PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
من یک کنسول جدید خریدم ولی نمی تونم پلاس رایگانم رو فعال کنم.
قابل ذکر اینکه اکانتم روی یک کنسول دیگه بوده که اون پلاسش فعال شده بود (با اکانت صاحب کنسول نه اکانت من).
امکانش هست بتونم پلاسم رو فعال کنم؟
و سوال بعدی اینکه پلاس رو تا چند کاربر میشه به اشتراک گذاشت و آیا همه مشترکین می تونند همزمان بازی کنند؟
شما اگر اون اكانت مال خودتونه كه بايد اون رو برگردوني رو اين و پريماري بكني
پلاس رايگان كه ديگه به اين راحتيا نميدن مگر دو روزه با برخي بازيها كه اون هم محدوديت داره

پلاس رو روي يه اكانت ميشه بين همه اكانت هاي كنسول به اشتراك گذاشو براي كنسول دوم فقط در همون اكانت ميشه از پلاس استفاده كرد

اون از ماه می ، اینم از ژوءن حالا فرض کن ماه بعدی payday2 رو free کنن چه شود:D

بازیای هر ماه پلاس دقیق کی رایگان میشن که دانلودشون کرد؟
چه حالی بده آنلاین KF2:D
سه شنبه هفته آینده ساعت 8 شب

Last edited by a moderator:
یه سوالی داشتم من
من وقتی تو کنسول میرم تو بخش پلاس اون بالا سمت راست کنار آواترم عکس پلاس رو میزنه ولی پایین توی گزینه ها داره که عضو پلاس بشم. چرا اینطوریه این؟ آنلاین هم بازی میکنم راحت :/

بچه ها من الان رفتم داخل پلاس که بازی life is strange رو دانلود کنم چون زده بود فری به همراه کیلینگ فلور 2 ولی وقتی روی لایف میزنم میزنه 20 دلار باید پرداخت کنی که پول بازیه ولی کیلینگ دانلود میکنه کسی به این مشکل برخورده؟
شانسمون یه بازی خوبم که رایگان کردن اینجوری شد 8-|

بچه ها من الان رفتم داخل پلاس که بازی life is strange رو دانلود کنم چون زده بود فری به همراه کیلینگ فلور 2 ولی وقتی روی لایف میزنم میزنه 20 دلار باید پرداخت کنی که پول بازیه ولی کیلینگ دانلود میکنه کسی به این مشکل برخورده؟
شانسمون یه بازی خوبم که رایگان کردن اینجوری شد 8-|
بله برا منم اینجوره پولیه!

• Like
Reactions: shayan1989

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• blak
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or