Playstation Plus | PS3

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من تا حالا از پلاس استفاده نکردم
با یک پلاس رو یه اکانت میشه هم روی PS3 هم PS4 هم VITA استفاده کرد؟
بعد میشه بین 2 اکانت شیرش کرد؟
الان بهترین ریجن کدومه برای بازیاش و قیمت؟

سلام
من تا حالا از پلاس استفاده نکردم
با یک پلاس رو یه اکانت میشه هم روی PS3 هم PS4 هم VITA استفاده کرد؟
بعد میشه بین 2 اکانت شیرش کرد؟
الان بهترین ریجن کدومه برای بازیاش و قیمت؟
بله یه پلاس رو همه اونا فعال میشه ولی فقط با یه اکانت
شیر رو من تو ps3 با یکی از دوستام یه اکانت ساختیم بعد بازی های ماهیانه رو دانلود میکردیم و روی اکانت های اصلی خودمون بازی رو انجام میدادیم

سلام
این بازی های جدید که برا پلاس uk اومده دانلودشون دردسره ( همون sly ) .. یکی از دوستان گفت که با pc میشه دانلود کرد و بعد به ps3 انتقال داد.. لطفا راهنمایی کنید که چه جوری و از کجا دان کنم و چه جوری یه ps3 انتقال بدم

سلام
این بازی های جدید که برا پلاس uk اومده دانلودشون دردسره ( همون sly ) .. یکی از دوستان گفت که با pc میشه دانلود کرد و بعد به ps3 انتقال داد.. لطفا راهنمایی کنید که چه جوری و از کجا دان کنم و چه جوری یه ps3 انتقال بدم
سلام
بله میشه برید به این تاپیک زیر اونجا اموزشو یکی از بچه ها گذاشته
آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

دوستانی که اکانت ریجن یک دارن حتما بازی میکی موس رو که دیروز رایگان شد رو دانلود کنند کلا 500 مگ هست و فوق العاده پلتفرمر خوش ساختی هست گرافیک زیبایی هم داره

سلام دوستان.1 سوال داشتم
من تازه 1 ps vita ریجن 3 گرفتم.میخواستم بدونم واسه psn card و ps plus باید مال us رو بگیرم؟
جلوی بازی ها توی store هم علامت دلار زده.ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام دوستان.1 سوال داشتم
من تازه 1 ps vita ریجن 3 گرفتم.میخواستم بدونم واسه psn card و ps plus باید مال us رو بگیرم؟
جلوی بازی ها توی store هم علامت دلار زده.ممنون میشم راهنماییم کنید.

دوست عزیز باید پلاس مربوط به اکانتی که ساختی رو بخری!!!اگه امریکاس پلاس us رو بگیر

سلام دوست عزیز 1 سوال دیگه هم داشتم
من 1 کد 14 روزه trial دارم الان که میخوام واردش کنم میگه billing information بزن.
چیکارش میتونم بکنم؟

من توی پیج های قبل خوندم که این مشکل به خاطر مجانی بودن این کد هست.
یعنی اگر کد ps plus 3 ماهه بخرم و وارد کنم این مشکلو نداره؟
میتونم مستقیم کد Ps plus رو بخرم یا اینکه باید حتما اول کد psn card بخرم و بعد با اون Ps plus بخرم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

من توی پیج های قبل خوندم که این مشکل به خاطر مجانی بودن این کد هست.
یعنی اگر کد ps plus 3 ماهه بخرم و وارد کنم این مشکلو نداره؟
میتونم مستقیم کد Ps plus رو بخرم یا اینکه باید حتما اول کد psn card بخرم و بعد با اون Ps plus بخرم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

عزیز کد رو بخری مییزنی وارد میشه و خلاص!!!
کد پلاس مستقیم اشتراک پلاس رو بهت میده و psn card اکانتت رو واسه خرید هرچیزی شارژ میکنه!

سلام
الان من 4 تا بازی از plus دانلود کردم. وقتی میزنم روی game information نوشته تا 30 روز دیگه مهلت استفاده از بازی ها رو داری.. یعنی بعد 30 روز بازی ها میپرن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or