PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
دوستان عزیز من psn plus 12 ماهه گرفتم فقط مشکلم اینه که نمیدونم چه جوری فعالش کنم؟:d
اکانت آمریکارو هم با هزار بدبختی به کمک راهنمایی دوستان ساختم دستتون درد نکنه

سلام.
دوستان عزیز من psn plus 12 ماهه گرفتم فقط مشکلم اینه که نمیدونم چه جوری فعالش کنم؟:d
اکانت آمریکارو هم با هزار بدبختی به کمک راهنمایی دوستان ساختم دستتون درد نکنه
برای فعال کردنش، توی منوی کنسول برو به STORE بعد کد 12 رقمی و توی قسمت REDEEM CODE وارد کن.

میگم شیر پلاس ژاپن مشکل داره ؟ امشب اومدم بازی کنم با پروفایل خودم نمیشه . تا دیشب مشکل نداشت چهار پنج روز پیش اکانت ساختم .

فک کنم مشکل از لایسنس باشه. یکبار با اکانت ژاپن برید به: Settings==>PSN و گزینه Restore license رو انتخاب کنید.

- - -ویرایش - - -

دوشتان من ایمیل و پسورد ایدیم یادم رفته و اکانت پلاسم اون تو فعاله کدشم برای یوزر دیگم میزنم نمیشه چه باید کرد

باید تاریخ تولدی که هنگام ثبت نام زدید رو یادتون باشه. ( چون اکثرا غلط میزنن )

برید به بخش Sign in و گزینه Forgot password رو انتخاب کنید. بعدا تاریخ تولد رو بزنید تا به ایمیلتون بفرسته.

برای مشکل تاریخ تولد برید تو ایمیلهاتون ببینید سونی چه تاریخی براتون پیام تبریک تولد فرستاده:d

مرتضي جان عزيزم اين راه چند وقتي هست ديگه كار نميده :d
سوني بعضي مواقع ايميل نميده يا سر ماه ميده :d

خيلي راحت تر ميتونيد اكانت تون رو پس بگيريد ! من راحت رفتم به ساپورت US سوني گفتم اقا من رمزم يادم رفته ! گفت تاريخ تولدت يادته گفتم نه گفت دسترسي به ايميلت داري گفتم اره گفت برو ايميل ات رو چك كن و اكانت رو پس گرفتم :d:|

البته ساپورت اش خيلي داغون بود گمونم :|/:) هيچ مدركي ازم نخواست :|
البته يه سري هاشون مي گن چي خريدي چي كار كردي تا حالا و ...

^^
همون ساپورتش بیخیال بوده! من پارسال رمزمو یادم رفت هفت جد ابادمو آوردن جلو چشمام! از شماره سریال همه کنسولهای سونی که دارم تا مشخصات و کد آخرین خریدم تا اسکن پاسپورت رو ازم خواستن :d اخرشم از همون روش که گفتم گرفتم کد رو که الان میگی غیر فعاله

^^
همون ساپورتش بیخیال بوده! من پارسال رمزمو یادم رفت هفت جد ابادمو آوردن جلو چشمام! از شماره سریال همه کنسولهای سونی که دارم تا مشخصات و کد آخرین خریدم تا اسکن پاسپورت رو ازم خواستن :d اخرشم از همون روش که گفتم گرفتم کد رو که الان میگی غیر فعاله
اکانتت ماله امریکا نیست 100% . امریکا راحتر کنار میاد

خيلي راحت تر ميتونيد اكانت تون رو پس بگيريد ! من راحت رفتم به ساپورت US سوني گفتم اقا من رمزم يادم رفته ! گفت تاريخ تولدت يادته گفتم نه گفت دسترسي به ايميلت داري گفتم اره گفت برو ايميل ات رو چك كن و اكانت رو پس گرفتم :d:|

همینطوریه
قبلا هم گفت اگر email رو دست رسی داشته باشین و بدونید لینک reset رو میفرستن اما ریحنهای دیگه 80% موقه ها گیر میدن و میگن بدون تاریخ تولد reset link رو نمیدن ...

میگم شیر پلاس ژاپن مشکل داره ؟ امشب اومدم بازی کنم با پروفایل خودم نمیشه . تا دیشب مشکل نداشت چهار پنج روز پیش اکانت ساختم .
اره برای دوستم میزد که اول باید با pc اکانت رو بسازه
اکانت برزیل بساز دوست عزیز

- - -ویرایش - - -

سلام
اکانت برزیل مگر 14 روز رایگان نداره ؟
بله 14 روزه داره(البته نمیدونم چرا بعضی وقتا 2 روز میشه)

اره برای دوستم میزد که اول باید با pc اکانت رو بسازه
اکانت برزیل بساز دوست عزیز

- - -ویرایش - - -

بله 14 روزه داره(البته نمیدونم چرا بعضی وقتا 2 روز میشه)
بستگی به شهرش نداره :D ؟
ژاپن بهترینه
هم قاره ای :دی

- - -ویرایش - - -

لینک ساپورت رو میدی ؟

سلام.. من اکانت که تو ps3 داشتم رو وارد کردم.. ولی هر چی گشتم plus رایگان پیدا نکردم.. اگه دردسر دارم بخرم پلاس...

مهمه چه کشوری انتخاب کرده باشم؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or