SHAYAN1999
کاربر سایت
منم با درایو کلاب همین مشکلو دارم چون هم نسخه ی اصلی و هم بلاس ادیشن رو دارمکسی نیست کمکم کنه ؟؟؟؟؟
من با رفتن به لایبرری و ردن روی صفحه ی درایو کلاب از استور از اونجا استارت میزنم و درست میشه
منم با درایو کلاب همین مشکلو دارم چون هم نسخه ی اصلی و هم بلاس ادیشن رو دارمکسی نیست کمکم کنه ؟؟؟؟؟
نمیدونم دقیقا کی این رو بهت گفته ولی کلااین پال چیه که هی میگن ؟؟؟ مثلا بعضی مواقع میگن ریجین 2 پال بعضی مواقع ریجین 2 بدون پال ؟
این پال چیه که هی میگن ؟؟؟ مثلا بعضی مواقع میگن ریجین 2 پال بعضی مواقع ریجین 2 بدون پال ؟
نمیشه رد کرددر اکانت امریکا چطوری میشه مرحله کردیت کارت رو رد کرد برای فعال سازی اکانت 14 روزه؟
استور بسته به ریجنش سه - چهار - پنچ شنبه ها اپدیت میشه. حالا هر موقع که بازیهایه پلاس بیان تا 1 ماه بعدش اینا میمونن D: .درود .
مهلت خرید پلاس برای دریافت بازیهای این ماه ( Limbo , Larar ... ) تا کی هست ؟! و اینکه زمان مشخصی در هر ماه بازیها آف میشن و بازیهای ماه بعدی Free در دسترس قرار میگیرن ؟
ممنون.
سلام دوستان
یه سوال تکراری
اگه یه نفر کنسول ریجین 2 داشته باشه...می تونه کارت پلاس Us یا همون آمریکا رو استفاده کنه؟
سلام
پلاس اروپا خدماتش بيشتره يا امريكا؟ كودومو پيشنهاد ميكنين؟
سلام،
دوستان اگه یکی از اکانت هامون پلاس داشته باشه خدماتی از قبیل تخفیف و بازیهای free و... روی بقیه اکانتهامونم قابل استفاده هست یا خیر؟
واینکه بازیهایی ک با تخفیف پلاس خریداری شدند هم مثل free ها فقط تا زمانی که پلاس داشته باشیم قابل استفاده هستند؟
ببخشید اگه سوالات تکراری ان.