pooyan8683
کاربر سایت
4شنبه هفته بعدبازی های جدید از کی رو پی اس ان قرار میگیره؟
روی پلاس آمریکا و اروپا هستش که هنوز...سلام
دوستان این بازی پلاس ژاپن (violence hearts) اگه درست نوشته باشم میخواستم دان کنم اسمش رو کاملا ژاپنی نوشته بود اما بازی هایه دیگه اسماش انگلیسی هست معمولا، کسی دان کرده ببینه زبان بازی فقط ژاپنی هست یا انگلیسی هم داره؟؟
مگه من گفتم نیست!! خواستم ببینم اون که رو استور ژاپنه انگلیسی داره یا نه؟؟روی پلاس آمریکا و اروپا هستش که هنوز...
نمیدونممگه من گفتم نیست!! خواستم ببینم اون که رو استور ژاپنه انگلیسی داره یا نه؟؟
http://forum.bazicenter.com/thread93818/دوستان بهتر نیست یه تاپک برای اطلاع رسانی از بازیها و تمها که بصورت رایگان روی شبکه قرار میگرو بزارید.
مثلا همین دیروز .پریوز بود که بازی odd worldبصورت رایگان روی شبکه قرار گرفت.یا چند عنوان دیگه.
دوستان بهتر نیست یه تاپک برای اطلاع رسانی از بازیها و تمها که بصورت رایگان روی شبکه قرار میگرو بزارید.
مثلا همین دیروز .پریوز بود که بازی odd worldبصورت رایگان روی شبکه قرار گرفت.یا چند عنوان دیگه.
سلام دوستان
من تازه ps4 گرفتم
میخوام 14 روز فری پلاسمو استفاده کنم ، میگه باید یه کردیت کارت ثبت کنی ، راهی هست برا دور زدنش آیا ؟
تو تاپیک فری گیم پی اس ان این اکسو گزاشتن بچه ها ، ولی بزیا میگل درست نیست.خب بلاگ آلمان گویا لو داده بازیهای این ماه رو :d
![]()