Playstation Plus | PS3

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان من هم میخوام اکانت PLUSم رو فعال کنم و 2 تا هم اکانت playstation network دارم یکی از USA و یکی از UK حالا موندم روی کدوم پلاز بخرم که از نظر امکانات بهتر باشه اگر یه لطفی کنید و من رو در این مورد راهنمایی کنید ممنون میشم :-/>:d<

سلام دوستان
الآن قيمت پلاس چنده ؟ قرار نيست ارزون بشه ؟!؟:d
از سال پيش تا حالا تايپك خوابيده بود :d
49.99$ یک ساله و فک کنم 29.99$ دلار سه ماهه . ( البته این یک ساله یک 3 ماه هم به ادم بعد از اینکه یک ساله خرید هدیه میده ! ) :biggrin1::-l

اخه کسی که پلاس نمی خره تا بیاییم بحث کنیم ! :d:-l

• Like
Reactions: Amin.J
سلام دوستان!
چند تا سوال دارم....
الان اگه من بخوام پلاز بخرم میتونم بازی هایی رو که از ابتدای شروع به کار این سرویس روی استور قرار گرفته رو دانلود کنم؟.....بازی هایی رو که این ماه میزاره رو ماه بعد بر میداره؟.....اگه میخواد برداره میتونم بزارمش توی دانلود لیست برای ماه بعد دانلودش کنم؟.......هنوز هم اون سه ماه اضافه رو به اکانت های یک ساله US میده؟.......تاریخ مصرف بازی ها هم که بعد از اون یک ساله دیگه!!!!! و در آخر.......من دیدم دو نوع بازی گذاشته بود، یکی که full games بودن، اون یکی ها trial ها بودن که میخواستم بپرسم چیین.......
خواهش میکنم جواب بدین که خیلی لازم دارم.......
ممنون

سلام دوستان!
چند تا سوال دارم....
الان اگه من بخوام پلاز بخرم میتونم بازی هایی رو که از ابتدای شروع به کار این سرویس روی استور قرار گرفته رو دانلود کنم؟.....بازی هایی رو که این ماه میزاره رو ماه بعد بر میداره؟.....اگه میخواد برداره میتونم بزارمش توی دانلود لیست برای ماه بعد دانلودش کنم؟.......هنوز هم اون سه ماه اضافه رو به اکانت های یک ساله US میده؟.......تاریخ مصرف بازی ها هم که بعد از اون یک ساله دیگه!!!!! و در آخر.......من دیدم دو نوع بازی گذاشته بود، یکی که full games بودن، اون یکی ها trial ها بودن که میخواستم بپرسم چیین.......
خواهش میکنم جواب بدین که خیلی لازم دارم.......
ممنون

خیر بازی های ماه های قبلی رو نمی تونین دانلود کنین , هر ماه 5 تا بازی کامل عرضه میشه و باید اونرو بفرستین توی لیست دانلود تا از دستشون ندین , و تا 1 سال هروقت خواستین میتونین دانلود و بازی کنین
اون 3 ماه یه طرح بود که فکر کنم 1 ماهه تموم شده و ورداشتن
full games ها همون بازی هایی هستن که هر ماه برای Plus میان , Trial هم یه ویژگی هست که به کاربر عضو Plus اجازه میده 60 دقیقه از بازی های کامل رو امتحان کنه, مثلاً میتونین 1 ساعت از Assassin's Creed Revelation ( یا هر بازی کامل دیگه که توی استور هست ) رو امتحان کنین و اگه خوشتون اومد کل بازی رو خریداری کنین
اگه الان از استور آمریکا Plus بگیرین بازی های زیر رایگان هستن :

37818284217701447337.png

خیلی ممنون......
به نظر من این سیستم ارزشش رو داره حد اقل برای بازی هایی که نمی خواین براشون خدا تومن پول بدین ........
به حر حال ممنون از راه نمایی تون

سلام آقایون.....
اکانت Plus کشور های مختلف چه تفاوت هایی داره؟
(اخه برای US 190000 تومنه و برای روسیه 130000 تومن)

Last edited by a moderator:
سلام آقایون.....
اکانت Plus کشور های مختلف چه تفاوت هایی داره؟
(اخه برای US 190000 تومنه و برای روسیه 130000 تومن)
تنها فرقشون توی فروشگاهشون هست
اخه اون دلاره ولی روسیه واحد پولش فرق میکنه و واحد پول روسیه کمتره
اگر نظر منو بخواهی همین امریکا رو بگیر که خیلی با صرفه تر هست چون هم بازی هاش خوبن و هم فروشگاهش خیلی کاملتر از روسیه هست

تنها فرقشون توی فروشگاهشون هست
اخه اون دلاره ولی روسیه واحد پولش فرق میکنه و واحد پول روسیه کمتره
اگر نظر منو بخواهی همین امریکا رو بگیر که خیلی با صرفه تر هست چون هم بازی هاش خوبن و هم فروشگاهش خیلی کاملتر از روسیه هست
منظورم این بود که تو فروشگاهشون چه تفاوتی وجود داره؟بازی ای هست که یه فروشگاه باشه و تو اون یکی نباشه؟(مخصوصا برای Plus)
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or