PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چقدر اینا زرنگن ...
به جای بازیه مجانی باید اسمشو بزاره بازیه کرایه ای!!!
میمیرن یکم به جماعت حال بدن ، نامردا...
اینطوری هم که میگی نیستش
اون راه استفاده پلاس نیست
راه استفاده پلاس این طوری تعریف شده که برای اکانته خودمون بخریمش .شما فک کنم برای 1 سالش 50 دلار پول میدی و توی این یک سال میزان بازیهای که میاد ( اگر ویتا و 3 هم داشته باشی ) ارزشه مجموعه قیمتی این بازیا خیلی بیشتر از 50 هست ....در کناراش مزایا دیگم هم میدن.

اینطوری هم که میگی نیستش
اون راه استفاده پلاس نیست
راه استفاده پلاس این طوری تعریف شده که برای اکانته خودمون بخریمش .شما فک کنم برای 1 سالش 50 دلار پول میدی و توی این یک سال میزان بازیهای که میاد ( اگر ویتا و 3 هم داشته باشی ) ارزشه مجموعه قیمتی این بازیا خیلی بیشتر از 50 هست ....در کناراش مزایا دیگم هم میدن.
آره ، راست میگی.
به این نکته دقت نکرده بودم.

من دیروز پلاس گرفتم اگه الان injustice را به Library اضافه کنم چند روز دیگه که بازیهای جدید میاد می تونم injustice را دانلود و بازی کنم ؟

سلام دوستان
فکر میکنم سری جدید بازی های مجانی PSN هم اومده باشه.

یه سوالی داشتم. کسی اینجا برای دانلود بازی ها از برنامه PSX استفاده میکنه؟ من چند تا سوال داشتم راجع بهش.
ممنون.

سلام
دوستان یه سوال
من اگه اکانتم که ریجن یک هست رو 10 دلار شارژ کنم ولی از دلارم استفاده ی نکنم تا چند و قت اکانتم پلاس هست ؟ تا هر زمان که دلارها خرج شه ؟ یا اینکه زمان داره؟
اگه مثلا یکی دوسال :dاز دلارم استفاده نکنم میشه تا یکی دوسال بازیهارو انلاین بازی کرد و بازی های فری رو دانلود کرد ؟:d

سلام
دوستان یه سوال
من اگه اکانتم که ریجن یک هست رو 10 دلار شارژ کنم ولی از دلارم استفاده ی نکنم تا چند و قت اکانتم پلاس هست ؟ تا هر زمان که دلارها خرج شه ؟ یا اینکه زمان داره؟
اگه مثلا یکی دوسال :dاز دلارم استفاده نکنم میشه تا یکی دوسال بازیهارو انلاین بازی کرد و بازی های فری رو دانلود کرد ؟:d
همیشه تو حسابت هستند فقط بعضی از کدها تاریخ انقضا دارن سریع باید اکانت رو شارژ کنی بعد تا همیشه هست

سلام
دوستان یه سوال
نه عزیز مگه میشه پلاس خودش یه سرویسه که باید خریداری بشه شما میتونی با شارژ کردن اکانتت پلاس بخری یا از اول کد پلاس رو بخری وارد کنی مجانی نیست

- - -ویرایش - - -

همیشه تو حسابت هستند فقط بعضی از کدها تاریخ انقضا دارن سریع باید اکانت رو شارژ کنی بعد تا همیشه هست
جواب شما از سوال اون باحال تر بود:)) واقعا چه ربطی داشت؟؟

من میخوام از روشی که بچه ها تو انجمن گذاشتن 10 دلار بگیرم حالا نمیدونم انقضا داره یا نه
فقط یه سوال اگه با 10 دلار خریدن اکانت هم پلاس میشه و هم تا همیشه میمونه تو حسابت
چرا اکانته ماهانه یا سالانه میفروشن ؟ مثلا من دیدم اکانت 12 ماه رو میفروشن 150-200 تومن
خب چه کاریه آدم میره 10 دلار با 40-50 تومن میخره و 2-3 سال استفاده میکنه
داداش یه سوال هم راجبع فیفا ازت پ .خ کردم

- - -ویرایش - - -

نه عزیز مگه میشه پلاس خودش یه سرویسه که باید خریداری بشه شما میتونی با شارژ کردن اکانتت پلاس بخری یا از اول کد پلاس رو بخری وارد کنی مجانی نیست

- - -ویرایش - - -

جواب شما از سوال اون باحال تر بود:)) واقعا چه ربطی داشت؟؟
سوال من چیزه دیگه بود
میگم اگه یه اکانت 10 دلاری بخرم
1- اکانتم پلاس هم میشه ؟
2- میشه باهاش انلاین بازی کرد یا بازی های مجانی رو دانلود کنم ؟
3 - اگه با خرید این 10 دلار اکانتم پلاس میشه ؟ این پلاس شدن اکانت تا چند وقت هست ؟
( یه مثال میزنم راجبع سوالم اگه ایرانسل رو شارژ کنی شارژ تا هر وقت استفاده نکنی شارژ تو خطت هست ولی همراه اول رو شارژ کنی تاریخ انقضاء داره چه استفاده کنی چه نکنی بعد یه مدت شارژ سوخت میشه)

من میخوام از روشی که بچه ها تو انجمن گذاشتن 10 دلار بگیرم حالا نمیدونم انقضا داره یا نه
فقط یه سوال اگه با 10 دلار خریدن اکانت هم پلاس میشه و هم تا همیشه میمونه تو حسابت
چرا اکانته ماهانه یا سالانه میفروشن ؟ مثلا من دیدم اکانت 12 ماه رو میفروشن 150-200 تومن

- - -ویرایش - - -

سوال من چیزه دیگه بود
میگم اگه یه اکانت 10 دلاری بخرم
1- اکانتم پلاس هم میشه ؟
2- میشه باهاش انلاین بازی کرد یا بازی های مجانی رو دانلود کنم ؟
3 - اگه با خرید این 10 دلار اکانتم پلاس میشه ؟ این پلاس شدن اکانت تا چند وقت هست ؟
( یه مثال میزنم راجبع سوالم اگه ایرانسل رو شارژ کنی شارژ تا هر وقت استفاده نکنی شارژ تو خطت هست ولی همراه اول رو شارژ کنی تاریخ انقضاء داره چه استفاده کنی چه نکنی بعد یه مدت شارژ سوخت میشه)
جواب من هم پاسخ همین سوال هست بعدشم سوال شما این نبود خوبه هست هنوز:
شما:دوستان یه سوالمن اگه اکانتم که ریجن یک هست رو 10 دلار شارژ کنم ولی از دلارم استفاده ی نکنم تا چند و قت اکانتم پلاس هست ؟ تا هر زمان که دلارها خرج شه ؟ یا اینکه زمان داره؟
من:نه عزیز مگه میشه پلاس خودش یه سرویسه که باید خریداری بشه(یعنی نمیشه که استفاده نکنی پولتو پلاس سود بانکی نیست که پول بریزی اون تو پلاس بده همونطور که گفتم باید بخری همون ماهانه وسالانه که گفتی)

جواب شما از سوال اون باحال تر بود
:))
واقعا چه ربطی داشت؟؟
مگه من سوال پرسیدم؟من جواب سوال اون دوستمون رو دادم:|

- - -ویرایش - - -

اکانت پلاس همیشه نمیمونه ولی پول تو اکانت همیشه میمونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or