bahadorgamer
کاربر سایت
دوستان من اکانت ژاپن ساختم. 14 روز پلاس رو گرفتم. پریماری اکتیو کردم. ولی پلاس رو اکانت اصلیم که آمریکا هست شیر نشده. مشکل از کجاست؟
منظور از شیر این نیست که شما برای با اکک اصلی خودت بازی های پلاس بخری : منظور این هست که اولا شما میتونی بازی های آنلاین ر که نیاز به پلاس دارن ر انجام بدی(با اکانت آمریکات) و هیمن طور میتونی با پلاس ژاپنت بازی هایی ر که برای پلاس هستن ر دان کنی و تو اکانت آمریکاست بازی کنیدوستان من اکانت ژاپن ساختم. 14 روز پلاس رو گرفتم. پریماری اکتیو کردم. ولی پلاس رو اکانت اصلیم که آمریکا هست شیر نشده. مشکل از کجاست؟
داداش بازی رو از اکانت ژاپن خریدم با پلاس رایگانی که گرفته بودم. ولی بازی تو اکانت اصلیم قفله.منظور از شیر این نیست که شما برای با اکک اصلی خودت بازی های پلاس بخری : منظور این هست که اولا شما میتونی بازی های آنلاین ر که نیاز به پلاس دارن ر انجام بدی(با اکانت آمریکات) و هیمن طور میتونی با پلاس ژاپنت بازی هایی ر که برای پلاس هستن ر دان کنی و تو اکانت آمریکاست بازی کنی
mgs هم برای اکک ژاپن اومد فکر کنم با یه روز تاخیر:d
پلاس اکانت ژاپنت اگه تموم شده باشه قفل میشهداداش بازی رو از اکانت ژاپن خریدم با پلاس رایگانی که گرفته بودم. ولی بازی تو اکانت اصلیم قفله.
پلاس اکانت ژاپنت اگه تموم شده باشه قفل میشه
نه داداش تموم نشده. همین دیروز 14 روز رایگان گرفتم
نه داداش تموم نشده. همین دیروز 14 روز رایگان گرفتم
ممنونم از شما.انجام دادم.اوکی شد.برید توی ستینگ کنسول،قسمت PSN Account،بعد هم Restore licences رو بزنید.
در این صورت اگه اکنات ژاپن پریماری باشه میتونید از همه بازیاش استفاده کنید توی اکانت های دیگه.
موفق باشید.
عزیز به بخش redeem code برو و فعال کن اصلا احتیاج به هیچی دیگه نیست.تورو خدا يكي كمك كنه كنسولو تازه ميخوام پلاسشو فعال كنم ولي اطلاعات كرديت كارتو ادرس ميخواد چيكار كنم راهنمايي كنيد لطفا