سلام دوستان گل
من حدود یک ساله که PS3 اورجینال ریجن 2 دارم ولی هنوز از پلاس استفاده نکردم!!!
واقیعتش اینه که چیز زیادی در موردش نمیدونم که اصلا به چه دردی میخوره !!!
میشه راهنمایی کنید یا جایی رو معرفی کنین که بتونم کامل در جریان قرار بگیرم.
ممنون از شما.
ممنون از جواب شماسلام دوست من
خوب شما اشتباه میکنی پلاس چیزه خوبی هست و منی که الان نزدیک دو ساله پلاس امریکا دارم و نزدیک 53 تا بازی پلاس دانلود کردم و دارمشون و دارم یکی یکی پلات میکنم که اونم زمان بره اساسی
ببین شما برای پلاس هفته ی یه بازی و یا ماهانه یه دو تا بازی مجانی میده و خیلی با صرفه هست از اونجایی که شما هم مثل من اروجینال خور هستی شک نکن و برو یه پلاس بگیر که خیلی خوبه
بعد میتوانی یه ساعتی تنظیم کنی که هر بازی پچ داره خودش اتوماتیک پچ های بازی رو برات دانلود کنه یا اینکه سیو های بازیتو برات بذاره توی یه فضا که بهت میده و هر وقت دستگاهت خدای نکرده خراب نشه اگر خراب شد بتوانی دوباره از اون سیوها استفاده کنی
در کل سوالی بود بگو تا جوابتو بدم
ممنون از جواب شما
موضوع رو گرفتم
حالا سوالم اینه که دستگاه من اورجینال و ریجن 2 هست از کجا و چه نوع پلاسی باید بگیرم ؟؟؟ کدوم سایت اعتبار بهتری داره واسه خرید کارت پلاس؟؟ و نکته دیگه اینکه این پلاس اعتبارش بر اساس حجم دانلود هست یا به صورت ماهیانه ؟؟
اما سوال مهمتر اینه که من جایی شنیدم که اول باید یه هزینه بزاری واسه خرید یه اکانت پلاس مثلا سه ماهه بعدش باید یه هزینه دلاری بزاری واسه خرید از استور پلی استیشن یعنی باید دو بار هزینه کنی درسته؟؟؟
این چی میگه پس؟بازیهای آپریل :
PS4: Mercenary Kings
PS3: PES 2014, Sly Cooper Thieves in Time
Vita: Hotline Miami, Moto GP13
منبع :
Rumoured PS+ Content for April (EU) - PS3 Trophies Forum
کلا این سایت هرچی میگه درسته!!!
اینی که دوستمون گذاشته درسته،اینی هم که GS گذاشته درسته!
ممنونم. پس همون هزینه ای که واسه خرید پلاس میکنم هست و دیگه هزینه ای اضافه بر اون نداره ؟؟؟خواهش میکنم
ببین کدام پلاس بگیری خوب بستگی به خودت داره و فقط میتوانی دو نوع پلاس بگیری یکی ریجن یک هست و یکی هم ریجن دو هست و نظر من به اینکه ریجن دو بگیر که بتوانی با ایدی اصلیت یکی کنی اگر ریجن یک بگیری باید یه ایدی دیگه بسازی و بازی ها رو از اونجا دانلود کنی و با ایدی خودت اجرا کنی کلا دردسر داره خوب پس شما همون ریجن 2 بگیر و حالشو ببر
والله سایت زیاد هست برای فروش همشون هم اعتبار دارن خیالت راحت این دوستانی که میفروشن دوستان اعتبار داری هستن (اگر هم سایت خواستی بگو تا برات پیام خصوصی کنم منم این سایت رو توی گوگل پیدا کردم )
نه بر اساس ماهیانه یا سالانه هست یعنی شما وقتی میخری چند نوع داره یه سه ماهه و یه شش ماهه و یه یکساله هر کدام که خواستی میتوانی بخری واستفاده کنی
ببین اگر دقت کردی باشی یه نوع تخفیف هایی میزنه برای پلاس مثلا بازی که 9 دلار هست تخفیف میخوره 5 دلار البته فقط مخصوص انهایی که پلاس دارن خیلی هم با صرفه هست چون شما بازی مورد علاقه ات رو با قیمت کمتر میخری خیلی کمتر
سوالی بود درخدمتیم
اینی که دوستمون گذاشته درسته،اینی هم که GS گذاشته درسته!
فرقش اینه که گیم اسپات پلاس آمریکا رو گذاشته ، و این لینکی که دوستمون دادن پلاس اروپا رو! :d
و نکته ی مهمتر اینه که برای این اخبار برید خود PS Blogـهای آمریکا و اروپا،زودتر و راحت تر اخبار رو بخونید :d
ممنونم. پس همون هزینه ای که واسه خرید پلاس میکنم هست و دیگه هزینه ای اضافه بر اون نداره ؟؟؟
بعد از اونم که باید کد پلاس رو بعد از خرید اکتیو کنم و هر چقدر پول دادم همون قدر آش بخورم . . . . درسته؟؟:d
راستی با این سرعت اینترنت ما ، چقدر طول میکشه واسه دانلود یه بازی کامل؟
خببببببببببب به این سوالم که جواب دادییییین حالا نوبت سوال بعدیه :dیه سوال فنی داشتم این بازی های EA که تخفیف خورده بود من fifa street رو گرفتم می خواستم ببینم آنلاین میشه همیجوری بازی کرد یا کد می خواد؟
خریدم هنوز دانلود نکردم
فرقش اینه که PSN یه ایدی معمولی توی استور و پلاس یه ایدی پولی هست که امکانات بهتری داره که قبلا بهت توصیح دادمدوستان عزیز:
اکانت PSN با اکانت PLUS چه فرقی داره ؟ ؟؟
ممنون.
والله تا زمانی که پلاس باشی میتوانی از فضای ابری استفاده کنی ولی نمیدونم مثلا اگر تا یکسال دیگه تمدید نکنی ایا اون سیوها میمونن یا نه من که امتحان نکردمه و ریسک هم نمیکنم چون ارزش نداره اصلا ابداخببببببببببب به این سوالم که جواب دادییییین حالا نوبت سوال بعدیه :d
سوالم اینه که این سیوایی (SAVE) که با پلاس رو فضای ابری میره تا موقعی که پلاس داری میشه ازش استفاده کرد؟سیو رو هارد از بین میره وقتی فعالش می کنی اون حالتو؟کلا یکی یه توضیحی بده ممنون
توی rss ام میزنه UBISOFT GAMES 75% OFF خورده بعد میرم تو استور خبری نیست جریان چیه :d
این ماه تو آمریکا چرا فقط بتمن اضافه شده پس بقیه کو؟
شک ندارم به زودی dishonored رایگان خواهد شد! از بس این اواخر تخفیف زدن روش:d الانم که تو تخفیفای بهاره شده حدودا 6 دلار! بسیار وسوسه انگیز ولی مقاومت میکنیم تا رو پلاس بگیریم و همین 5-6 دلار هم ندیم:d