برای فعال کردنش، توی منوی کنسول برو به STORE بعد کد 12 رقمی و توی قسمت REDEEM CODE وارد کن.سلام.
دوستان عزیز من psn plus 12 ماهه گرفتم فقط مشکلم اینه که نمیدونم چه جوری فعالش کنم؟:d
اکانت آمریکارو هم با هزار بدبختی به کمک راهنمایی دوستان ساختم دستتون درد نکنه
میگم شیر پلاس ژاپن مشکل داره ؟ امشب اومدم بازی کنم با پروفایل خودم نمیشه . تا دیشب مشکل نداشت چهار پنج روز پیش اکانت ساختم .
دوشتان من ایمیل و پسورد ایدیم یادم رفته و اکانت پلاسم اون تو فعاله کدشم برای یوزر دیگم میزنم نمیشه چه باید کرد
برای مشکل تاریخ تولد برید تو ایمیلهاتون ببینید سونی چه تاریخی براتون پیام تبریک تولد فرستاده:d
اکانتت ماله امریکا نیست 100% . امریکا راحتر کنار میاد^^
همون ساپورتش بیخیال بوده! من پارسال رمزمو یادم رفت هفت جد ابادمو آوردن جلو چشمام! از شماره سریال همه کنسولهای سونی که دارم تا مشخصات و کد آخرین خریدم تا اسکن پاسپورت رو ازم خواستن :d اخرشم از همون روش که گفتم گرفتم کد رو که الان میگی غیر فعاله
همینطوریهمرتضي جان عزيزم اين راه چند وقتي هست ديگه كار نميده :d
سوني بعضي مواقع ايميل نميده يا سر ماه ميده :d
خيلي راحت تر ميتونيد اكانت تون رو پس بگيريد ! من راحت رفتم به ساپورت US سوني گفتم اقا من رمزم يادم رفته ! گفت تاريخ تولدت يادته گفتم نه گفت دسترسي به ايميلت داري گفتم اره گفت برو ايميل ات رو چك كن و اكانت رو پس گرفتم :d
البته ساپورت اش خيلي داغون بود گمونمهيچ مدركي ازم نخواست
البته يه سري هاشون مي گن چي خريدي چي كار كردي تا حالا و ...
اره برای دوستم میزد که اول باید با pc اکانت رو بسازهمیگم شیر پلاس ژاپن مشکل داره ؟ امشب اومدم بازی کنم با پروفایل خودم نمیشه . تا دیشب مشکل نداشت چهار پنج روز پیش اکانت ساختم .
بله 14 روزه داره(البته نمیدونم چرا بعضی وقتا 2 روز میشه)سلام
اکانت برزیل مگر 14 روز رایگان نداره ؟
بستگی به شهرش ندارهاره برای دوستم میزد که اول باید با pc اکانت رو بسازه
اکانت برزیل بساز دوست عزیز
- - -ویرایش - - -
بله 14 روزه داره(البته نمیدونم چرا بعضی وقتا 2 روز میشه)
لینک ساپورت رو میدی ؟مرتضي جان عزيزم اين راه چند وقتي هست ديگه كار نميده :d
سوني بعضي مواقع ايميل نميده يا سر ماه ميده :d
خيلي راحت تر ميتونيد اكانت تون رو پس بگيريد ! من راحت رفتم به ساپورت US سوني گفتم اقا من رمزم يادم رفته ! گفت تاريخ تولدت يادته گفتم نه گفت دسترسي به ايميلت داري گفتم اره گفت برو ايميل ات رو چك كن و اكانت رو پس گرفتم :d
البته ساپورت اش خيلي داغون بود گمونمهيچ مدركي ازم نخواست
البته يه سري هاشون مي گن چي خريدي چي كار كردي تا حالا و ...
اکانت Japan و Brazil مجانی میده ...14 روزه....سلام.. من اکانت که تو ps3 داشتم رو وارد کردم.. ولی هر چی گشتم plus رایگان پیدا نکردم.. اگه دردسر دارم بخرم پلاس...
مهمه چه کشوری انتخاب کرده باشم؟