لینک ساپورت رو میدی ؟
رفيق من خيلي وقت پيش اين كار كردم حدود چند ماه بعد از اون ساپورت بنده خدا كه لينك خاصي نداره خيلي شانسي ميتوني بهش وصل شي
شما هم اگر اكانتت US ه بهتر اول يه تلاشي بكني ببيني ميتونن بهت پس بدن يا نه
لینک ساپورت رو میدی ؟
فکر نمیکنم راهی باشههمونطوری که ميدونيد سيوهاي بازی ها را از آنلاین پلاس که ذخیره میشه میتونیم منتقل کنیم اگه پاک شدن
من الان چند تا از بازیهام پیشم نیست و ديتاي بازی ها هم بعد مشکلی که داشت این پلی بالا نميومد مجبور به پاکسازی کلی شدم الان که میخوام سيوها ما از آنلاین کپی کنم میگه گيمت را نصب کن تا بشهپلاسم هم تا گيمام به دستم برسه تموم شده
گرفتاری شدیمراهی نیست بشه سیوهام را نجات داد :d
وقتی به زمان پلاس جدید نزدیک میشیم معرفی میکنن. حالا مونده ...بازی ماه بعد پلاس کی معرفی میشه دوستان؟
سلام.. برای خرید پلاس کشورش باید با اکانت یکی باشه ؟ من اکانتمو قبلا فک کنم norway انتخاب کردم نمیخوام اکانتمو عوض کنم ...
چیکار کنم ؟
مرسی بابت جواب... فقط چطوری share کنم؟اگر دسترسی به خرید PSN کارت و یا پلاس نروژ نداری ,میتونی یه اکانت جدید با ریجن متفاوت (UK یا US) بسازی
و بعد از خرید پلاس برای اکانت جدید , اشتراک پلاس شیر کنی برای اکانت اصلیت.اینطوری میتونی به راحتی آنلاین بازی کنی.
الان کسایی که نمخوان برای پلاس هزینه کنن با ساخت اکانت ژاپن پلاس 14 روزه میگیرن و با همین شیوه اشتراک پلاس برای سایر اکانتها شیر میکنن.
تا زمانی که اکانتی که پلاس داره Primary هست میشه مابقی اکانتها بدون نیاز به پلاس انلاین بازی کنن و از بازیهای دانلود شده این اکانت استفاده کنن.مرسی بابت جواب... فقط چطوری share کنم؟
تا زمانی که اکانتی که پلاس داره Primary هست میشه مابقی اکانتها بدون نیاز به پلاس انلاین بازی کنن و از بازیهای دانلود شده این اکانت استفاده کنن.
مرسی بابت جواب... فقط چطوری share کنم؟
بله . Primary که بشه میشه اکانتهای دیگم بازی کنن. این قضیه رو قبلا بچه ها تایید کرده بودن ... ( خودم شخصا نکردم ) ولی خب اکثریت اکانت japan - brazil میسازن و primary میکنن و بازی میکنن. پس مشکلی نیستریجن ها فرقی ندارند؟
اکانت اصلی من امارات هستش،
ولی اکانتی که میخوام بازی کنم باهاش از این به بعد واسه یک کشور دیگست که قصد دارم به اونجا برم،الان من اکانت امارات رو یکساله شارژ کنم میتونم بدون مشکل با بقیه اکانت ها بازی کنم؟
پ،ن:متاسفانه سونی امکان تغییر کشور اکانت رو نمیده ! این یکی از ضعف های psn هستش !
بله ...پس با این حساب اگه دوستم اکانت پلاس داشته باشه و من اکانت اون رو ps4 ه خودم primary کنم... میتونم از پلاسش استفاده کنم و اونم با اکانت خودش بازی کنه؟