F a r s h i d
کاربر سایت
چرا یکی از دوستام داره .با توجه به متن ارور ظاهرا كس ديگه لاگ اين ميكنه
يوزر پس اكانتتونو با كسي اشتراك نذاشتيد؟
اگه همچين كاري نكرديد رمزتونو عوض كنيد تاييديه دو مرحله اي فعال كنيد
رمزشو عوض کنم درست میشه ؟
چرا یکی از دوستام داره .با توجه به متن ارور ظاهرا كس ديگه لاگ اين ميكنه
يوزر پس اكانتتونو با كسي اشتراك نذاشتيد؟
اگه همچين كاري نكرديد رمزتونو عوض كنيد تاييديه دو مرحله اي فعال كنيد
بله بخاطر اينه كه اون طرف وارد اكانتتون ميشهچرا یکی از دوستام داره .
بهترین کار اینه که حتما واسه اکانتتون 2Step رو فعال کنید که مطمئن باشید غیر از دوستتون کسی آنلاین نمیشهچرا یکی از دوستام داره .
یعنی با دلار توی اکانتتون میخواید پلاس بخرید دیگه؟؟دوستان من اکانتمو شارژ کردم، الان میخام با همین شارژ پلاسمو فعال کنم ولی نمیشه میگه باید یه کارت اعتباری ثبت کنم
راهی نیست که این حل بشه؟
من اکانتم us هست و خبری از uk ندارم اما بازم عجیبه که اینطور باشه.چرا میخواد متاسفانه ، البته اکانت مربوط به UK هست
مطمئنی که پول کم نداری ؟دوستان من اکانتمو شارژ کردم، الان میخام با همین شارژ پلاسمو فعال کنم ولی نمیشه میگه باید یه کارت اعتباری ثبت کنم
راهی نیست که این حل بشه؟
پولم به اندازه بودمطمئنی که پول کم نداری ؟
هر چند اکانت انگلیس اصلا برای پلاسخوب نیست خیلی گرون درمیاد
از اسیا یا امریکا استفاده کنید هم ارزونتره هم بهتر
سلام.فکر میکنم دیتا بازی مشکل داشته باشه که نمیتونه کنسول فایل های اپیزودهای 2تا4 رو بخونهسلام
دوستان من یه مشکل دارم تو نصب بازی Life Is Strange
بازی رو با اکانت ریجن یک purchase کردم و اپیزوداشو دانلود کردم با psx بعد درست هر کدوم نصب میشن ولی تو بازی فقط اپیزود 1 و 5 میاد و 2و 3 و4 نمیاد و باز میگه باس purchase کنی...
چه کنم؟؟
مشکل از کجاست؟؟
سلام
دوستان من یه مشکل دارم تو نصب بازی Life Is Strange
بازی رو با اکانت ریجن یک purchase کردم و اپیزوداشو دانلود کردم با psx بعد درست هر کدوم نصب میشن ولی تو بازی فقط اپیزود 1 و 5 میاد و 2و 3 و4 نمیاد و باز میگه باس purchase کنی...
چه کنم؟؟
مشکل از کجاست؟؟
همین الان فعال میشه و به مدت پلاس فعلی اضافه میشهمن الان پلاسم یه ماه دیگه تموم میشه
یه پلاس جدید کدشو خریدم
الان وارد کنم
خودش وقتی قبلیم تموم شد فعال میکنه
یا از همین الان فعالش میکنه ؟