victor hogo
کاربر سایت
شرمنده باز من ندونستم کجا برم تا بفهمم ریجن اکانتم چیهاگر UK زدی میشه ریجن 2 به هر حال از web بری توی sony account manager توی تبه details گزینه Address رو بزنی قسمت پایین این صفحه زده REGION
شرمنده باز من ندونستم کجا برم تا بفهمم ریجن اکانتم چیهاگر UK زدی میشه ریجن 2 به هر حال از web بری توی sony account manager توی تبه details گزینه Address رو بزنی قسمت پایین این صفحه زده REGION
بله اون gb به معنای Great Britain هست و جزو محدوده ی ریجن 2 حساب میشه
شرمنده باز من ندونستم کجا برم تا بفهمم ریجن اکانتم چیه![]()
تقريبا ٥٠ ٥٠ هستنمیگم تو اینجا ( ایران) بیشتر کاربرا اکانتشون ریجن ۱ هست یا ۲ ؟!
الان من به حساب یکی پول ریختم پلاس برا اکانت ریجن ۲ بهم بده ولی حالا میگه برا ریجن ۱ هست.
هزینه که نهایت سالی ۴۰-۵۰ تومن فرق می کنه که زیاد مهم نیست! مگه سالی چند تا می خوایم پلاس بگیریم!تقريبا ٥٠ ٥٠ هستن
من خودم ١ انتخاب كردم چون همه چير به دلار هستش و توي ايران دلار هم ارزون تر هست و هم سايتها و فروشگاه هاي ايران بيشتر ريجن ١ ميارن.خيليها ميگن براي ايرانيها اگر اكانت ريجن ٢ بزنن باهاشون راحت تر ميتونن آنلاين بازي كنن از نظر سرعت اما من فكر نميكنم تفاوت چنداني داشته باشه تو سرعت.
اميدوارم كمك كرده باشه نظم
توی طول سال قصد خرید از psn ندارید؟چون psn card که فروشگاه ها میفروشن مربوط به ریجن یکشون ارزون تر ار بقیه ریجن هاستهزینه که نهایت سالی ۴۰-۵۰ تومن فرق می کنه که زیاد مهم نیست! مگه سالی چند تا می خوایم پلاس بگیریم!
من به دلایلی می خوام همون ریجن ۲ باشه!
چون تو اکانت فعلیم کلی دستینی بازی کردم و لول آپ شدم! د
دوم هم اینکه تو تست های اینترنتتی پینگ با سرور اروپا بهتر از سرورهای امریکا جواب می ده
سوم هم اینکه به دلیل وسواسی که دارم می خوام رجین اکانتم با دستگاه یکی باشه![]()
سلام
دوستان اینترنت من از موقعی که این پلاس هک شد یه مشکلاتی پیدا کرده
موقعی که میخوام برم فروشگاه پلاس هیچ مشکلی نداره و در جا میره
ولی موقعی که مثلا دارم فیفا انلاین بازی میکنم وسط بازی هی سرور از دست میده
میاد بیرون میخوام بدونم راهی هست که درست بشه؟!!؟
ممنون <3
90210تو ساخت اکانت ریجن ۱ این postal code رو چی بزنم؟!