Playstation Plus | PS3

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هر ٣ مورد ولي بيشتر ٤
ولي داداش اين بحث پينگ تو پلي ٤ هستااا ! من شنيدم
فک نمیکنم ربطی داشته باشه بعضی بازی ها به صورت هاستی هست که یه نفر هاست میشه و بقیه به اون وصل میشن که سرورای این دسته دست خود سازنده هاست و کسی نمیتونه دست ببره توشون مگر اینکه خودشون سرور واسه فروش بزارن!
یه سری هم به بازی کن این امکان رو میده که سرور مخصوص ریجن خودشو رو انتخاب کنه که این دسته ها توی اککثر قسمتای کره زمین سرور دارن
در هر دو دسته شما هر ریجنی باشی میتونی به هر سروری که بخوای وصل شی و ربطی نداره اکانت ریجن 2 یا 1 یا 3 باشه...
درمورد ساخت اکانت واسه پلاس و ...
اگه هنوز اکانت نساختی شدیدا ریجن 1 یا امریکا رو پیشنهاد میکنم
من خودم ریجن 2 دارم و باید واسه بازی ها پول بیشتری بدم نسبت به کسایی که امریکا دارند!
درسته ارزش پوند بیشتره اما الان بازی ها دیگه مثل نسل قبل نیست اختلاف قیمت بازی ها به دلار و پوند تقریبا به صفر رسیده!
مثلا بتلفیلد 4 قیمتش 60 دلاره و به پوند هم 60 پونده پس شما باید چند برابر پول بدی نسبت به اکانت امریکا
درمورد پلاس هم امریکا خوبه و در واقع یه جور شانسیه یهو میبینی یه سری بازی خفت فری میشه یا بعضی وقتا چرت و پرت!:d
ولی در مورد پلاسش پشیمون نمیشی...
اگه من فرصت بازگشت داشتم ریجن اکانتم رو امریکا انتخاب میکردم...

فک نمیکنم ربطی داشته باشه بعضی بازی ها به صورت هاستی هست که یه نفر هاست میشه و بقیه به اون وصل میشن که سرورای این دسته دست خود سازنده هاست و کسی نمیتونه دست ببره توشون مگر اینکه خودشون سرور واسه فروش بزارن!
یه سری هم به بازی کن این امکان رو میده که سرور مخصوص ریجن خودشو رو انتخاب کنه که این دسته ها توی اککثر قسمتای کره زمین سرور دارن
در هر دو دسته شما هر ریجنی باشی میتونی به هر سروری که بخوای وصل شی و ربطی نداره اکانت ریجن 2 یا 1 یا 3 باشه...
درمورد ساخت اکانت واسه پلاس و ...
اگه هنوز اکانت نساختی شدیدا ریجن 1 یا امریکا رو پیشنهاد میکنم
من خودم ریجن 2 دارم و باید واسه بازی ها پول بیشتری بدم نسبت به کسایی که امریکا دارند!
درسته ارزش پوند بیشتره اما الان بازی ها دیگه مثل نسل قبل نیست اختلاف قیمت بازی ها به دلار و پوند تقریبا به صفر رسیده!
مثلا بتلفیلد 4 قیمتش 60 دلاره و به پوند هم 60 پونده پس شما باید چند برابر پول بدی نسبت به اکانت امریکا
درمورد پلاس هم امریکا خوبه و در واقع یه جور شانسیه یهو میبینی یه سری بازی خفت فری میشه یا بعضی وقتا چرت و پرت!:d
ولی در مورد پلاسش پشیمون نمیشی...
اگه من فرصت بازگشت داشتم ریجن اکانتم رو امریکا انتخاب میکردم...
ميترسم بعدا پشيمون بشم چون يه جورايي مطمىنم پلاس ريجن ٢ بازي هاي بهتر و بيشتري رو free خواهد كرد براي پلاسش
تخفيفيم كه ميزنه استور امريكا بيصتر براي همه هست ديگه حالا يكم بيشتر براي پلاس مثلا همين كيلزون شد ٤٠$ براي همه نه فقط پلاس
من پلاس اروپا رو ميگيرم و در كنارش اكانت امريكا رو هم دارم براي خريد و يه نيم نگاهي بهش دارم نظرم اينه حالا شما و بقيه دوستان اگر اشتباه ميگم ممنون ميشم كمكم كنند

