Abadan-Game
کاربر سایت
بابا سال پیش روی PS3 مافیا2 و nfs shift و AC III و little big planet karting رو فری کرده بودند! البته رو پلاس uk
آخر نسل PS3 هست ديگه...بايد بازي هاي خفن روش فريي كنن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بابا سال پیش روی PS3 مافیا2 و nfs shift و AC III و little big planet karting رو فری کرده بودند! البته رو پلاس uk
آره روی PS3 خیلی خفن تر این بازی ها هم برای پلاس اومدن!!! LBP2 و U3 و B:AC و BioSock :I و 2 و Tomb Raider و هزار و یک چیز دیگه گذاشتن!بابا سال پیش روی PS3 مافیا2 و nfs shift و AC III و little big planet karting رو فری کرده بودند! البته رو پلاس uk
اون 5 تا بازی رو که گفتی قشنگن ولی مجانی که نیسن!!!!!!!ماداریم درباره بازی های فری صحبت میکنیم!!من دوباره باید بیام و Outlast و Resogun و Trine 2 و Strider و Don't Starve رو باید یاد آوری کنم؟
اینا همشون بازی های خوب توی سبک خودشون هستن! و غیر از Strider ، همشون رو میشه گفت بازی های تحسین شده هم هستن!هیچکدومشون هم بازی 2-3 ساله نیستن! (نمیدونم میدونی یا نه! ولی Trine 2 Complete Story فقط برای Wii U اومده بوده! )
بقیه ی بازی ها هم شاید به اندازه ی اینا کاردرست نباشن، اما من چندتاشون رو بازی کردم،ازشون کاملا راضیم!
سالی 50 دلار پول میدید،میخواید براتون ماهی 120 دلار بازی بزارن!که البته اگر چند کنسول داشته باشید! شاید ماهانه بیشتر 50 دلار هم بشه بازی هایی که میزارن!
تقریبا تمام بازی هایی هم که برای پلاس PS4 گذاشتن،غیر از Trine 2 و Strider همشون روز اول عرضه ـشون گذاشته شده!
به جان خودم همین فردا ترانزیستور و AC IV و TLOU:R هم برای پلاس تایید بشه،بازم ملت میان گیر میدن!
Trine 2 و Resogun و Don't Starve و Strider و Outlast مجانی نیستن؟اون 5 تا بازی رو که گفتی قشنگن ولی مجانی که نیسن!!!!!!!ماداریم درباره بازی های فری صحبت میکنیم!!
1 ماه رایگان بوده دیگه شد کلا رایگان؟؟؟؟؟آها حتما باید از همون اول 5 سال پلاس میگرفتیم تا دو تا بازی بهمون میدادن!!!!!!!Trine 2 و Resogun و Don't Starve و Strider و Outlast مجانی نیستن؟![]()
آره مجانی نیستن! ولی همه ی اینا رو برای پلاس گذاشتن! اینکه شما اون موقع پلاس نبودید و با یک ماه پلاس شدن،میخواید بهترین بازی ها رو هم بگیرید دیگه مشکل سونی نیست که!
گرچه Strider الان مجانیه!
چون 400 دلار پول دستگاه دادیم باید بیان همه بازی ها رو کلا Free 2 Play کنن بره؟!1 ماه رایگان بوده دیگه شد کلا رایگان؟؟؟؟؟آها حتما باید از همون اول 5 سال پلاس میگرفتیم تا دو تا بازی بهمون میدادن!!!!!!!
!!!!!!1 ماه رایگان بوده دیگه شد کلا رایگان؟؟؟؟؟آها حتما باید از همون اول 5 سال پلاس میگرفتیم تا دو تا بازی بهمون میدادن!!!!!!!
آقا اصن شما راست میگین
towerfall بهترین گرافیک و گیم پلی رو داره و بسیار هیجان انگیزه و کاملا یک بازی نسل هشتمی
بقیه بازی های استور هم مثل resogun قیمت بسیییییییییار ناچیزی داره و من الان نگران ورشکستگی سونی و بازی سازان گرامی هستم![]()
شما خیلی ناراحتی پلاس نخر اصلا خیلی خیلی هم ناراحت هستی پلی 4 هم بفروش انقدر تز ندهآقا اصن شما راست میگین
towerfall بهترین گرافیک و گیم پلی رو داره و بسیار هیجان انگیزه و کاملا یک بازی نسل هشتمی
بقیه بازی های استور هم مثل resogun قیمت بسیییییییییار ناچیزی داره و من الان نگران ورشکستگی سونی و بازی سازان گرامی هستم![]()
آقا اصن شما راست میگین