ASYLUM MANAGER
کاربر سایت
بعد از دانلود نکردن مترو!یه سر به استور زدم دیدم ساکر 2014 رو گذاشته! با اکراه دانلود کردم !!!
این skull girls در چه حال هستش؟! کسی امتحان کرده؟!
اون برای وقتیه که کارن اعتباری (Credit Card) داشته باشیمن میخوام این پلاس 14 روز رایگان رو بگیرم ولی میگه باید اطلاعات کارت رو وارد کنی از کجا میتونم گیر بیارم؟
به جای PES ريال میزدی Puppeteer رو دانلود میکردیبعد از دانلود نکردن مترو!یه سر به استور زدم دیدم ساکر 2014 رو گذاشته! با اکراه دانلود کردم !!!
من دانلود کردم تو مایه های tekken منتها یه خورده فان تربعد از دانلود نکردن مترو!یه سر به استور زدم دیدم ساکر 2014 رو گذاشته! با اکراه دانلود کردم !!!
بعد از دانلود نکردن مترو!یه سر به استور زدم دیدم ساکر 2014 رو گذاشته! با اکراه دانلود کردم !!!
به جای PES ريال میزدی Puppeteer رو دانلود میکردی
SG هم بازی نکردم،تریلر هم ازش ندیدم ولی به نظرم فان باشه :d کاراکترهاش طراحی های جالبی دارن و متنوعند :d
شوخی چیه باو:d.جدی فری میشه البته به وقت ما چهارشنبه میشه فقط هم یه روز فری.شوخی میکنی یا جدیه ؟
خب دوستان ریجن 1 یه خبر خوب.battlefield4 فقط فردا برای اعضای پلاس مجانی میشه.:d
شوخی چیه باو:d.جدی فری میشه البته به وقت ما چهارشنبه میشه فقط هم یه روز فری.
بله بتلفیلد4 برای پلاس ریجن یک 27می رایگان میشه اما...
اما بصورت trial !! البته یک تریل خیلی گسترده.
یعنی شما بازی رو بصورت کامل میتونید دانلود کنید و فقط میتونید به اندازه 20 ساعت بازی کنید. حالا تو این 20 ساعت کمپین رو کامل برید و یکم هم مولتی بزنید خوبه دیگه:d
همچنین گفتند که بازی ها پلاس اروپا همین هفته اعلام میشه
این 20 ساعت زمان بازی هست!! مثلا شما 2 ساعت بازی کردی خاموش کن فردا بیا 2 ساعت دیگه برو کلا میشه 4 ساعت پس 16 ساعت برات میمونهما تا بیایم دانلود کنیم یه هفته طول میکشه :d بعد تو یه روز کاری نمیشه کرد . پس هیچی منتفیه میذاشتن یه دفه بازی ماه میکردنش چه دیوونه بازیه ایه یه روز مجانی کنن
این 20 ساعت زمان بازی هست!! مثلا شما 2 ساعت بازی کردی خاموش کن فردا بیا 2 ساعت دیگه برو کلا میشه 4 ساعت پس 16 ساعت برات میمونه
این غیر از بازی های سالانست دیگه؟ چون برای ماه June فاجعست! مخصوصا PS3 و PS4لیست احتمالی بازی ها June که شایعه شده NBA 2K14 - ps3 Lone Survivor - ps3 Dragon's Crown - vita PixelJunk Shooter Ultimate - ps4