PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واسه من چند روز پیش استرالیا میشد پلاس رایگان گرفت 14 روزه که تموم شده...میرم تست میکنم ببینم باز میده خبرشو میدم بازیهاشم مثل ریجن1 آمریکاست

سلام
بچه ها این ایمیل برای من اومد. تا سه روز رایگان شد. برای اخر این هفته.
Get in the game this weekend
CA69C7rJaIRZeBaWVUI5x2av_2SqzfcpoM5E8q5hZ-s9AVucOLTxt0BWiYSoCTmuA0ipYB0Dwcunw0ePI7HFfdz3hE7tAiffXdZl-I6nx4HPNHsMq8EXrHVcSDo=s0-d-e1-ft

From 06:00 GMT on Friday 13 February until 06:00 GMT on Monday 16 February, PlayStation[SIZE=-2]®[/SIZE]4 online multiplayer will be open to all PS4™ players.

Play with your friends or make some new ones, team up for glory or face off to prove your skills. It’s the perfect time to explore the online multiplayer elements of games in your collection.

Go where the players are – for free – with the PlayStation Plus Open Multiplayer Weekend

در کل این بازیایی که میزارن ارزش دارن ؟؟
یکی بی زحمت یه چند تایی رو میگه ..بازی قشتگ و مولتی باشه واسم مهمه
بعد اینکه فقط الان همین 3 تا بازیه ماه هستن یا میشه به بازیایی که قبلا گذاشتن هم دسترسی داشت ؟؟

در کل این بازیایی که میزارن ارزش دارن ؟؟
یکی بی زحمت یه چند تایی رو میگه ..بازی قشتگ و مولتی باشه واسم مهمه
بعد اینکه فقط الان همین 3 تا بازیه ماه هستن یا میشه به بازیایی که قبلا گذاشتن هم دسترسی داشت ؟؟
بله . معمولا 1 دونه بازیه قشنگ خواهد بود ! این دفعه هم Transistor خیلی خوبه
خیر . اگر پیشتر دسترسی نداشتی به پلاس و بازیهای قبلی رو نداری دیگه به اونا نمیشه دسترس داشت .

نمیده . دوستان کل ریجن ها به جز ژاپن پلاس رایگان نمیده

کی گفت نمیده؟ اتفاقا من همین الان تست کردم و پروفایلم عکس پلاس اومد و سه تا بازی بود واسه دانلود....دقیقا بازی های ریجن1
Transistor
Aphoteton
Rogu Legacy
این سه بازی....
لطفا طلاعت غلط ندید

کی گفت نمیده؟ اتفاقا من همین الان تست کردم و پروفایلم عکس پلاس اومد و سه تا بازی بود واسه دانلود....دقیقا بازی های ریجن1
Transistor
Aphoteton
Rogu Legacy
این سه بازی....
لطفا طلاعت غلط ندید
یعنی اطلاعات کردیت کارد نخواست آره ؟؟ جالبه چون من الان ساختم خواست !! . حتما اکانت شما سفارشیه نمیدونم ..

پ ن : با اکانت استرالیا و هند کردیت کارد میخواد .

آخرین ویرایش:
یعنی اطلاعات کردیت کارد نخواست آره ؟؟ جالبه چون من الان ساختم خواست !! . حتما اکانت شما سفارشیه نمیدونم ..

پ ن : با اکانت استرالیا و هند کردیت کارد میخواد .

از من نخواست خواستی بگو عکس بگیرم از هرجایی که شما میگی...

سلام
بچه ها از کدوم قسمت میشه فهمید چقدر از اکانت پلاسمون مونده؟؟؟
و اینکه من یک اکانتی بخرم که پلاس داره و پرایمری کنم بیام تو اکانت خودم اونم باید علامت + رو بیاره بغلش یا خیر؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or