PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تا وقتی که اون اکانت که بازیو ازش دانلود کردید پلاس باشه قابل استفاده هست ولی اگه پلاسش تموم بشه باید همون اکانت رو پلاس کنید تا اون بازی دوباره اجرا بشه ژاپن و برزیل psn cardش اینجا سخت گیر میاد
اگر با ژاپن دانلود کنم و پرایمر کنم دیگه حله بازی میمونه؟؟؟

من الان میخواستم با اکانت ژاپن کیلزون رو دانلود کنم!! پس یا این حساب نکنم دیگه؟ اومدیم و یهو دیگه نشد چهارده روز پلاس بگیریمم. یعنی نمیشه آفلاین اجراش کرد؟
بعد این 38 گیگ هست چرا یهو وسط دانلود میشه 7 یا گاها12؟

من الان میخواستم با اکانت ژاپن کیلزون رو دانلود کنم!! پس یا این حساب نکنم دیگه؟ اومدیم و یهو دیگه نشد چهارده روز پلاس بگیریمم. یعنی نمیشه آفلاین اجراش کرد؟
بعد این 38 گیگ هست چرا یهو وسط دانلود میشه 7 یا گاها12؟
بازیهای که بزرگ هست سایزشون رو اینطوری کردن که پس دانلود بخشه اوله بازی بشه قسمت Singe player رو شروع کرد .

بازیهای که بزرگ هست سایزشون رو اینطوری کردن که پس دانلود بخشه اوله بازی بشه قسمت Singe player رو شروع کرد .

مرسی :*
فقط آقا نگفتی این کیلزون رو اگر بگیرم ، موقع اجرا حتما باید آنلاین باشم و اون آی دی ژاپنم هم پلاس باشه؟

اه
کاش تو استورهای دیگه هم مجانی بود حیف
این 14 روز 14 روز رو اگر جلوش رو بگیرن تمام حجمم نابود میشه :))
پس دان نمیکنم :|
:| ولی من قدیم تست کرده بودم میشدا :|
مثلا یه بازی از پلاس ژاپن دانلود کردم!بعد پلاسم تمومید رفتم یه اکانت ژاپن دیگه ساختم کار کرد!

:| ولی من قدیم تست کرده بودم میشدا :|
مثلا یه بازی از پلاس ژاپن دانلود کردم!بعد پلاسم تمومید رفتم یه اکانت ژاپن دیگه ساختم کار کرد!
چون که بازیه هنوز واسه پلاس بوده .!
در بهترین حالت شما 43 روز میتونین بازی رو داشته باشین بعد اون دیگه بازیه نیست که اکسسش رو با اکانت جدید بگیری.

چون که بازیه هنوز واسه پلاس بوده .!
در بهترین حالت شما 43 روز میتونین بازی رو داشته باشین بعد اون دیگه بازیه نیست که اکسسش رو با اکانت جدید بگیری.
چقدر اینا زرنگن ...
به جای بازیه مجانی باید اسمشو بزاره بازیه کرایه ای!!!
میمیرن یکم به جماعت حال بدن ، نامردا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or