PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
درسته ارزونتره
نمیشه اینکارو کرد
فکر کنم تا 15تا اکانت میتونی داشته باشی
اکانت امریکا میسازی واسش پلاس میگیری اکتیوش میکنی بعد میتونی با اکانت خودت یا با هر اکانت دیگه انلاین بازی کنی
امریکا
مرسی
فقط یه چیزه دیگه الان من یه اکانت امریکا ساختم، الان باید برم قسمت
Setting psn activate as your primary ps4
بعد این اکانت امریکارو اکتیو کنم دیگه؟
بعد این کد پلاسو برم وارد کنم!

اون یکی اکانت اروپا رو باید دی اکتیو کنم؟ یا لازم نیست؟

مرسی
فقط یه چیزه دیگه الان من یه اکانت امریکا ساختم، الان باید برم قسمت
Setting psn activate as your primary ps4
بعد این اکانت امریکارو اکتیو کنم دیگه؟
بعد این کد پلاسو برم وارد کنم!

اون یکی اکانت اروپا رو باید دی اکتیو کنم؟ یا لازم نیست؟

خواهش
اره همین کارو کن
لازم نیست

دوستان voice chat ps4 چطوری کار میکنه وقتی میکروفون رو وصل میکنم میتونم صدای بازیکن ها رو بشنوم یا به کنسول دستور بدم
ولی نمیتونم با بازیکن ها حرف بزنم مشکل چیه؟؟/

سلام دوستان، من یه اکانت ژاپن ساختم و پلاس رایگان هم اکتیو کردم، الان چطوری میتونم این پلاس رو برا اکانت اصلی یعنی امریکا استفاده کنم، دومین سوال اینکه وقتی وارد اکانت میشم بیشتر قسمتهاش ژاپنی ، فکر کنم تنطیمات اکتنطیماتت هم ژاپنیه،

سلام دوستان، من یه اکانت ژاپن ساختم و پلاس رایگان هم اکتیو کردم، الان چطوری میتونم این پلاس رو برا اکانت اصلی یعنی امریکا استفاده کنم، دومین سوال اینکه وقتی وارد اکانت میشم بیشتر قسمتهاش ژاپنی ، فکر کنم تنطیمات اکتنطیماتت هم ژاپنیه،
plus در اشتراک گذاشته نمیشه تحته هیچ عنوانی
Primary فقط اجازه میده مابقی اکانتها از انلاین استفاده کنن بدونه نیاز به پلاس و همچنین از دانلودهای اکانته primary

کدهای کارت PSN PLUS با کدهای PSN Crad فرق داره؟ اگر من یه کد PSN CARD بگیرم بعدن بخوام عضو پلاس بشم میتونم از همون اعتبار PSN CARD استفاده کنم؟ یا این که حتما باید برای عضو plus شدن باید کارت های خود PSN PLUS رو خرید؟

کدهای کارت PSN PLUS با کدهای PSN Crad فرق داره؟ اگر من یه کد PSN CARD بگیرم بعدن بخوام عضو پلاس بشم میتونم از همون اعتبار PSN CARD استفاده کنم؟ یا این که حتما باید برای عضو plus شدن باید کارت های خود PSN PLUS رو خرید؟

اولی پلاسه واسه آنلاین بازی کردنه دومی کارت شارژ پولی واسه خرید پلاس و بازی و دی ال سی و با اون میتونی پلاس بخری

همونطور که میدونید بازیای پلاس اولین 4شنبه هر ماه میاد.

اولین 4شنبه ماه اپریل هم همون یکم اپریل هست یعنی دقیقا 7 روز دیگه بازیای پلاس باید رو استور قرار بگیرند. از اونجایی که طبق برنامه ای که اعلام کرده بودن 4شنبه قبل از اومدن بازی ها اونها رو اعلام میکنند پس امروز باید بازیای پلاس اعلام بشند ولی از اونجایی که سونی این اواخر بیبرنامگی شدیدی تو بخش پلاس داشته هیچ چیز معلوم نیست:d

همونطور که میدونید بازیای پلاس اولین 4شنبه هر ماه میاد.

اولین 4شنبه ماه اپریل هم همون یکم اپریل هست یعنی دقیقا 7 روز دیگه بازیای پلاس باید رو استور قرار بگیرند. از اونجایی که طبق برنامه ای که اعلام کرده بودن 4شنبه قبل از اومدن بازی ها اونها رو اعلام میکنند پس امروز باید بازیای پلاس اعلام بشند ولی از اونجایی که سونی این اواخر بیبرنامگی شدیدی تو بخش پلاس داشته هیچ چیز معلوم نیست:d

البته انگار بازیها قراره هفته آینده مشخص بشند:
April's PlayStation Plus Freebies Will Be Announced Next Week - Push Square

سلام دوستان......یه سوالی داشتم اگه راهنماییم کنین ممنون میشم....بازی هایی ک واسه پلاس دارا رایگان میشه رو میشه حتی وقتی پلاسمون تموم شد هم بازی کرد یا اینکه استفاده ازشون محدودیت داره؟؟؟سوال بعدیمم اینه ک وقتی بازی رایگان پلاس رو دانلود کردیم موقع بازی کردنش لازمه ک کانکت باشیم ب نت؟؟؟

سلام دوستان......یه سوالی داشتم اگه راهنماییم کنین ممنون میشم....بازی هایی ک واسه پلاس دارا رایگان میشه رو میشه حتی وقتی پلاسمون تموم شد هم بازی کرد یا اینکه استفاده ازشون محدودیت داره؟؟؟سوال بعدیمم اینه ک وقتی بازی رایگان پلاس رو دانلود کردیم موقع بازی کردنش لازمه ک کانکت باشیم ب نت؟؟؟
سلام
وقتی که پلاس تموم شه دیگه بازی قفل میشه و نمی تونی بازی کنی متاسفانه ... وقتی که بازیو دانلود کردی و نصب شده بود دیگه نیازی نیست آنلاین باشی ... به نظر من یه پلاس 1 ساله بخر قیمتش هم 160 ایناس یعنی کمتر از یک بازی اما در عوض کلی امکانات داره (کلی بازی های رایگان باحال و استفاده از بخش مولتی پلیر و برخی از بازیا استور هم برا اعضا پلاس ارزون تره و ... )

چی میشه دی ال سی دستینی dark below فری بشه :bighug:
من بازیم رجین ۲ هست و اگه بخوام بگیرم مجبورم ۲۰ پوند پاش خرج کنم و و برا اکانت رجین ۲ ام هم پلاس بگیرم کلا زیاد گرون میشه ۱۵۰ تومن اینا!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or