PEDRAMGOLCHIN
Loyal Member
بمن هم بگید لطفاسلام دوستان یه سایت معتبر که مناسبتر هم باشه برای خرید پلاس میگید لطفا؟ممنون
ممنون
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
بمن هم بگید لطفاسلام دوستان یه سایت معتبر که مناسبتر هم باشه برای خرید پلاس میگید لطفا؟ممنون
اطمینان ندارن ×_×سلام من یه اکانت 14 روزه ژاپن درست کردم زبان هم انگلیسی کردم اما تو پلاس زبانش ژاپنی هست هیچی نمی فهمم:d
راهی داره زبان پلاس رو هم انگلیسی کرد؟؟
بازیهای فری هر کشوری با هم فرق میکنه؟؟
الان من دارم TRINE2 رو دانلود میکنم نوشته فول استوری یعنی این کامله؟؟؟ کسی این بازی رو انجام داده؟؟
ممنون
خیر راهی ندارهسلام دوستان عزيز من وقتي مي خوام انلاين بازي كنم حتما بايد برا بازي هام دانلود بگيرم و شروع ميكنه به دانلود اپديت بازي دوستان برا همه بايد دانلود كنيم تا بتونيم انلاين بزنيم؟؟؟ راهي نيست نخوايم اپديت كنيم تا انلاين بزنيم ؟؟؟ من اكانت پلاس هم دارم ولي نمي تونم دانلود كنم حجمشون زياده و در غير اينصورت هم انلاين برام باز نميشه اگه كسي ميدونه جواب بده با تشكر
پلاس هر اکانتی داره فقط با استوره اون اکانت میتونی بازیایه پلاسش رو دانلود کنی !آقا چرا پس این stealth و sound shapes رو برای ps4 نمیشه دانلود کرد؟ ریجن 1؟ من با یه اکانت uk که میرم باز فرق داره بازیاش.
چرا هستمن یه سوالی داشتم الان که رفتم توی پلاس فقط بازی های LIMBO , LARA CRAFT رو برای PS4 گذاشته برای دانلود مگه قرار نبود SOUND SHAPE و چند تا بازی دیگه هم برای PS4 بیاد ؟
اره تا وقتی که پلاس داری میشه بازیشون کردگیم هایی که هر ماه برای پلاس Free هستن رو اگه دانلود کنیم بعد از اتمام دوره Free بودنشون هم میشه بازی کرد ؟
پس چرا من بجز لیمبو و tombraider بقیشو ندارم؟ استور US هم هستم؟ چیکار کنم؟؟