ریجن اکانت باید با کارته پلاسی که میخری یکی باشه .من دستگاهم ریجن دو هست بازیام هم 2 میتونم اکانت پلاس آمریکا رو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟
ریجن کنسول مهم نیست.
ریجن اکانت باید با کارته پلاسی که میخری یکی باشه .من دستگاهم ریجن دو هست بازیام هم 2 میتونم اکانت پلاس آمریکا رو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟
پسته بالایی رو میخوندی به جوابت میرسیدبروبکس جریان درایور کلاب چیه دموست یا کامل؟
واس من انگار زده بود دمو
برای راه انداختن اون 14 روز مجانیه پلاس چیکار کنم ؟ اطلاعات کردیت کارت و پستال کد و این چیزا میخواد ازم ..
کلا این قضیه یکی از مزایایه پلاس هست و همیشه ادامه خواهد داشتسلام
قبلن توی استور , هر ماه چندتا بازی رایگان واسه دانلود می اومد(برای پلاس).
هنوز هم همونطوره؟
اگه آره لیست بازی های الآن واسه ریجن 1 و 2 رو میشه بگین؟
مرسی
خیلی وقته که دیگه بدلیل مشغله کار و زندگی تو این زمینه آپدیت نیستم و به اصرار پسرم که عکس بچگیهاش تو آواتارم هست و حالا 12 سالشه میخوام رو p4 یه اکانت PSN بسازم و از پلاس و بازی آنلاین استفاده کنیم حالا چندتا سوال برام پیش اومده که اگه ممکنه پاسخ بدید :
1- با توجه به اینکه کنسولم ریجن 2 ژاپن هست ، قبل از خرید اکانت پلاس و وارد کردن کد پلاس باید خودم تو کنسول اکانت psn بسازم ؟ اگه جواب مثبته به چه صورت و به چه آدرسی بسازم ؟؟
2- با خرید اکانت پلاس علاوه بر امکان بازی آنلاین ظاهرا میشه یه سری بازی رایگان هم دانلود کرد درسته ؟
3- پلاس ریجن 1 آمریکا بخرم خوبه ؟؟
4 - جریان این پلاسهای 14 روزه رایگان چیه که دوستان میگن ؟
5 - - گیفت کارتها فقط برای دانلود بازیهای پولی بدرد میخوره ؟؟
شرمنده اگه سوالام خیلی مبتدی و زیاده بهرحال دوست دارم حالا که میخوام به psn وصل شم از همین ابتدا اطلاعاتم رو کامل کنم و یه اکانتی بسازم که بعدا پشیمون نشم .
Exploding اصلا طرفش نرواین دو تا بازی Futuridium - exploding zoo چطورن؟ارزش بازی کردن دارن؟
از Skulls of the Shogun خوشم اومد
.
Exploding اصلا طرفش نرو
Futur هم meh . متوسطه .
Skulls of Shogun اره خیلی عالیه بازیش. یه زمانی معتادش بودم ( قبلا روی IOS - PC اومده )
من در حال حاضر پلاسم رو اکانت امارات هست و تعدادی بازی هم دانلود کردم ، اگر این پلاسم تموم بشه و اکانت امریکام رو پلاس کنم سرنوشت بازی های اماراتم چی میشه؟