PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستانی که Journey رو توی PS3 بازی نکردن و قصد تجربه ـش رو دارن، میتونن با پیش خرید بازی یه تخفیفی بگیرن. :دی بازی های ++N و GALAK-Z و Everybody's Gone to the Rapture هم همین طور. یعنی اگه اکانت پلاس داشته باشین و هرکدوم از بازی ها رو پیش خرید کنین (تا اون تاریخ معین) یه کم تخفیف میگیرین :

Ls0eN.jpg

چقدر خوبه که توی دو هفته پشت سر هم Journey و ++N عرضه میشن. :دی

Everybody's Gone to the Rapture هنوز معلوم چجور بازی هست. گیم پلی ازش اومده؟
چند ماه پیش یه ویدئوی 13 دقیقه ای از گیم پلی بازی اومده بود.
لینک Youtube:
watch?v=aU4WT2LqpMA

از اون سبک بازی هایی هست که اکشن خاصی ندارن و توی محیط میگردین و باید خودتون متوجه قضایا بشین و ... پیش نمایش های بازی هم تا جایی که دنبال کردم خوب بودن، ولی این جور بازی ها رو باید کامل تجربه کرد و نظر داد. :دی

سلام

ببخشید من الان یه اکانت ژاپن ساختم 15 روز پلاسو گرفتم بعدش شیرش کردم رو اکانت اصلی الان میتونم از استور اکانت اصلی دانلود کنم یا باید حتما از استور ژاپن دان کنم؟؟

با سلام
از دوستان کسی میدونه بازی roket leage برای japon فری شده یا نه ؟؟؟؟
نه واسه jp فری نشده
ببخشید من الان یه اکانت ژاپن ساختم 15 روز پلاسو گرفتم بعدش شیرش کردم رو اکانت اصلی الان میتونم از استور اکانت اصلی دانلود کنم یا باید حتما از استور ژاپن دان کنم؟؟
باید از استور ژاپن دان کنی

دوستان یه سوال مهم
من قبلا یه اکانت پلاس داشتم خیلی بازیهای ویتا و ps4 رو روش داشتم و دانلود کرده بودم
الان که اکانتم مهلتش تمام شده با همون یوزر میرم بالا تو استور نزده که قبلا خریداری شده
اگه اکانتمو دوباره شارژ کنم بازیهای قبلنم میاد یا خدای نکرده پاک شدن!!! میترسم:(

دوستان یه سوال مهم
من قبلا یه اکانت پلاس داشتم خیلی بازیهای ویتا و ps4 رو روش داشتم و دانلود کرده بودم
الان که اکانتم مهلتش تمام شده با همون یوزر میرم بالا تو استور نزده که قبلا خریداری شده
اگه اکانتمو دوباره شارژ کنم بازیهای قبلنم میاد یا خدای نکرده پاک شدن!!! میترسم:(
محاله پاک بشن. بازیا برایه همیشه میمونن. تو Library هستن یا حتی از داخل ویتا هم تو قسمت download list میمونن. بعده شارج پلاس بازیهایی پلاست رو میتونی دوباره استفاده کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• InfeR
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or