PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه بخوام از استور پلاس 1 ماهه بگیرم باید کارت چند دلاری بخرم؟؟؟ بعد این تحریم و اینا مشکلی واسه خرید ایجاد نمیکنه؟؟؟

باید یه 10 دلاری بگیری
نه مشکلی نداره

داداش مرسی واقعااا الکی 40 تومن دادم رفت شما که گفتی راحت میش خرید حالا من کارت از کجا بیارم؟

بچه ها یه سوال یه مقدار پیچیده!!!
من دارم از پلاس شیر شده استفاده می کنم که روی اکانت خودمم نیست و اکانت دوستمو پرایمری کردم رو کنسول حالا اگه بخوام از این داستان بازی شیری استفاده کنم و یه اکانت سومی بگیرم که بازیه روش هست بعد از وارد کردن اون اکانت و دانلود بازی برای این که بتونم با اکانت خودم بازی کنم باید اون اکانت سوم پرایمری بشه دیگه؟ الان اینجوری نمیتونم از پلاس استفاده کنم؟ چون اکانت سوم که بازی باهاش گرفته شده پرایمری شده و اکانت دوم که پلاس داره دیگه پرایمری نیست؟! امیدوارم تونسته باشم سوالو منتقل کنم!

داداش مرسی واقعااا الکی 40 تومن دادم رفت شما که گفتی راحت میش خرید حالا من کارت از کجا بیارم؟

شما اون 10 دلار خریدی مگه ی کد 12 کاراکتری نیست؟
این کدو باید از طریق گزینه redeem کد بزنی تا ب اکانتت اضافه بشه بعد میتونی خرید کنی

اکانت شما ریجن 1 هست یا 2؟[/QUOTE]

ریجن 2

- - -ویرایش - - -

شما اون 10 دلار خریدی مگه ی کد 12 کاراکتری نیست؟
این کدو باید از طریق گزینه redeem کد بزنی تا ب اکانتت اضافه بشه بعد میتونی خرید کنی

چرا پول تو اکانتم هس اما برا خرید میگه باید اطلاعات کردیت کارت بدی

اکانت شما ریجن 1 هست یا 2؟

ریجن 2

- - -ویرایش - - -

چطور میشه ؟ شما که اکانتت اعتبار داره که نیازی ب کارت و اطلاعاتش نیست
چرا سر راست نرفتی plus 1 ماهه بخری؟

اکانت شما ریجن 1 هست یا 2؟

ریجن 2

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز من خودم ماهه قبل پلاس یک ماهه با$ گرفتم (البته ریجن 1)
پیشنهاد میکنم از خوده کنسول برای خرید اقدام کنید احتمال 99% مشکلی نداره چون وقتی پولش باشه نیازی به کردیت کارت نیست
خودم تا حالا از خوده سایت خرید نکردم باز یه امتحان کنید ضرر نداره!
موفق باشید

سلام
اقا من اکانتم انگلیسه / میخوام پلاس بگیرم
فقط همه میگن ریجن یک بگیر / چرا ؟ میگن بازیای فریش بیشتر/ بیشتر تخفیف میخوره .... ! مگه فرق داره ؟
بعد من کلی بازی کردم با این اکانتم بخوام یکی دیگه بسازم (امریکا) اون سیوا . کاپایی که گرفتم میان تو این اکانت جدید ؟
میشه 2 تا اکانت داشته باشم ؟ هم اروپا هم امریکا ؟
و یه چیزه دیگه واسه بازی کردن انلاین باید بازی ریجن 2 بگیرم ؟ یا فرقی نداره ؟؟
در کل کدوم بهتره اروپا یا امریکا ؟:|

سلام
اقا من اکانتم انگلیسه / میخوام پلاس بگیرم
1-فقط همه میگن ریجن یک بگیر / چرا ؟ میگن بازیای فریش بیشتر/ بیشتر تخفیف میخوره .... ! مگه فرق داره ؟
2-بعد من کلی بازی کردم با این اکانتم بخوام یکی دیگه بسازم (امریکا) اون سیوا . کاپایی که گرفتم میان تو این اکانت جدید ؟
3-میشه 2 تا اکانت داشته باشم ؟ هم اروپا هم امریکا ؟
4-و یه چیزه دیگه واسه بازی کردن انلاین باید بازی ریجن 2 بگیرم ؟ یا فرقی نداره ؟؟
5-در کل کدوم بهتره اروپا یا امریکا ؟:|

سلام
درسته ارزونتره
نمیشه اینکارو کرد
فکر کنم تا 15تا اکانت میتونی داشته باشی
اکانت امریکا میسازی واسش پلاس میگیری اکتیوش میکنی بعد میتونی با اکانت خودت یا با هر اکانت دیگه انلاین بازی کنی
امریکا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or