تخفیف؟ نباید رایگان کنن ؟یه پیش زمینه یه ساعته واسه فانتوم پین رو نباید تخفیف بزنن؟![]()
بازیش 45 دقیقه بیشتر نیست الان گرمی نمیفهمی داری چیکار میکنی وقتی بازیو خریدی و بازی کردی میبینی عجب اشتباهی کردی :dما راضی ایم ۱۰ دلار بدیم پاش...![]()
سی دلار که عمری ولی ده دلار حاضرم بدم پاش... متال گیره به هرحال...بازیش 45 دقیقه بیشتر نیست الان گرمی نمیفهمی داری چیکار میکنی وقتی بازیو خریدی و بازی کردی میبینی عجب اشتباهی کردی :d
الان گرمی نمیفهمی من که کرایه اش کردم یه روز ولی ارزش یه روز رو هم داشت کار خدا توی عید نوروز بود عصر مهمان داشتیم وگرنه تموم شده بود میخواستم دیسکشو عوض کنم یه بازی دیگه بذارم :dسی دلار که عمری ولی ده دلار حاضرم بدم پاش... متال گیره به هرحال...:d
45 دقیقه؟! شاید با کات سن ها به این رقم برسه ولی اگه گیمر حرفه ای باشه وبازیش 45 دقیقه بیشتر نیست الان گرمی نمیفهمی داری چیکار میکنی وقتی بازیو خریدی و بازی کردی میبینی عجب اشتباهی کردی :d
بعله اگه کسی با یوتوب بره شاید به 10 دقیقه هم نرسه ولی دیگه بدون یوتوب و ویدئو فک نکنم 10 دقیقه بشه :d45 دقیقه؟! شاید با کات سن ها به این رقم برسه ولی اگه گیمر حرفه ای باشه و،سر مکان گروگان ها گیج بازی در نیاره)
گیم پلیش رو میشه 10 دقیقه ای تموم کرد.
Barca For Ever@
میخوای اکانتم رو یه روز بهت بدم بازی کنی؟ داستان قشنگی داره ولی ارزش پول خرج کردن رو نداره.
من که خودم بیشتر از یک ساعت بازی برام طول کشید:dبعله اگه کسی با یوتوب بره شاید به 10 دقیقه هم نرسه ولی دیگه بدون یوتوب و ویدئو فک نکنم 10 دقیقه بشه :d
والا گیم پلی اش یه جوری بود با 4 تفاوت داشت :dمن که خودم بیشتر از یک ساعت بازی برام طول کشید:dگروگان دوم رو خیلی طول کشید تا پیدا کنم. میدونستم باید نزدیک پرچم و دروازه باشه ولی بی دقتی میکردم.
من این اولین متال گیری بود که بازی میکردم :d چهار رو بعدا بازی میکنم.والا گیم پلی اش یه جوری بود با 4 تفاوت داشت :d
من همون 45 دقیقه طول کشید بعدشم مهمون اومد خاموش کردم ماموریت های جانبی رو هم رفتم تازه فرداش بازیو پس دادم :d
یه کاری کرده بودند کشکی بازی طولانیتر بشه اون مراحل که باید یه نفرو پیدا میکردی و میکشتی که خیلی مضخرف بودند ولی بهرحال کوجیماست و این کارا ازش بعید نیست:dمن این اولین متال گیری بود که بازی میکردم :d چهار رو بعدا بازی میکنم.
مراحل فرعیش خیلی بیخود بود. من یکیش رو رفتم، فکر کردم داستان داره ولی فقط باید دو نفر رو میکشتی، مثل بعضی از ماموریت های فرعی بی عمق AC.
سلام دوستان من وقتی کد پلاس رو وارد می کنم ازم credit card می خواد چی کتر باید کنم ؟