سلامم به همگی
دوستان من یه اکانت ژاپنی ساختم بعد 14 روز پلاس رایگان داد که کیلزون هم جزو بازی های رایگان این ماهشه
من میخام بدونم اگه بازیرو دان کنم فقط میتونم همون 14 روز بازی کنم یا نه 14 روز هم تموم شدش مشکلی ندارم میشه بازی کردش تا هر وقت که تو سیستمم باشه؟!؟!؟
دادا ینی تا هر وقت که پلاس 14 روز بسازم میتونم بازی کنمش؟!؟!وقتی پلاستون تموم شد قطع میشه، اگر هنوز تو استور مجانی بودش، میتونید باز اکانت جدید بسازید و تو استور روش کلیک کنید دوباره تا 14 روز باز خواهد بود.
دادا ینی تا هر وقت که پلاس 14 روز بسازم میتونم بازی کنمش؟!؟!
یا فقط همون یه ماه هستش که میشه 2 تا اکانت 14 روزه میتونم بازی کنمش
یه سوال دیگه هم این که هر وقت یه پلاس 14 روز جدید بسازم باز باید بازیرو از اول دان کنم یا نیازی نیستش؟!؟!
فقط تا زمانی که تو استور ژاپن بازی رایگان باشه میتونی از بازی استفاده کنی
نه نیازی نیست دوباره از اول دان کنی
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
همونطوری که دوستمون گفت تا زمانی که جزو بازیهای پلاس هست میشه بازی کرد بعدا که از پلاس ورداشته بشه چون بازیها عوض میشه و ما باید یک اکانت 14 روز دیگه بسازیم اون گیم دیگه نیست تو لیست دانلود اکانت جدید تا فعالش کنی یعنی 28 روز میشه استفاده کرد گیمهای پلاس ژاپن رادادا ینی تا هر وقت که پلاس 14 روز بسازم میتونم بازی کنمش؟!؟!
یا فقط همون یه ماه هستش که میشه 2 تا اکانت 14 روزه میتونم بازی کنمش
یه سوال دیگه هم این که هر وقت یه پلاس 14 روز جدید بسازم باز باید بازیرو از اول دان کنم یا نیازی نیستش؟!؟!
دوستان من پلاس 14 روزه ژاپن گرفتم می تونم باهاش آنلاین بازی کنم ؟
- - -ویرایش - - -
دوستان اگه پلاس ژاپن بگیرم می تونم باهاش تو اکانت اروپا آنلاین بازی کنم ؟
نه رفیق اشتباه میکنینخیر دوست عزیز تا هروقت پلاس داشته باشین میتونین استفاده کنین بازی میره توی لیست دانلودتون حتی اگه از پلاس در بیاد بازی.
ویرایش:من در مورد پلاس 3 ماهه سا یکساله گفتم.پلاس 14 روزه رو درجریان نیستم:d
نه رفیق اشتباه میکنی
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
من خونده بودم تا وقتی که پلاس 14 روزه بسازی میتونی بری رو بازی که دانلود کردی و اونجا لینک میکنه به استور و اونجا قفلش باز میشه .همونطوری که دوستمون گفت تا زمانی که جزو بازیهای پلاس هست میشه بازی کرد بعدا که از پلاس ورداشته بشه چون بازیها عوض میشه و ما باید یک اکانت 14 روز دیگه بسازیم اون گیم دیگه نیست تو لیست دانلود اکانت جدید تا فعالش کنی یعنی 28 روز میشه استفاده کرد گیمهای پلاس ژاپن را
من خونده بودم تا وقتی که پلاس 14 روزه بسازی میتونی بری رو بازی که دانلود کردی و اونجا لینک میکنه به استور و اونجا قفلش باز میشه .
الان بازی دانلودی دارم بیشتر از 28 روزه دانلود کردم و بازی میکنم . شاید نزدیک به 2 ماهه !!
این موضوع بازی کیلزون اصلا ربطی به داشتن پلاس یک ساله ندارهدر مورد پلاس یکساله که اینطوریه دیگه:d
من خودم یکساله دارم همینجوریه![]()