PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود
دوستا برای خرید اشتراک پلاس ، زیر سه ماه نیست ؟ یعنی یک ماه نداره ؟

يك ، سه و دوازده ماهه هست
مسلما 12 ماهه به صرفه ترينه و 1 ماهه داغون ترين !

يك ماهه 10 دلار ميشه در صورتي كه 1 ساله 50 دلار !!!
اگر ميتونيد پول هاتون رو جمع كنيد و 1 ساله بخريد

ممنون
نه مسئله پولش نیست :دی من اصلا وقت بازی و این چیزا ندارم الان چند ماهی می شه که کسنول رو روشن نکردم :دی این رو برای این پرسیدم چون توی عید می خوام The Vision رو بگیرم . برای همون تایم کوتاه می خوام ، قبل و بعدش استفاده ای ندارم
من چند جا نگاه کردم یک ماهش رو پیدا نکردم . سایت یا جای مطمئن هست ؟

ممنون
نه مسئله پولش نیست :دی من اصلا وقت بازی و این چیزا ندارم الان چند ماهی می شه که کسنول رو روشن نکردم :دی این رو برای این پرسیدم چون توی عید می خوام The Vision رو بگیرم . برای همون تایم کوتاه می خوام ، قبل و بعدش استفاده ای ندارم
من چند جا نگاه کردم یک ماهش رو پیدا نکردم . سایت یا جای مطمئن هست ؟
یه گیفت کارت 10 دلاری بخر و از خود psn شارژ کن ، اکانت US

دوستان چند تا سوال داشتم که همش مربوط به پلاس نمیشه ولی یکجا میپرسم:

1- من میخوام از یک فروشگاه، بازی شیرینگ ظرفیت 3 بخرم. پس مجبورم با اکانت اون فروشگاه بازی کنم و نه اکانت خودم که پلاس داره. حالا برای بازی آنلاین از اونجایی که اکانت اون فروشگاه پلاس نداره، آیا باید برم تو settings و اکانت خودم رو primary کنم؟

2- فرض کنیم که من و دوستم هر دو از فروشگاه ذکر شده بازی شیرینگ بخریم. آیا راهی هست که فقط یکیمون اکانت پلاس بخره و برای اون یکی share کنه. اینو میدونم که در حالت عادی میشه اینکارو کرد، ولی مشکل سر اینه که مثلا اگر دوستم که پلاس داره یه بازی ظرفیت 3 بخره و من هم یک بازی ظرفیت 2 بخرم، چون primary من اکانت فروشگاه میشه دیگه نمیتونم پلاس از دوستم بگیرم.
البته طبق محاسبه یی که من کردم، اگه دوستم که پلاس داره همیشه بازی ظرفیت 2 بخره و من هم که میخوام ازش پلاس بگیرم همیشه بازی ظرفیت 3 بخرم ، امکان شیرینگ پلاس هم وجود داره.
آیا نظرم درسته یا نه؟

3- اگر اکانتم رو شارژ کنم و بازی دیجیتالی بخرم و با دوستم share کنم، بعدا بخوام بازی رو بفروشم ، امکانش هست؟ یا اینکه صاحب اول آخرش خودمم؟ چون ظاهرا تو بعضی سایتای فروش گیم دیجیتالی ، اگه از خودشون بازی رو بخری بعدا میتونی تو همون سایت بازی رو بفروشی

4- من نمیدونم که به چه سایتی برای خرید پلاس و گیم شیرینگ میشه اعتماد کرد که اکانت هک شده و کانادا نده. ممنون میشم تو پیغام خصوصی منو راهنمایی کنید

عذر خواهی میکنم که سوالاتم عجیب و ابتدایی بود و ممنون بخاطر راهنماییتون

آخرین ویرایش:
سلام، ببخشید من موقعی که میخام آنلاین بازی کنم تقریبا موقعی که اوایل بازی هستم تو گوشه بالا سمت راست تلویزیون یه لوگو مثل لوگو معمول وای فای میاد که ضعیف نشونش میده و از سه تا، دو تاش پر هستش.....و تقریبا یک ثانیه اختلاف داره با خود بازی ینی وقتی ضربدر رو میزنم یه ثانیه دیگه عمل میکنه!! اینترنتم هم 4 مگ پارس آنلاین هستش و پینگم هم تقریبا 130 هستش

سلام
خدمت اساتید سوالاتی داشتم
اولا بگم که من خیلی وقتهه از دنیای بازی دور بودم و جدیدا یک ps4 گرفتم.

اینجور که مشخصه باید برای بازی آنلاین حتما یک هزینه بدیم به صورت دوره ای؟ بدون اون هیچ راهی نداره مثلا من بخوام با دوستم فوتبال بازی کنم؟
سوال بعد اینکه pes 2016 myclub که فری هستش رو حتما باید اکانت داشته باشم تا بشه دانلودش کرد؟ خود دستگاه اولش اجازه میده برای اولین بار یک اکانت چند روزه داشته باشم تا بتونم دانلود کنم؟
سوال دیگه اینکه فرضا من بازی pes رو دانلود کردم. اگه مهلت اون اکانت تموم شه چه آنلاین و چه آفلاین میتونم بازی کنم؟
ممنون میشم خیلی ساده به تمام سوالام پاسخ بدید.:d

1 ) این بازی های free که میگن به صورت هفتگی میاد و میره یا ماهانه عوض میشن؟
2) وقتی مهلتش تموم شد, ینی از free در اومد بازم میشه اون بازیو بازی کردش یا نه؟
3) بین این بازی هایی که الان او ps network فری زده کدومش از همه بهتره که دانلود کنم؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

1 ) این بازی های free که میگن به صورت هفتگی میاد و میره یا ماهانه عوض میشن؟
2) وقتی مهلتش تموم شد, ینی از free در اومد بازم میشه اون بازیو بازی کردش یا نه؟
3) بین این بازی هایی که الان او ps network فری زده کدومش از همه بهتره که دانلود کنم؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

1- بازیهای رایگان پلاس ماهانه عوض میشن
2 - در طول زمانی که بازی Free هست اگه بزنی برا دانلود تا ابد برات میمونه حتی اگه پلاست تموم بشه ، یک سال بعد اگه باز پلاس بخری قابله بازیه (برای اجراش نیاز به وجود پلاس هست)
3-شما همرو بزن برا دانلود تا از دست نرن ، میرن تو Library ، بعد ببین کدوم خوشت میاد کامل دانلودش کن

1- بازیهای رایگان پلاس ماهانه عوض میشن
2 - در طول زمانی که بازی Free هست اگه بزنی برا دانلود تا ابد برات میمونه حتی اگه پلاست تموم بشه ، یک سال بعد اگه باز پلاس بخری قابله بازیه (برای اجراش نیاز به وجود پلاس هست)
3-شما همرو بزن برا دانلود تا از دست نرن ، میرن تو Library ، بعد ببین کدوم خوشت میاد کامل دانلودش کن

که نمیتونم با این سرعت دان کنم 100 سال طول میکشه .بهتریناش دیگه
عزیز همرو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or