blechh
کاربر سایت
میشه از پلاس برا انلاین و انجام بازی های پلاس امارات استفاده کرد میشه همون قضیه شیرینگ فکر کنم تو اشتباهی فکر کردی پلاس امریکا هم فعال میشه که اینطوری نیستوالا من نقل قل چندتا از دوستانو گفتم !
میشه از پلاس برا انلاین و انجام بازی های پلاس امارات استفاده کرد میشه همون قضیه شیرینگ فکر کنم تو اشتباهی فکر کردی پلاس امریکا هم فعال میشه که اینطوری نیستوالا من نقل قل چندتا از دوستانو گفتم !
سلام
فیفا الان تخفیف خورده و شده 30 دلار از طرف دیگه گفته شده با PS PLUS 10% تخفیف میخوره حالا این 10% شامل قیمت 60$ میشه یا 30$ تخفیف؟!
من الان 50$ دارم میخواستم بدونم اگه PS Plus سه ماهه رو بگیرم بازی 6$ دیگه تخفیف میخوره میشه 24 دلار و میتونم بخرمش ؟! یا باید PS Plus یک ماهه بگیرم؟!
من میخوام داداشدوستان من یه پلاس قانونی 1 ساله خریدم مدارک خریدشم موجوده حالا میخوام شیر کنم با کسی تا هزینش نصف بشه
اگه کسی خواست بگه
تا اونجا که میدونم DLCهای U4 ، اکانت لاک هستند!دوستان برای آنچارتد ریجن ۲ میتونم با اکانت امریکا دی ال سی نصب کنم؟
شما اگر اون اكانت مال خودتونه كه بايد اون رو برگردوني رو اين و پريماري بكنيسلام.
من یک کنسول جدید خریدم ولی نمی تونم پلاس رایگانم رو فعال کنم.
قابل ذکر اینکه اکانتم روی یک کنسول دیگه بوده که اون پلاسش فعال شده بود (با اکانت صاحب کنسول نه اکانت من).
امکانش هست بتونم پلاسم رو فعال کنم؟
و سوال بعدی اینکه پلاس رو تا چند کاربر میشه به اشتراک گذاشت و آیا همه مشترکین می تونند همزمان بازی کنند؟
سه شنبه هفته آینده ساعت 8 شببازیای هر ماه پلاس دقیق کی رایگان میشن که دانلودشون کرد؟
چه حالی بده آنلاین KF2