PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من دستگاهم ريجن 2 و اكانتمم كشور انگليس ساختم
سوالم اينه ميشه اكانت psn رو با دلار شارژ كرد يا حتما بايد اونايي رو بخرم كه به پوند هستن؟
يعني US ميشه خريد وشارژ كرد يا حتما بايد UK بگيرم؟
باتشكر

سلام
من دستگاهم ريجن 2 و اكانتمم كشور انگليس ساختم
سوالم اينه ميشه اكانت psn رو با دلار شارژ كرد يا حتما بايد اونايي رو بخرم كه به پوند هستن؟
يعني US ميشه خريد وشارژ كرد يا حتما بايد UK بگيرم؟
باتشكر

حتما باید به پوند بخری در واقع حتما باید UK بگیری که یکم هم گرونتره :)

- - -ویرایش - - -

دستگاه من ریجن 2 هست
میتونم اکانت آمریکا رو بگییررم و فعالش کنم؟

به ریجن دستگاه کاری نداره ، فقط ریجن اکانت مهمه ، شما اگه اکانت ریجن 1 داری باید با دلار و اگه ریجن 2 داری با پوند پلاس بگیری

دوستان عزیز
بازی های رایگان این ماه چیه ؟

تو پست زیر نوشته

بازی های رایگان این ماه پلاس
جدول کامل بازیهای رایگان ماه آینده :
PS4
Lara Croft and the Temple of Osiris

Limbo

Sound Shapes

Stealth Inc 2: A Game of Clones

PS3

God of War: Ascension

Sound Shapes
CastleStorm Complete Edition
PS VitaSound Shapes
CastleStorm Complete Edition

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

سلام دوستان من ps4 دارم به psn هم متصل کردم حالا می خواستم بازی کنم نمیشه مگه خودش پلاس رایگان نداره ؟؟؟ بعد من هر بازی که میزارم تو دستگاه اتومات زحمت میکشه و حجم اینترنت ما رو به باد میده کسی راهی داره اینو ببندیم که حجم ما رو نبره یا اتومات بازی ها رو بروزرسانی نکنه با تشکر

سلام دوستان من ps4 دارم به psn هم متصل کردم حالا می خواستم بازی کنم نمیشه مگه خودش پلاس رایگان نداره ؟؟؟ بعد من هر بازی که میزارم تو دستگاه اتومات زحمت میکشه و حجم اینترنت ما رو به باد میده کسی راهی داره اینو ببندیم که حجم ما رو نبره یا اتومات بازی ها رو بروزرسانی نکنه با تشکر
plus سرویسه مجانی نیست
اگر بخوای مجانی استفاده کنی باید هر 14 روز اکانت japanبسازی .
update ها رو pause کن .

سلام
آقا من يه ps3 داشتم با اكانت كشور انگليس الان ps3 رو دادم رفته و ps4 ريجن 2 گرفتم و انتقال اكانت دادم ولي الان فهميدم كه plus انگليس به پونده و گرون تر از اكانت امريكاست
ميشه sign out كرد و يه اكانت امريكا بسازم و با اون ادامه بدم؟

نميدونم خبرو شنيدين يا نه اما سوني تو بلاگش تاييد كرده از ماه سپتامبر ps4 دارها ميتونن به بازيايي كه دوس دارن free بشه راي بدن و بيشترين بازي كه راي بياره free ميشه و بازياي بعدي به ترتيب تخفيف ميخورن

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام
آقا من يه ps3 داشتم با اكانت كشور انگليس الان ps3 رو دادم رفته و ps4 ريجن 2 گرفتم و انتقال اكانت دادم ولي الان فهميدم كه plus انگليس به پونده و گرون تر از اكانت امريكاست
ميشه sign out كرد و يه اكانت امريكا بسازم و با اون ادامه بدم؟
تروفی‌ها و اینایی که رو اکانت ریجن دو داشتی دیگه قابل انتقال به اکانت آمریکا نیست. ولی میتونی از محتوای دیجیتالی اکانت ریجن دو روی ریجن یک استفاده کنی.
اگر هم که کلا سوالت مربوط به اینا نبود که مشکلی نیست:دی شما می‌تونی اکانت آمریکا بسازی و ازش به عنوان اکانت اصلیت استفاده کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or