The Punisher
کاربر سایت
Downloadable خواهد بود. واسه این همه ادم نمیان تو کل نقاط دنیا بازی رو بفرستن که!هنوز نگفتن LBP رو میخوان چجوری بدن؟
مطمئن باش هیچکس به فکر اینترنت های ایران و کشورهای جهان سوم نیست. اصلا هم حرکت عجیبی نیست.برای بعضی ها سخته 10-15 گیگ دانلود بازی! حرکت عجیبیه کلا ... کی حال داره 15 گیگ بازی دانلود کنه؟
این امکاناتش تو سرشون بخوره )x یه cross game chat و voice message اضافه نمیکنن چرا ؟!
share نميشه كرد كيا جون....:dبيشور اوندفعه گفتي داره كه...:-*
چند روزه نيومدم دلت برام تنگ شده مي دونم...
نه FW 3.40 برای ریجن 2 اومده
من دیرور یک سالش رو برای اکانت uk ام خریدم و 39.99 پوند شد که تقریبا 61$ دلار میشه!
خبری هم از 3 ماه رایگان نیست و تاریخ انقضاء عضویت ام هم دقیقا 364 روز بعده و 15 ماه نیست.
نمی دونم چطور توی سایت رسمی یا بنر های تبلیغاتی شون همچین چیزی نوشته بودن.
LBP هم دانلود کردم حجمش 2GB بیشتر نیست. تنها بدیش اینه که همه بازی ها و چیرهایی که رایگان میگیرید تاریخ انقضاء دارن که همون تاریخ انقضاء عضویت تون هست.
انگار که همه چیزای رایگانی که گرفتید امانتیه و تنها چیز بدرد بخور اش تخفیف ها و گرفتن دمو ها جلوتر ار بقیه و یک آیکونه پلاس کناره آی دی تون توی لیست فرند هاتون LOL
من بعد از این که اینو فهمیدم از کرده خودم پشیمون شدم...امیدوارم که این محدویتش رو بردارن یا حداقل کاری کنند که با تمدید عضویت تاریخ های انقضاء کانتنت ها هم تمدید شه.
خارج از موضوع: به به میبینم که کیا و علی ایواری هم اینجا هستن که:d
برای هر ریجن فرق داره ریجن 2 LBP داره برای ریجن1 3 ماه مجانی و Full Game Trial: inFamous هست سونی گفته که در طول یک سال بیشتر از €200 بازی و .... دریافت میکنیدمن دیرور یک سالش رو برای اکانت uk ام خریدم و 39.99 پوند شد که تقریبا 61$ دلار میشه!
خبری هم از 3 ماه رایگان نیست و تاریخ انقضاء عضویت ام هم دقیقا 364 روز بعده و 15 ماه نیست.
نمی دونم چطور توی سایت رسمی یا بنر های تبلیغاتی شون همچین چیزی نوشته بودن.
LBP هم دانلود کردم حجمش 2GB بیشتر نیست. تنها بدیش اینه که همه بازی ها و چیرهایی که رایگان میگیرید تاریخ انقضاء دارن که همون تاریخ انقضاء عضویت تون هست.
انگار که همه چیزای رایگانی که گرفتید امانتیه و تنها چیز بدرد بخور اش تخفیف ها و گرفتن دمو ها جلوتر ار بقیه و یک آیکونه پلاس کناره آی دی تون توی لیست فرند هاتون LOL
من بعد از این که اینو فهمیدم از کرده خودم پشیمون شدم...امیدوارم که این محدویتش رو بردارن یا حداقل کاری کنند که با تمدید عضویت تاریخ های انقضاء کانتنت ها هم تمدید شه.
خارج از موضوع: به به میبینم که کیا و علی ایواری هم اینجا هستن که:d