توی بخشه services باید auto renewal رو ور داری . بعد هر دفعی که میخری دوباره فعال میشه ( اگر در ادامه نباشه ) باید دوباره بری غیر فعالش کنی !!!عجیبه من سالهاست اتوماتیک شارج پلاس را غیر فعال کردم امروز که با این وضع نت خراب به سختی وارد استور شدم دیدم پولم کم شده رفتم دیدم پلاس خریده خودش و اون اتوماتیک فعال شده
میخواستم گیم بخرم تو تخفیف ها پولم را بر باد داد![]()
توی بخشه services باید auto renewal رو ور داری . بعد هر دفعی که میخری دوباره فعال میشه ( اگر در ادامه نباشه ) باید دوباره بری غیر فعالش کنی !!!
توی بخشه services باید auto renewal رو ور داری . بعد هر دفعی که میخری دوباره فعال میشه ( اگر در ادامه نباشه ) باید دوباره بری غیر فعالش کنی !!!
نه اگر disable کردیش از dashboard همون account manager دیگه re-new نمیکنهارمان من الان از طريق سات غيرفعالش كردم دسترسي به كنسول ندارم
برنداره سر خود اون 10 دلاري رو كه سوني جايزه داد ذارت بكندش يه ماه پلاس![]()
منم یه به میخواستم یه dlc بخرم که اینطوری شد ! دیگه از اون موقع میدونم که هر دفعه جدید بخری دوباره auto renewal فعال میشه . باید هر دفعه غیر فعالش کرددقیقا ارمان :d
زدي به هدف منم مونده بودم چرا این فعال شد دوبارهنگو چند وقت پیش که پلاس خریده بودم این دوباره سرخود فعال شده بود و حالا
که تموم شد فرتي رفت اتوماتیک از تو
حساب پولا برداشت بر فنا داد![]()
دوست عزیز اون 49.99 قیمت پلاس یکساله هست که وقتی شما حسابتون رو مثلا 50 دلار شارژ کنید میتونید پلاس 1 ساله بگیرید و از مزایای پلاس استفاده کنیداقا پلاس 1ساله داستانش چیه که میزنه 49.99دلار داخلش هست ؟
مشه خرید کرد باهاش یا نه
هر اکانت فقط میتونه یه کنسول primary داشته باشهسلام . دوستان من یه سوال در مورد اکتیو کرد داشتم . حتما تکراری هستش ممنون میشم ج بدین . اکانت من رو دوستم اکتیو کرده . حالا من میتونم اکانت یه نفر دیگه رو رو دستگاهم اکتیو کنم تا از پلاسش استفاده کنم یا اجازه نمیده ؟ باید دوستم اکانت من رو دی اکتیو کنه تا من بتونم اکانت یه نفر رو رو دستگاهم اکتیو کنم ؟
البته قبلش شونصدتا ایمیل میاد که در فلان تاریخ به صورت اتوماتیک خریده میشه الان من اول ماه دیگه پلاسم تموم میشه، هفتهای ۲تا ایمیل بم میده که به صورت اتوماتیک Renew میشه ! :dدقیقا ارمان :d
زدي به هدف منم مونده بودم چرا این فعال شد دوبارهنگو چند وقت پیش که پلاس خریده بودم این دوباره سرخود فعال شده بود و حالا
که تموم شد فرتي رفت اتوماتیک از تو
حساب پولا برداشت بر فنا داد![]()
البته قبلش شونصدتا ایمیل میاد که در فلان تاریخ به صورت اتوماتیک خریده میشه الان من اول ماه دیگه پلاسم تموم میشه، هفتهای ۲تا ایمیل بم میده که به صورت اتوماتیک Renew میشه ! :d
شاید ایمیل هاش رفته تو پوشه Spam .
plus هیچوقت share نمیشهسلام
آقا من psn پلاس از کشور ژاپن بطور رایگان هر اکانتی که وارد میکنم 14 روز تریال بهم میده حالا سوال اینجاس
که وقتی 2 حساب دارم اکتیو میکنم یا همون primary
بازم رو اون اکانت بدون psn شیر نمیشه چرا؟ ممکنه بخاطره تریال بودنش باشه؟ و یه سوال دیگم اینه که
میخوام redeeme code فیفا 15 رو پیدا کنم تا
بتونم همه قفل های بازی رو باز کنم و play station store من به زبان ژاپنی هست کسی میدونه بهترین راه کدومه؟
خواهشا راهنمایی کنید میخوام کفش های مخفی توی فیفا 15 رو هم نمایان کنم
شرمنده اگه یه خورده اسپم شد اما بیشتر سوالم مربوط به همون psn هستش و اگه کشورهای دیگه ای هستن که ریجن 2
Psn رایگان میدن دوستان اسماشونو بگن که من با زبان انگلیسی اکانتمو فعال کنم چون اکانت با کشور ژاپن خودکار
زبان استور رو ژاپنی میکنهi need help .یاحق
راستی یادم رفت بگم ps4 بنده ریجن 2 اروپا هستش
چیش فعال نمیشه ؟منم همینو میگم active primary همون اکانتی که پلاسش فعاله رو انجام میدم اما روی اکانت های دیگه فعال نمیشه