PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام یک سوال
اقا میشه یک کلک زدی مثلا یک بازی رو زده 45 دلار ولی مثلا با پلاس 28 دلاره خب
بعد مثلا این بازی رو من 1 ماه پلاس بخرم میشه 10 دلار + 27 میشه 37 خب؟
بعد اتمام پلاس که بازی نمیپره :D?
اینطوری هم پلاس داریم هم 8 دلار برد کریدم
اینو مشخص میکنید واسم
مرسی

سلام یک سوال
اقا میشه یک کلک زدی مثلا یک بازی رو زده 45 دلار ولی مثلا با پلاس 28 دلاره خب
بعد مثلا این بازی رو من 1 ماه پلاس بخرم میشه 10 دلار + 27 میشه 37 خب؟
بعد اتمام پلاس که بازی نمیپره :D?
اینطوری هم پلاس داریم هم 8 دلار برد کریدم
اینو مشخص میکنید واسم
مرسی

نه مشکلی نداره بازی ای که خریداری بشه برای همیشه قابل استفادست.

سلام
اگه الان psn plus رو فعال کنم(برای اولین بار) بازی هایی که قبلا جزو instant collection بودن برام میان یا فقط به بازیایی که بعد عضویتم اضافه میشن دسترسی پیدا میکنم؟

سلام
اگه الان psn plus رو فعال کنم(برای اولین بار) بازی هایی که قبلا جزو instant collection بودن برام میان یا فقط به بازیایی که بعد عضویتم اضافه میشن دسترسی پیدا میکنم؟
فقط بازیهایی که در زمان عضویتت در دسترس هستن رو میشه اضافه کرد. بازیهایی که قبلا پلاس شده رو دیگه نمیشه

دوستان من الان میخواستم بعد از مدتها اون 14 روز مجانی رو فعال کنم ولی کردیت کارت میخواد چیکار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
چون فقط و فقط واسه متال گیر میخوامش

سلام
منم می خواستم مثل همین دوستمون 14 روز رو فعال کنم,لطف می کنید اگه به سوال مشترک بنده و دوستمون جواب بدید تا مشکلمون حل شه

- - -ویرایش - - -

دوستان من الان میخواستم بعد از مدتها اون 14 روز مجانی رو فعال کنم ولی کردیت کارت میخواد چیکار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
چون فقط و فقط واسه متال گیر میخوامش

سلام
منم می خواستم مثل همین دوستمون 14 روز رو فعال کنم,لطف می کنید اگه به سوال مشترک بنده و دوستمون جواب بدید تا مشکلمون حل شه

سلام

- - -ویرایش - - -

سلام

من دیروز پلاس 14 روزه ژاپن فعال کردم اگه خواست رد بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• HK0
  • PXG
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or