PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من یه اکانت 14 روزه ژاپن درست کردم زبان هم انگلیسی کردم اما تو پلاس زبانش ژاپنی هست هیچی نمی فهمم:d

راهی داره زبان پلاس رو هم انگلیسی کرد؟؟

بازیهای فری هر کشوری با هم فرق میکنه؟؟
الان من دارم TRINE2 رو دانلود میکنم نوشته فول استوری یعنی این کامله؟؟؟ کسی این بازی رو انجام داده؟؟
ممنون
اطمینان ندارن ×_×

japan معمولا فرق داره
اره بازیه قشنگی هست اتفاقا !!!

بازیهایی که برایه پلاس میاد همه کامل هست منتهی تا زمانی در دسترس هست که پلاس داری

سلام دوستان عزيز من وقتي مي خوام انلاين بازي كنم حتما بايد برا بازي هام دانلود بگيرم و شروع ميكنه به دانلود اپديت بازي دوستان برا همه بايد دانلود كنيم تا بتونيم انلاين بزنيم؟؟؟ راهي نيست نخوايم اپديت كنيم تا انلاين بزنيم ؟؟؟ من اكانت پلاس هم دارم ولي نمي تونم دانلود كنم حجمشون زياده و در غير اينصورت هم انلاين برام باز نميشه اگه كسي ميدونه جواب بده با تشكر

سلام دوستان عزيز من وقتي مي خوام انلاين بازي كنم حتما بايد برا بازي هام دانلود بگيرم و شروع ميكنه به دانلود اپديت بازي دوستان برا همه بايد دانلود كنيم تا بتونيم انلاين بزنيم؟؟؟ راهي نيست نخوايم اپديت كنيم تا انلاين بزنيم ؟؟؟ من اكانت پلاس هم دارم ولي نمي تونم دانلود كنم حجمشون زياده و در غير اينصورت هم انلاين برام باز نميشه اگه كسي ميدونه جواب بده با تشكر
خیر راهی نداره
برای انلاین بازی کردن آپدیت اجباریه

Sent from my D6503 using Tapatalk

آقا چرا پس این stealth و sound shapes رو برای ps4 نمیشه دانلود کرد؟ ریجن 1؟ من با یه اکانت uk که میرم باز فرق داره بازیاش.
پلاس هر اکانتی داره فقط با استوره اون اکانت میتونی بازیایه پلاسش رو دانلود کنی !

من یه سوالی داشتم الان که رفتم توی پلاس فقط بازی های LIMBO , LARA CRAFT رو برای PS4 گذاشته برای دانلود مگه قرار نبود SOUND SHAPE و چند تا بازی دیگه هم برای PS4 بیاد ؟

من یه سوالی داشتم الان که رفتم توی پلاس فقط بازی های LIMBO , LARA CRAFT رو برای PS4 گذاشته برای دانلود مگه قرار نبود SOUND SHAPE و چند تا بازی دیگه هم برای PS4 بیاد ؟
چرا هست
Soundshape - stealth inc - limbo - LC مجانی هست الان

سلام دوستان
من میخوام از پلاس رایگان ژاپن استفاده کنم ولی تو مراحل ساخت اکانت بعد از مرحله ای که فعال کردن اکانت قیسبوک هست رو رد میکنم دیگه گیر میکنه,چراغ مودم چشمک میزنه ولی تو please wait میمونه, مشکل دارید شما هم?

پس چرا من بجز لیمبو و tombraider بقیشو ندارم؟ استور US هم هستم؟ چیکار کنم؟؟

شما تو کنسول وقتی رفتی تو Store از قسمت بالاش رو Search کلیک کن و بعد به ترتیب این دو تا اسم رو سرچ کن Soundshape و stealth inc وقتی این دو تا بازی رو انتخاب کنی میبینی برات زده Free بعدش بزن دانلود بشه.

سلام. من یه اکانت روی کنسول دارم که ریجن 2 هست. حالا میخوام با این اکانت انلاین بازی کنم که البته باید پلاس براش خرید. حالا امکانش هست که یه اکانت دیگه با یه ایمیل دیگه که ریجن 1 هست روی همون دستگاه بسازم و برای این ریجن امریکا پلاس بگیرم. و بعد با همون اکانت اولیه ریجن 2 ام انلاین بازی کنم و اطلاعاتم مثل ای دی و تروفی هام و فرند لیستم هم مال همون ریجن 2 باشه؟ نمیدونم منظورم رو درست رسوندم یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or