PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میگم دوستان مگر نه اینکه اگر یه بازی رایگان بشه واسه پلاس تا ابد واسمون میمونه؟؟

من چند هفته پیش یه پلاس 2 روزه رایگان از طرف سونی گیرم اومد رفتم دیدم LITTILE BIG PLANET 3 رایگان شده خریدمش ، الان میخوام برام بذارمش واسه دانلود ولی نشون نمیده که قبلا" خریداری شده!!! اضافه نمیشه به لیست دانلودهام:|
چرا؟؟

میگم دوستان مگر نه اینکه اگر یه بازی رایگان بشه واسه پلاس تا ابد واسمون میمونه؟؟

من چند هفته پیش یه پلاس 2 روزه رایگان از طرف سونی گیرم اومد رفتم دیدم LITTILE BIG PLANET 3 رایگان شده خریدمش ، الان میخوام برام بذارمش واسه دانلود ولی نشون نمیده که قبلا" خریداری شده!!! اضافه نمیشه به لیست دانلودهام:|
چرا؟؟
فقط تا زمانی که اشتراک پلاست فعاله میتونی از بازی های رایگان استفاده کنی

• Like
Reactions: PRINCE.OF.IRAN
سلام
یکی از دوستانم روی اکانتش که پلاس هم هست، کلی بازی داره، این اکانت رو به شخص دیگه هم داده که از بازیهاش استفاده کنه، حالا منم میتونم اکانتش رو بگیرم و روی کنسول خودم فقط بصورت آفلاین استفاده کنم؟
میتونم بازیاش رو با اکانت خودم بازی کنم یا فقط باید با اکانت ایشون استفاده کنم؟ (برای تروفیها میگم)

سلام.
دوستان ی سوال:
میشه پلاس آمریکا بخرم توی کنسول فعال کنم و از اکانت اماراتم ازش استفاده کنم؟
ممنون میشم هر چی زودتر بگید

سلام.
دوستان ی سوال:
میشه پلاس آمریکا بخرم توی کنسول فعال کنم و از اکانت اماراتم ازش استفاده کنم؟
ممنون میشم هر چی زودتر بگید
میشه استفاده کرد این دوستمون اطلاعات اشتباه دادن
اکانتی که میسازی رو پرایمری کنی همه اکانتای کنسول میتونن استفاده کنن

Sent from my Gooshi using Tapatalk

• Like
Reactions: sa-sot1
میشه استفاده کرد این دوستمون اطلاعات اشتباه دادن
اکانتی که میسازی رو پرایمری کنی همه اکانتای کنسول میتونن استفاده کنن

Sent from my Gooshi using Tapatalk

به نظر منم میشه وگرنه بازی هارم نمیزاشتن.
چون الان شما ی بازی بخری ریجن آمریکا حالا هر ریجنی...بعدا میتونی تو همه اکانتات ازش استفاده کنی(با ریجن های متفاوت).!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or