دوستان بالاخره من هم PLUS خریدم اونم UK
1.از کجا ببینم چند روز از زمانه عضویتم تو PLUS مانده درواقعه وقتی کد رو زدم نوشت بود 3 ماهه هست اما الان روزای بعد کجا ببینم چقدر مانده از مدتم؟؟
2.آیا بعد از این ماه که بازی های FREE برای اعضای PLUS دار برداشته بشه مثله VAILLANT و بازی های دیگه بیاد میشه بازی که ماه پیش دانلود کردی رو بازی کنی مثلا همین بازی VAILLANT HEART میشه تو ماه بعد که MAY میشه باز بازیش کنم اگر الان دانلود کنم؟؟؟ و اینکه اگر 3 ماه دیگه عضویتم تمام شد باز بعدا چکار کنم که بازیش کنم و برام مفت بمونه و نپره؟؟؟؟؟
3.سال پیش دستگاهمو که خریدم 2 روز PLUS مفت داشت روش اون موقع بازیه STICK رو دانلود کردم و 2روز بازی کردم اما 5 ماه بعد که دوباره بازیه GTA خریدم 2 روز پلاس مفت داد روی بازیم عکسه قفل زده بود و نمیشد بازیش بکنم بازی تو LIBRARY هم گذاشته بودم آیا چون الان پولی شده نمیشه بازیش کرد؟؟؟
4.در هر بار باید بازیو به بخش LIBRARY انتقال بدم بهتره در واقعه زیر اونجایی که دانلود میکنی زده LIBRARY اونم بزنم ؟؟؟ و اینکه از همه مهمتر الان مثلا بازیه VAILLANT HEART حجمش 1.3 گیگ هست این کله بازیه یعنی اینو دانلود کنم کل مراحله بازی بعده مثلا بازیه COUNTER SPY بیش از 3 گیگه در واقعه کل مراحله بازیو داره؟؟؟؟
در کل حرفم اینه من این 4 بازیو همشو میخوام دانلود کنم یکی راهنمایی کنه اصولیترین راه و اینکه بتونم همیشه بازیشون کنم هروقت که خواست وقتی PLUS داشتم چی هست ؟؟؟؟
این سه تا بازی که برای پلاس رایگان شده تا وقتی پلاس داشته باشی میتونی بازی کنی ، وقتی پلاست تمام شده نمی تونه بازی کنی باید پلاس بخری