PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برزیل رو برداشتن ؟
اگه کشور دیگه ای نیست تا هنوز اینفیموس هست بریم بخریم یه سه ماهه ... چون واقعا از ترانزیستور نمی شه گذشت !

آره برداشتن. چون من يكي دو روزه هر كاري ميكنم كه از برزيل بگيرم\ همش اطلاعات كرديت كارت ميخواد. در حالي كه قبلا اينطور نبود.

بازی های این ماه (فبریه) از کی برای دانلود گذاشته میشه ؟؟
من از دیشب هرچی نگاه میکنم هنوز بازی های ماه قبل توی پلاس فری هستش، کسی میدونه؟؟؟؟

سلام دوستان. من تو قسمت خرید اشتراک پلاس که رفتم همه رو به دلار زده بود با وجود اینکه اکانتم مال اماراته. حالا میخواستم بدونم اگر خواستم اشتراک پلاس بگیرم باید به دلار بگیرم یا درهم . ممنون

سلام دوستان. من تو قسمت خرید اشتراک پلاس که رفتم همه رو به دلار زده بود با وجود اینکه اکانتم مال اماراته. حالا میخواستم بدونم اگر خواستم اشتراک پلاس بگیرم باید به دلار بگیرم یا درهم . ممنون
شما باید به دلار امارات بگیری برای خرید از استور امارات چیزی به نام درهم وجود نداره .

سلام
دوستان این اکانت ژاپن رو توی psn که میرم راهی نداره زبانش رو انگلیسی کنم؟؟؟

نه خودت داری میگی ژاپن بازی که نیست چندتا منو داشته باشه واسه زبان...
میخوای چیکار کنی مگه؟یک پلاس هست و بازیهاش دیگه که مشخصه...

سلام
دوستان این اکانت ژاپن رو توی psn که میرم راهی نداره زبانش رو انگلیسی کنم؟؟؟
دوست عزیز اگه برزیل بسازید اون هم چهارده روز رایگان میده و همچنین زبانش انگلیسی هست و میتونید از بازی های رایگان پلاس امریکا هم استفاده کنید البته حد اکثر تا 45 روز.

اين چندمين بار :| پلاس برزيل هو تو تو :|
به بيان ساده تر ديگه از اين به بعد براي استفاده از 14 روزه برزيل بايد كرديت كارت داشته باشيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or