اضافه کنم؟
اون 15 ماهه تموم شد. یه مدت کوتاهی بود.نه با پلاس هکی نمیشه. باید همون اکانتی که روش پلاس فعال بوده رو دوباره براش پلاس بگیری. فک کنم الان بخری پلاس، سه ماه اضافه هم میده. یه باندل هم هس پابجی که میخری یه پلاس 1 ساله هم روش میدن. 70دلاره
بازیش کاملا خر تو خر و اصله فانه، ولی تو همین خر تو خری قوائد و قانون های قوی هم در حال اجراست و این این محیط خر تو خر حیله و ترفند های زیادی قابل اجراستآقا یکم بازی اش عذر میخوام "خر تو خر" نیس؟ یا شاید من هنوز نتونستم با جوش کنار بیام
من اسم بازی سرچ کردم زده 20 دلار قیمتشه نمیشه دانلود کرد که
به نظرت کی پلاس تخففی میزاره بخرم .اون 15 ماهه تموم شد. یه مدت کوتاهی بود.
برو اینجا انتخابش کن بزن برای خرید. فقط قبلش باید با اکانت خودت وارد شده باشی.من اسم بازی سرچ کردم زده 20 دلار قیمتشه نمیشه دانلود کرد که
سلام. نمیدونم دقیق . ولی حدودای بلک فرایدی یا سال نو اکثرا میذاره . موقع های دیگه سال رو دقت نکردم .به نظرت کی پلاس تخففی میزاره بخرم .
مرسی گرفتمشبرو اینجا انتخابش کن بزن برای خرید. فقط قبلش باید با اکانت خودت وارد شده باشی.
Free Games