ricosev
کاربر سایت
خوب وقتی شما سال دیگه سرویس رو تمدید کنید تمام محتویاتی که دانلود کردید یا دریافت کردید انقضاش تمدید می شهمن دیرور یک سالش رو برای اکانت uk ام خریدم و 39.99 پوند شد که تقریبا 61$ دلار میشه!
خبری هم از 3 ماه رایگان نیست و تاریخ انقضاء عضویت ام هم دقیقا 364 روز بعده و 15 ماه نیست.
نمی دونم چطور توی سایت رسمی یا بنر های تبلیغاتی شون همچین چیزی نوشته بودن.
LBP هم دانلود کردم حجمش 2GB بیشتر نیست. تنها بدیش اینه که همه بازی ها و چیرهایی که رایگان میگیرید تاریخ انقضاء دارن که همون تاریخ انقضاء عضویت تون هست.
انگار که همه چیزای رایگانی که گرفتید امانتیه و تنها چیز بدرد بخور اش تخفیف ها و گرفتن دمو ها جلوتر ار بقیه و یک آیکونه پلاس کناره آی دی تون توی لیست فرند هاتون LOL
من بعد از این که اینو فهمیدم از کرده خودم پشیمون شدم...امیدوارم که این محدویتش رو بردارن یا حداقل کاری کنند که با تمدید عضویت تاریخ های انقضاء کانتنت ها هم تمدید شه.
پس تا وقتی سرویس رو داشته باشید تمام محتویات دانلودی رو هم می تونید داشته باشید
حتی اگه بعضی از محتویات رو پاک کنید مثل تم یا بازی تا وقتی سرویس رو تمدید کنید می تونید همون محتویات رو دوباره دانلود کنید ( از نظر تعداد دفعات دانلود محدودیت نداره
زورکی نیست که ... اول تحقیق می کردید بعد تصمیم می گرفتید
ولی مثلا برای من که تاحالا LBP یا Wipeout HD رو نگرفتم و همین طور بازی های Minis ... برای من معامله خیلی خوبی هست