PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزیز اگه برزیل بسازید اون هم چهارده روز رایگان میده و همچنین زبانش انگلیسی هست و میتونید از بازی های رایگان پلاس امریکا هم استفاده کنید البته حد اکثر تا 45 روز.
برزیل کردیت کارت میخواد... ژاپن هنوزم میده...

همه كشورها كرديت كارت نميخوان ولي اون هايي كه 14 روزه ميدن كرديت كارت رو ميخوان جز ژاپن !

هند رو صبح چك كردم علاوه بر اين كه كرديت كارت بايد حتما" ايميل رو هم VERIFY كنيد :|

الان فكر كنم فقط ژاپنه كه كرديت كارتي نيست و اون هم حتما" مسولين SCEJ متوجه نشدن و گرنه مثل برزيل كه احتمالا" ديده يهو كلي اكانت درش ثبت شدن با IP هاي گوناگون جلوش رو مي بستن

بازي هاي اين ماه ژاپن

PlayStation 4
Akiba’s Trip: Undead & Undressed
Steamworld Dig (also for Vita)
Strider

PlayStation Vita
Luftrausers (also for PS3)
Rayman Legends
Senran Kagura: Shinovi Versus
Tearaway

PlayStation 3
Clannad
EX Troopers
Raiden IV OverKill

آخرین ویرایش:
استور آمریکا هر هفته بامداد روز چهارشنبه به وقت ما آپدیت میشه ( حدودا ساعت 1 تا 2 بامداد)
بازیهای پلاس و کلا بازیهای جدید و تخفیفات هفتگی هم با آپدیت شدن استور قرار میگیرن

دوستان این بازی Child Of Light که ژانویه برای ژاپن رایگان بود ؛ ممکنه ماه های بعد برای آمریکا رایگان بشه ؟

اصلا تا حالا نشده ؟

چون من خیلی از بازی رو رفتم ولی خب تا 2 هفته ی دیگه شاید نتونم 100% ش کنم ( نیستم خونه ! ) و داغ ش به دلم میمونه اینجوری !

من تازه ps4 گرفتم ميخوام پلاس بگيرم و فيفا بازي كنم ولي مشكلم اينترنته كه چي بگيرم
الان ٢مگ استفاده ميكنم اگه بخوام نا محدود بگيرم بايد ٥١٢ بگيرم كافيه ؟ يا واسه ٢ مگ حجم بگيرم ؟
واسه اكانتم اگه psn آمريكا بگيرم با توجه به اينكه دستگاه ريجن ژاپنه مشكلي ايجاد ميكنه ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or