PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای یه پلاس چند تا بازی رایگان که هر ماه میده رو اضافه کردیم حالا پلاسمون تمام شه بعد از یک ماه ( حالا یا زودتر یا دیر تر ) دوباره پلاس کنیم اکانت رو . بازی ها میپره یا میمونه ؟
هر وقت پلاس داشته باشی برات بازی ها قابل بازی هست

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

سلام دوستان میدونم جاش اینجا نیست ولی یه سوال داشتم ایا میشه اکانت psn رو کشور رو edit کرد من الان uk میخوام usaکنم از اون طرفم کلی تروفی ها اینا رو همین اکانتم نمیتونم قیدش بزنم کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

سلام دوستان میدونم جاش اینجا نیست ولی یه سوال داشتم ایا میشه اکانت psn رو کشور رو edit کرد من الان uk میخوام usaکنم از اون طرفم کلی تروفی ها اینا رو همین اکانتم نمیتونم قیدش بزنم کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
نه امکانش نیست!

حالا نمیدونم چرا میخوای کشور رو عوض کنی! ولی فکر نمیکنم انقدر واجب باشه کاری که بخوای چنین حرکتی بری براش! یه اکانت جدید بساز و در کنار همینی که داری داشته باشش! :d
خریدهایی که از روی اون انجام میدی روی بقیه ی اکانت ها هم قابل استفادن! :d

سلام یه سوال مهم
یه اکانت پلاس یک ساله رو چند دستگاه میتونه فعال بشه؟
رو 2تا میتونه؟
بله میتونه رو دو کنسول فعال بشه
ولی از من میپرسی صرف نداره چون کسی که اکانت primary هست میتونه از پلاس استفاده بهتری ببره از این نظر که هم میتونه رو مابقی اکانتهاش استفاده کنه هم اینکه لازم نیست انلاین باشه اما نفره دومی که از یه اکانت استفاده میکنه باید برایه License check انلاین باشه مگرنه همه چیز قفل میشه ضمن اینکه فقط میتونه از این امکانات فقط تو همون اکانت بهره ببره.

سلام بچه ها
چطوری میتونم گزینه اتوماتیک تمدید پلاس رو غیر فعال کنم؟؟؟؟
دفعه پیش خودش اتوماتیک تمدید کرد...این ماه نمی خوام تمدید کنم
Settings) > [PlayStation™Network/Account Management] > [Account Information] > [Cancel Automatic Renewal]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or