rosgod
کاربر سایت
ببین داداش پلاس یه کد هست که وارد اکانتت میکنی .دوستان پلاس هکی و تقلبی و ازین جور چیزا نداره؟ با خیال راحت میشه خرید کرد؟
کسانی که میگن پلاس هکی یعنی اکانت یه نفر که پلاس داره رو هک کردن .
ببین داداش پلاس یه کد هست که وارد اکانتت میکنی .دوستان پلاس هکی و تقلبی و ازین جور چیزا نداره؟ با خیال راحت میشه خرید کرد؟
سلام
من یه اکانت هکی خریدم که روش پلاس سه ماهه داره.
من دیگه نمیتونم با اون اکانت لاگین کنم چون دیتاهام قفل میشه.
اما سوالم در مورد پلاز اکانت هکی هست.
سوالم اینه که اگه با اکانت خودم (که پلازش هکی هست) لاگین باشم و بخوام انلاین بازی کنم، دیتاهام قفل میشه یا خیر؟؟؟؟
دوستان میشه سیو بازی رو داخل اکانت پلاسم ذخیره کنم و بعد رویه ps4 جدیدم انتقال بدم ؟
اگه میشه ممنون میشم بگید چطوری ؟
بعد باید کدوم گزینه رو بزنم برای دانلود سیو های داخل ps4 جدید ؟آره میتونی سیوت رو روی سرورهای سونی آپلود کنی که حتما باید اکانت پلاس داشته باشی
Setting-Application Saved Data Management-Saved Data in online storage
بعد دیگه میتونی آپلود کنی سیوهایی که داریو
آره میتونی سیوت رو روی سرورهای سونی آپلود کنی که حتما باید اکانت پلاس داشته باشی
Setting-Application Saved Data Management-Saved Data in online storage
بعد دیگه میتونی آپلود کنی سیوهایی که داریو
بعد باید کدوم گزینه رو بزنم برای دانلود سیو های داخل ps4 جدید ؟
من با همون اكانت كه سيو ميخوام اكانت رو انتقال بدم ارور ميدهفقط داخل همون اکانت که بازی سیو شده میشه سیو رو دانلود کرد، اکانتت رو روی دسگاه حدید وارد کن
بازی روی کنسول نصبه؟من با همون اكانت كه سيو ميخوام اكانت رو انتقال بدم ارور ميده
اون اانت هکی که خریدی، خودش پلاس رو برای همه اکانتهای دستگاه شیر میکنه، برای انلاین بازی کردن لازم نیست وارد اون اکانت هکی بشی، توی اکانت اصلی خودت بازی کن
دوست عزیز من میدونم که نباید با اکانت هکی لاگین کنم و همچنین این رو هم میدونم که پلاز اومده روی اکانت خودم.
سوال من چیز دیگه ای هستش. بزارید من روشن تر کنم مسله رو:
وقتی من با اکانت خودم لاگین میکنم و بخوام انلاین بازی کنم و پلاز از اکانت هکی هستش آیا استفاده از پلاز اون اکانت هکی روی اکانت خودم باغث قفل شدن دیتای من میشه یا نه؟؟؟؟؟؟ ( اگه صاحب اکانت هکی پسورد PSN رو عوض کنه دیتا قفل میشه آیا پلاز هم قفل میشه یا اینکه نه؟)
اون بازی که شما میگید و چطوری خریدید؟ اکانت هکی بوده اونم؟
پلاسي كه گرفتيد ربطي به بازيتون نداره و اين مشكلي كه ميگيد براي بازيا به وجود نميارهاره هکیه
اره هکیه