PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
فک کنم یه گندی زدم و کمک می خوام
من پلاس یک ساله آمریکا رو تازه رو اکانتم ریختم
و بازی destiny رو از یکی خریدم البته بازی ریجن 2 است
رفتم 50 دلار کیف پولمم شارژ کردم و dlc مربوط به بازی رو خریدم به مبلغ 34 دلار
اما فک تو پروفایلمم زد purchaed یعنی خریداری شد( منظورم season pass) بازی هست اما الان dlc رو جایی نزده که دانلود کنم
مشکل به خاطر اینه که بازیم ریجن 2 است؟ یا جایی بازیم رفته و dlc ها رو از اونجا باید بگیرم چون لینک دانلودی نمیبینم
ممنون اعصابم به هم ریخته

سلام دوستان
فک کنم یه گندی زدم و کمک می خوام
من پلاس یک ساله آمریکا رو تازه رو اکانتم ریختم
و بازی destiny رو از یکی خریدم البته بازی ریجن 2 است
رفتم 50 دلار کیف پولمم شارژ کردم و dlc مربوط به بازی رو خریدم به مبلغ 34 دلار
اما فک تو پروفایلمم زد purchaed یعنی خریداری شد( منظورم season pass) بازی هست اما الان dlc رو جایی نزده که دانلود کنم
مشکل به خاطر اینه که بازیم ریجن 2 است؟ یا جایی بازیم رفته و dlc ها رو از اونجا باید بگیرم چون لینک دانلودی نمیبینم
ممنون اعصابم به هم ریخته
سلام برای این که بخوای از DLC استفاده کنی باید رجین بازی و اکانتت یکی باشه!
مثلا شما رجین 1 هPSnتون باید بازی رجیین 1 باشه!
برای دانلود دوبارش هم باید بری تو قسمت PSN store اون پایین libraryه اگه اشتباه نکنم

سلام

ببخشید من یک اکانت ژاپن ساختم و اون 14 روز پلاس داره ، اونو Primary کنم روی اون اکانت اصلی هم پلاس فعال میشه؟

از کجا باید بهفهمم روی اکانت اصلیم پلاس هست؟

سلام

ببخشید من یک اکانت ژاپن ساختم و اون 14 روز پلاس داره ، اونو Primary کنم روی اون اکانت اصلی هم پلاس فعال میشه؟

از کجا باید بهفهمم روی اکانت اصلیم پلاس هست؟
خیر
پلاس نمیشه
پلاس فقط برای اکانتی هست که پلاس داره
قضیه primary کردن فقط این هست که بقیه اکانتها برای انلاین زدن نیازی به پلاس ندارن و همچنین میتونن بازیهای اکانت primary رو استفاده کنن

منظورش اینه وقتی هنوز برای PS4 منتشر نشده چجور میخواد عنوان رایگان PLUS باشه؟ بازیش فقط برای PS3 منتشر شده (انحصاری)
به نظرم سونی باید تیف رو روی ps4 میداد!

رو چه حساب thief رو بهتر از ترانزیزستور دونستید؟ :| صد سال سیاه هم Thief رو ندن به نظرم. میخوایم گیم بازی کنیم نه آشغال :دی

رو چه حساب thief رو بهتر از ترانزیزستور دونستید؟ :| صد سال سیاه هم Thief رو ندن به نظرم. میخوایم گیم بازی کنیم نه آشغال :دی
ترانزیستور رو بازی کردم اما تیف رو نتونستم بازی کنم:d روی ps3 که خراب بود روی ps4 هم نتونستم بخرمش:d

دوستان بازی های فری تا وقتی که پلاس داریم تو حساب میمونه ؟

یعنی مثلا من الان یه پلاس سه ماهه بخرم و اینفیموس رو بگیرم ؛ تا 3 ماه دیگه میمونه تو حسابم ؟ درسته ؟

دوستان بازی های فری تا وقتی که پلاس داریم تو حساب میمونه ؟

یعنی مثلا من الان یه پلاس سه ماهه بخرم و اینفیموس رو بگیرم ؛ تا 3 ماه دیگه میمونه تو حسابم ؟ درسته ؟
کلی بزار بگم :d
ببین بازی هایی که برا پلاس free میشه رو فقط میتونی تو زمانی که پلاس داری استفاده کنی و بعد از اتمام پلاس بازی غیر فعال میشه اما میتونی دوباره با تمدید پلاس به بازی کردن ادامه بدی
121fs725372.gif
:d
البته این مورد شامل بازی هایی که تخفیف خوردن نمیشه یعنی بازی هایی که شما براش پول میدین (حتی 0.1$:d)تا اخر عمر میتونی بازی کنی و پلاس و اینجور چیزا هم حالیش نیست
gigglesmile.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or