PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته قبلش شونصدتا ایمیل میاد که در فلان تاریخ به صورت اتوماتیک خریده میشه الان من اول ماه دیگه پلاسم تموم میشه، هفته‌ای ۲تا ایمیل بم میده که به صورت اتوماتیک Renew میشه ! :d
شاید ایمیل هاش رفته تو پوشه Spam .

براي من هم از اين مدل ايميل ها هي مياد :|
ميترسم يهو بزنه شارژ كنه :| با اينكه 100% مطمئنم توي داشبورد سايت سوني زدم هيچ علطي نكن هيچي ! بهش گفتم بدون پسورد خواستن از من هم checkout نكن :|

سلام دوستان

یه سوال داشتم

من یه اکانت us ساختم و اکانت 1 ساله psn plus روش ثبت(redeem) کردم.بعد دوباره یه اکانت اروپا en ساختم.حالا با هر دو اکانت که یکیش primary و دیگری secondary هست میتونم بواسطه psn plus آنلاین بازی کنم.میخواستم بدونم این مشکلی بوجود نمیاره؟ شبکه psn ممکنه استفاده دو اکانت در یک کنسول که با یک اکانت psn plus از امکانات آنلاین استفاده میکنه تخلف تشخیص بده و ban کنه؟

ممنون

سلام دوستان

یه سوال داشتم

من یه اکانت us ساختم و اکانت 1 ساله psn plus روش ثبت(redeem) کردم.بعد دوباره یه اکانت اروپا en ساختم.حالا با هر دو اکانت که یکیش primary و دیگری secondary هست میتونم بواسطه psn plus آنلاین بازی کنم.میخواستم بدونم این مشکلی بوجود نمیاره؟ شبکه psn ممکنه استفاده دو اکانت در یک کنسول که با یک اکانت psn plus از امکانات آنلاین استفاده میکنه تخلف تشخیص بده و ban کنه؟

ممنون

مشکلی نداره با خیال راحت استفاده کنید.

سلام دوستان عزیز
من تا چند روز دیگه ی پی اس 4 میخرم :xولی درباره ساخت اکانت دوتا سوال دارم
1 چه کشوری که باید بزای ساخت اکانت استفاده کنم که راحت تر بشه اشتراک پلاس و پی اس ان کارت خرید و بازی رایگان دانلود کرد؟
2 قضیه این اکانت دوم چیه و چه کاربردی داره؟

سلام دوستان عزیز
من تا چند روز دیگه ی پی اس 4 میخرم :xولی درباره ساخت اکانت دوتا سوال دارم
1 چه کشوری که باید بزای ساخت اکانت استفاده کنم که راحت تر بشه اشتراک پلاس و پی اس ان کارت خرید و بازی رایگان دانلود کرد؟
2 قضیه این اکانت دوم چیه و چه کاربردی داره؟

به سلامتی

1-آمریکا
2-اگر درست متوجه شده باشم منظورتون اکانت اولیه و ثانویه هست...ببینید مثلا شما رو اکانت اصلی پلاس میخرید اونو پرایمری میکنید در اصل به زبون ساده شیر میکنید...بعد میتونید با اکانت دوم هم از قابلیت های پلاس بهره مند شد به جز بازی رایگان هر ماه

به سلامتی

1-آمریکا
2-اگر درست متوجه شده باشم منظورتون اکانت اولیه و ثانویه هست...ببینید مثلا شما رو اکانت اصلی پلاس میخرید اونو پرایمری میکنید در اصل به زبون ساده شیر میکنید...بعد میتونید با اکانت دوم هم از قابلیت های پلاس بهره مند شد به جز بازی رایگان هر ماه
بازی رایگان هر ماه هم مشکلی نداره! کلا هر اکانتی که پرایمری بشه، چه بازی های خریداری شده، چه بازی های پلاس، تم ، DLC و ...
همش رو میشه رو بقیه ی اکانت های اون کنسول استفاده کرد! :-"
تنها قابلیت پلاسی که رو بقبه نمیشه استفاده کرد، آپلود کردن Save بازی ها روی سرور هست!

بازی رایگان هر ماه هم مشکلی نداره! کلا هر اکانتی که پرایمری بشه، چه بازی های خریداری شده، چه بازی های پلاس، تم ، DLC و ...
تنها قابلیت پلاسی که رو بقبه نمیشه استفاده کرد، آپلود کردن Save بازی ها روی سرور هست!

اومدم دقیقا اینو بپرسم که شما زحمتشو کشیدین :d
فقط یه سوالم داشتم من میخوام با یه دوست بازی دیجیتالی بگیریم و اونم پرایمری من هست.....لازم نیس که اون پلاس باشه تا از بازیهاش استفاده کنم؟؟؟قبلا همش پلاس داشت

.

منظورم این بود اکانتی که پلاس شیر میکنه با اکانت دوم نمیشه بازی های پلاس رو دانلود کرد:d

لیست بازی‌های این ماه پلاس مشخص شد و متال گیر اون بالا می‌درخشه :d
امیدوار بودم یکم که به تاریخ انتشار فنتوم پین نزدیک‌تر بشیم فری بشه. حالا من که تا مرداد فور نمی‌خرم چه کنم :-s

[h=3]PlayStation 4:[/h]
  • Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
  • Skulls of the Shogun: Bone-a-Fide Edition
  • Super Exploding Zoo
  • Futuridium EP Deluxe
[h=3]PlayStation 3:[/h]
  • Call of Juarez: Gunslinger
  • Cloudberry Kingdom
[h=3]PlayStation Vita:[/h]
  • Super Exploding Zoo
  • Futuridium EP Deluxe

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند