Quantic Dream
کاربر سایت
49.99$ یک ساله و فک کنم 29.99$ دلار سه ماهه . ( البته این یک ساله یک 3 ماه هم به ادم بعد از اینکه یک ساله خرید هدیه میده ! ) :biggrin1::-lسلام دوستان
الآن قيمت پلاس چنده ؟ قرار نيست ارزون بشه ؟!؟:d
از سال پيش تا حالا تايپك خوابيده بود :d
ممنون49.99$ یک ساله و فک کنم 29.99$ دلار سه ماهه . ( البته این یک ساله یک 3 ماه هم به ادم بعد از اینکه یک ساله خرید هدیه میده ! ) :biggrin1::-l
اخه کسی که پلاس نمی خره تا بیاییم بحث کنیم ! :d:-l
سلام دوستان!
چند تا سوال دارم....
الان اگه من بخوام پلاز بخرم میتونم بازی هایی رو که از ابتدای شروع به کار این سرویس روی استور قرار گرفته رو دانلود کنم؟.....بازی هایی رو که این ماه میزاره رو ماه بعد بر میداره؟.....اگه میخواد برداره میتونم بزارمش توی دانلود لیست برای ماه بعد دانلودش کنم؟.......هنوز هم اون سه ماه اضافه رو به اکانت های یک ساله US میده؟.......تاریخ مصرف بازی ها هم که بعد از اون یک ساله دیگه!!!!! و در آخر.......من دیدم دو نوع بازی گذاشته بود، یکی که full games بودن، اون یکی ها trial ها بودن که میخواستم بپرسم چیین.......
خواهش میکنم جواب بدین که خیلی لازم دارم.......
ممنون
تنها فرقشون توی فروشگاهشون هستسلام آقایون.....
اکانت Plus کشور های مختلف چه تفاوت هایی داره؟
(اخه برای US 190000 تومنه و برای روسیه 130000 تومن)
منظورم این بود که تو فروشگاهشون چه تفاوتی وجود داره؟بازی ای هست که یه فروشگاه باشه و تو اون یکی نباشه؟(مخصوصا برای Plus)تنها فرقشون توی فروشگاهشون هست
اخه اون دلاره ولی روسیه واحد پولش فرق میکنه و واحد پول روسیه کمتره
اگر نظر منو بخواهی همین امریکا رو بگیر که خیلی با صرفه تر هست چون هم بازی هاش خوبن و هم فروشگاهش خیلی کاملتر از روسیه هست
دوستان سوال میشه با دلار باقیمانده تو کیف پولمم از تو خود PS Store اشتراک Plus رو بخرم ؟
یا باید حتماً کد مخصوص Plus رو بخرم ؟