PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان عزیز
من قبلا یک اکانت فرعی ژاپن ساخته بودم و بازی Metal gear رو باهاش دانلود کرده بودم و بازی می کردم ، 14 روزش که تموم شد بازی قفل شد ، الان اکانت اصلی خودم رو یکساله Plus کردم ، آیا راهی هست که بتونم بازی رو از حالت قفل دربیارم و روی اکانت خودم بازی کنم ؟

دوستان عزیز
من قبلا یک اکانت فرعی ژاپن ساخته بودم و بازی Metal gear رو باهاش دانلود کرده بودم و بازی می کردم ، 14 روزش که تموم شد بازی قفل شد ، الان اکانت اصلی خودم رو یکساله Plus کردم ، آیا راهی هست که بتونم بازی رو از حالت قفل دربیارم و روی اکانت خودم بازی کنم ؟

نه. اون بازی رو فقط با اون پروفایل میتونید دانلود و بازی کنید. (تا وقتی که اکانت پلاس داشته باشه)

آقایون یه سوال . من الان اگه یه PSN Card 50$ بخرم و بخوام همشو خرج Plus یک ساله کنم مشکلی نداره ؟ یعنی مثلا اینجوری نیست که کد رو وارد کردم از اون 50 دلار مثلا 1 دلارش به عنوان تکس برداشته بشه و نتونم Plus بگیرم ؟

آقایون یه سوال . من الان اگه یه PSN Card 50$ بخرم و بخوام همشو خرج Plus یک ساله کنم مشکلی نداره ؟ یعنی مثلا اینجوری نیست که کد رو وارد کردم از اون 50 دلار مثلا 1 دلارش به عنوان تکس برداشته بشه و نتونم Plus بگیرم ؟
Tax ها حساب شدن تا جایی که میدونم D:

دوستان سلام من تازه پلاسم رو گرفتم کنسول رو هم هنوز باهاش انلاین بازی نکردم ولی به اینترنت وصل کردم و اکانتم رو ساختم ولی انلاین نزدم کنسول گفته بود وقتی بری توی play station store یه پلاس ۱۴ روزه میگیری حالا اگه من مثالا ده رو دیگه برم توی play station store از این چهارده روز فقط ۴ روز پلاس میمونه یا نه همون ۱۴ روز هستش ؟ سوال دومم هم اینه که من یه اکانت امریکا ساختم پلاس امریکا هم خریدم ۱ ساله ولی کدش رو هنوز نزدم میخوام بدونم ایا این کدا اصلا تاریخ مصرف دارن یا هر موقع که بزنیشون مشکلی نداره ؟

دوستان سلام من تازه پلاسم رو گرفتم کنسول رو هم هنوز باهاش انلاین بازی نکردم ولی به اینترنت وصل کردم و اکانتم رو ساختم ولی انلاین نزدم کنسول گفته بود وقتی بری توی play station store یه پلاس ۱۴ روزه میگیری حالا اگه من مثالا ده رو دیگه برم توی play station store از این چهارده روز فقط ۴ روز پلاس میمونه یا نه همون ۱۴ روز هستش ؟ سوال دومم هم اینه که من یه اکانت امریکا ساختم پلاس امریکا هم خریدم ۱ ساله ولی کدش رو هنوز نزدم میخوام بدونم ایا این کدا اصلا تاریخ مصرف دارن یا هر موقع که بزنیشون مشکلی نداره ؟
اون 14 روز از زمانی فعال حساب میشه که فعالش بکنی . به غیر از اکانت Japan هم نیاز به اطلاعات credit card داری برایه استفاده 14 روزه. برای کسایی هست که تا حالا نداشتن plus رو اکانتشون
بله کدها تاریخ مصرف دارن که رویه کارت درج شده منتهی مدت انقضاشون طولانی هست کلا! البته بستگی به ریجن هم داره . مثلا اینجا تو استرالیا رو رسیدش تاریخ انقضا میزنن... حالا به هر دلیلی رو کارتش نداره

دوستان پلاس رو حداكثر ميشه چند دستكاه استفاده كنن ؟
مهم نيست كه رو چه اكانتي بازي شه فقط ميخوام ببينم حداكثر چند دستگاه ميشه پلاس رو شير كرد ؟

دوستان پلاس رو حداكثر ميشه چند دستكاه استفاده كنن ؟
مهم نيست كه رو چه اكانتي بازي شه فقط ميخوام ببينم حداكثر چند دستگاه ميشه پلاس رو شير كرد ؟
قبلا سه دستگاه میشدولی الان دو دستگاه

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

اي بابا الان ٣ تا نميشه ؟ چطوري جلوشو گرفتن؟
٢ تا دستگاه يكي پرايمري ميكنه يكي هم با خود اكانت بازي ميكنه درسته ؟
الان فقط دو دستگاه.بعد از اپدیت 2.50 جلوش رو گرفتند.
بله همینطور هست

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or