PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لینک ساپورت رو میدی ؟

رفيق من خيلي وقت پيش اين كار كردم حدود چند ماه بعد از اون ساپورت بنده خدا كه لينك خاصي نداره خيلي شانسي ميتوني بهش وصل شي
شما هم اگر اكانتت US ه بهتر اول يه تلاشي بكني ببيني ميتونن بهت پس بدن يا نه

همونطوری که ميدونيد سيوهاي بازی ها را از آنلاین پلاس که ذخیره میشه میتونیم منتقل کنیم اگه پاک شدن

من الان چند تا از بازیهام پیشم نیست و ديتاي بازی ها هم بعد مشکلی که داشت این پلی بالا نميومد مجبور به پاکسازی کلی شدم الان که میخوام سيوها ما از آنلاین کپی کنم میگه گيمت را نصب کن تا بشه :| پلاسم هم تا گيمام به دستم برسه تموم شده

گرفتاری شدیم /:)راهی نیست بشه سیوهام را نجات داد :d

همونطوری که ميدونيد سيوهاي بازی ها را از آنلاین پلاس که ذخیره میشه میتونیم منتقل کنیم اگه پاک شدن

من الان چند تا از بازیهام پیشم نیست و ديتاي بازی ها هم بعد مشکلی که داشت این پلی بالا نميومد مجبور به پاکسازی کلی شدم الان که میخوام سيوها ما از آنلاین کپی کنم میگه گيمت را نصب کن تا بشه :| پلاسم هم تا گيمام به دستم برسه تموم شده

گرفتاری شدیم /:)راهی نیست بشه سیوهام را نجات داد :d
فکر نمیکنم راهی باشه
ولی Save های ذخیره شده پاک نمیشه ... وقتی پلاس شدی قابل دسترس هست
خودم امروز امتحان میکنم ببینم راهی هست یا نه ...

بازی ماه بعد پلاس کی معرفی میشه دوستان؟
وقتی به زمان پلاس جدید نزدیک میشیم معرفی میکنن. حالا مونده ...

سلام.. برای خرید پلاس کشورش باید با اکانت یکی باشه ؟ من اکانتمو قبلا فک کنم norway انتخاب کردم نمیخوام اکانتمو عوض کنم ...

چیکار کنم ؟

اگر دسترسی به خرید PSN کارت و یا پلاس نروژ نداری ,میتونی یه اکانت جدید با ریجن متفاوت (UK یا US) بسازی
و بعد از خرید پلاس برای اکانت جدید , اشتراک پلاس شیر کنی برای اکانت اصلیت.اینطوری میتونی به راحتی آنلاین بازی کنی.
الان کسایی که نمخوان برای پلاس هزینه کنن با ساخت اکانت ژاپن پلاس 14 روزه میگیرن و با همین شیوه اشتراک پلاس برای سایر اکانتها شیر میکنن.

اگر دسترسی به خرید PSN کارت و یا پلاس نروژ نداری ,میتونی یه اکانت جدید با ریجن متفاوت (UK یا US) بسازی
و بعد از خرید پلاس برای اکانت جدید , اشتراک پلاس شیر کنی برای اکانت اصلیت.اینطوری میتونی به راحتی آنلاین بازی کنی.
الان کسایی که نمخوان برای پلاس هزینه کنن با ساخت اکانت ژاپن پلاس 14 روزه میگیرن و با همین شیوه اشتراک پلاس برای سایر اکانتها شیر میکنن.
مرسی بابت جواب... فقط چطوری share کنم؟

تا زمانی که اکانتی که پلاس داره Primary هست میشه مابقی اکانتها بدون نیاز به پلاس انلاین بازی کنن و از بازیهای دانلود شده این اکانت استفاده کنن.

ریجن ها فرقی ندارند؟
اکانت اصلی من امارات هستش،
ولی اکانتی که میخوام بازی کنم باهاش از این به بعد واسه یک کشور دیگست که قصد دارم به اونجا برم،الان من اکانت امارات رو یکساله شارژ کنم میتونم بدون مشکل با بقیه اکانت ها بازی کنم؟

پ،ن:متاسفانه سونی امکان تغییر کشور اکانت رو نمیده ! این یکی از ضعف های psn هستش !

ریجن ها فرقی ندارند؟
اکانت اصلی من امارات هستش،
ولی اکانتی که میخوام بازی کنم باهاش از این به بعد واسه یک کشور دیگست که قصد دارم به اونجا برم،الان من اکانت امارات رو یکساله شارژ کنم میتونم بدون مشکل با بقیه اکانت ها بازی کنم؟

پ،ن:متاسفانه سونی امکان تغییر کشور اکانت رو نمیده ! این یکی از ضعف های psn هستش !
بله . Primary که بشه میشه اکانتهای دیگم بازی کنن. این قضیه رو قبلا بچه ها تایید کرده بودن ... ( خودم شخصا نکردم ) ولی خب اکثریت اکانت japan - brazil میسازن و primary میکنن و بازی میکنن. پس مشکلی نیست :)

ضعف نمیشه گفت ... اکثریت کشوره خودشون رو میتونن راحت استفاده کنن . مشکلی توی این زمینه نیست در واقع ...

پس با این حساب اگه دوستم اکانت پلاس داشته باشه و من اکانت اون رو ps4 ه خودم primary کنم... میتونم از پلاسش استفاده کنم و اونم با اکانت خودش بازی کنه؟

پس با این حساب اگه دوستم اکانت پلاس داشته باشه و من اکانت اون رو ps4 ه خودم primary کنم... میتونم از پلاسش استفاده کنم و اونم با اکانت خودش بازی کنه؟
بله ...
ولی نفری که اکانتش primary نیست و میشه دومین نفری که میخواد از اکانت استفاده کنه باید کلا انلاین باشه چون هر کمتر از 30دقیقه license ها رو چک میکنه ! در غیر این صورت بازیا قفل میشه و اکانت قابل استفاده نیست.
کلا استفاده پلاس برای دو نفر به این دلیل صرف نداره .... برای همین خودم شخصا گفتم بهتره پلاس رو شخصی بخرید.

امروز یه ایمیل دریافت کردم که گویا اون 5 روز پلاس رایگان کد تخفیف اعمال شده:

We are extending your PlayStation Plus membership for 5 days. The extension will be applied automatically and no action is necessary to receive the extension.

This is to thank you for your patience during the PSN service interruption over the holidays and applies to all PlayStation Plus members that had an active membership or free trial on December 25th.

In addition, from January 23rd 9am (PST) through January 26th 9am (PST) we will be offering a discount code to all PSN members for a one-time 10% discount off a total cart purchase of Games and Add-Ons in PlayStation®Store. The discount code will be made available on the PlayStation Store home page.

دوستان
من 2 ماه پیش باندل دستینی گرفتم با پلاس یه ماهه الان میخوام اکتیوش کنم ، کد رو میزنم قبول میکنه ولی بعدش کردیت کارد میخواد ازم !!! باید چی کار کنم ؟؟؟ یعنی نمیتونم ازش استفاده کنم؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or