11 فبریه این بازی ها و تخفیف ها از سرویس حذف می‌شوند (ریجن1)

Instant Game Collection
Shadow of the Colossus PS3

Discounts

Dustforce
Curve Studios Mega Bundle
Ethan: Meteor Hunter

اقا یه سوال.
وقتی اکانت پلاس میگیریم و بازیهارو دانلود میکنیم بازیا تاریخ استفاده دارن؟
مثلا بعد یه مدت غیر قابل بازی میشن یا برا همیشه موندگارن؟

اگه مثلا روز اخر اکانتمون دانلودش تموم شه تا شارژنکنیم بلا استفاده میمونه؟یا یه وقتی منظور میکنه برا بازی کردنش؟
(ببخشید زیاد سوال میکنم.تو این مورد خیلی ناشی ام)
هروقت اکانتت تموم بشه از همون دقیقه به بعد نمیتونی بازی کنی تا دوباره تمدید کنی پلاست رو

دوستان یه سوالی.دوست من اکانت پلاس داره رو ps4 ولی پلی 3 نداره خودش.حالا اگه من اون اکانتو رو پلی استیشن 3 خودم فعال کنم میتونم از بازیای رایگانش استفاده کنم؟مشکلی واسه کسی پیش نمیاد؟ما هیچ کدوم تا الان پلاس نبودیم اطلاعات نداریم!:-(

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

دوستان یه سوالی.دوست من اکانت پلاس داره رو ps4 ولی پلی 3 نداره خودش.حالا اگه من اون اکانتو رو پلی استیشن 3 خودم فعال کنم میتونم از بازیای رایگانش استفاده کنم؟مشکلی واسه کسی پیش نمیاد؟ما هیچ کدوم تا الان پلاس نبودیم اطلاعات نداریم!:-(

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

نه هیچ مشکلی پیش نمیاد.
یه اکانت پلاس همزمان میتونه رو دوتا PS3 و یک ویتا و دوتا PS4 (با محدودیت هایی)فعال بشه.

سلام دوستان 2 تا سوال داشتم
اول اینکه از کجا باید فهمید این بازی هایی که free میشه expire ش کیه؟
دوم اینکه اگه یه بازی رو که free بذاری برا download اگه از free برداشته باشه بازم میشه از لیست دانلودها دانلودش کرد؟
ممنون ;)

سلام دوستان 2 تا سوال داشتم
اول اینکه از کجا باید فهمید این بازی هایی که free میشه expire ش کیه؟
دوم اینکه اگه یه بازی رو که free بذاری برا download اگه از free برداشته باشه بازم میشه از لیست دانلودها دانلودش کرد؟
ممنون ;)
سوال اول: نمیشه تشخیص داد! معمولا یکی دو هفته قبل از برداشتنش اعلام میکنن

سوال دوم: بله

اقا ما این pay day 2 که مجانی شده رو زدیم دان شه حجمش تو دستگاه 4096 بود بعد الان تو pc لینکش 3.97 گیگ هست چجوریه به مشکل نخوریم بعدا کم میاد تو موقع انتقال که :d کسی امتحان کرده ؟

اقا ما این pay day 2 که مجانی شده رو زدیم دان شه حجمش تو دستگاه 4096 بود بعد الان تو pc لینکش 3.97 گیگ هست چجوریه به مشکل نخوریم بعدا کم میاد تو موقع انتقال که :d کسی امتحان کرده ؟

نه مشکلی نداره معمولا این اختلاف حجم تو پلس3 و پی سی پیش میاد برای همه بازی ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or