سلام دوستان یه سوال داشتم
میخام اکانت پلاس بخرم
یه سایت هست میده ۳ماهه رو ۴۵ تومن اما سایتا دیگه میدن ۶۵ تا ۷۰ تومن
یا مثلا یکساله ۹۹ تومن میده سایتادیگه میدن ۱۶۰ تومن یکم تفاوت قیمت زیاده
میخام ببینم میشه اطمینان کرد؟
یکی اینکه کنسولم ریجین ۱ هسته
یه بازی بتمن دارم ریجین ۲ هسته میتونم بازی کنم آنلاین؟
قبلا پی اس ۳ داشتم اکانتم رو از همون برداشتم فکر کنم کانادا باشه
مشکلی نیست باهاش پلاس بخرم یا برم اکانت آمریکا بخرم؟
بهترین کشوری که میتونم انتخاب کنم حالا برا بازیهای بهتر رایگان یا سرعت خوب چیه؟
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
جای شما بودم از وایرلس استفاده میکردم. اعصابت هم راحته.و تایم اوت بسیار کم و پینگ مناسب داره چون تعداد اندکی از این سیستم استفاده میکنند.بعدش بازی آنلاین خیلی بهت میچسبهسلام
من میخوام پلاس بگیرم یه سوال داشتم .
نت من 4 مگ هست سرعت دانلود 450-500 ولی پینگم حدود 250 هست . حالا با این نت میشه بازی کرد ؟ این اکانتهای کاهش پینگ که مثلا فعال میکنی پینگ میشه 140 اینها تاثیر داره تو بازی یا الکیه ؟
البته اینجا نت وایرلس با پینگ خوب گیر میاد منتها 400-500 تومنی هزینه تجهیزات میشه .
ممنون
سلام من براتون یک نفر را ارسال کردمسلام میشه یه سایت معتبر معرفی کنید برای خرید پلاس
هر اکانت میتونه رو دو کنسول فعال بشهسلام خدمت دوستان، علاوه بر سوال دوست عزیز در بالا یک سوال دیگه هم داشتم اینکه اگه یه بازی مثل فیفا رو از استور بخرم امکان استفاده از اون بازی به صورت هم زمان رو یه کنسول دیگه هم وجود داره یا نه...
سلام خدمت دوستان، علاوه بر سوال دوست عزیز در بالا یک سوال دیگه هم داشتم اینکه اگه یه بازی مثل فیفا رو از استور بخرم امکان استفاده از اون بازی به صورت هم زمان رو یه کنسول دیگه هم وجود داره یا نه...
سلام خدمت دوستان گل.آقا من اکانتمو پلاس 1 ساله کردم میخواستم بدونم میشه یوزرنیم پسوردمو بدم به دوستم اونم وارد کنه تو کنسولش و پرایمری کنه بعد هردومون باهم آنلاین بزنیم؟
سلام بچه ها
من می خوام PSN برای UK بخرم از چه سایتی بگیرم که معتبر باشه
این خوبهPlaystation Network Plus US پلی استیشن پلاس انگلیس
بعد نکات شیر کردن PSN رو هم بهم میگین