Playstation Plus | PS3

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این غیر از بازی های سالانست دیگه؟ :-" چون برای ماه June فاجعست! :|مخصوصا PS3 و PS4 :|
طبق شایعات اینا فقط برای این ماه هست. سالانه احتمالا تو E3 معرفی بشه

بازی nba قبلا بجای spec ops برای اماراتی ها فری شده بود پس باید برای اماراتی ها منتظر معرفی جایگزینش باشیم:d

بازی های Pixel Junk رو من دوست میدارم،ولی برای PS4...نمیدونم...یه چی خفن تر میزاشتن:(
راستی LS که برای PS3 میاد چطوره؟ اصلا یادم نمیاد چجور بازیی بوده! :d همممم...

بازی ورزشی هم که اصلا تو خونم نیست! :d
---
راستی بازی های سالانه این هفته برداشته میشنا(شایدم هفته ی بعد! یادم رفت تاریخش رو ببینم:| :d ) اگر LBP K و U3 رو نگرفتید،یادتون نره :d
---
ای بابا چرا چند تا بازی مثل DeadPool نمیدن :d
آخ آخ! اگر ددپول بدن معرکه ـست! :x :d خیلی دوست دارم بازیش کنم! :d

دوستان در مورد این بازیهای سالانه من چیزی نمیدونم!
یه توضیحی بدین لطفا
علاوه بر بازی هایی که ماهانه برای پلاس میان،سالی چندتا بازی توی E3 معرفی میشن که تا E3 سال آینده برداشته نمیشن!
معمولا هم بازی های خوبی هستن! یا حداقل از سری های محبوبند! :d

برای همین امیداریم امسال هم چنین بازی هایی بزارن و بازی های خوبی باشن! :d
اگر نزاره بد ضدحالی خواهیم خورد با این بازی های فاجعه! :|

عجب بازی های خفنی میادش این ماه :دی اگه NBA رو هم برای PS4 میدادن من دیگه چیزی برای این ماه نمی خواستم :دی
پ.ن: Dragon's Crown:x

بابا تو بسکتبال دوست داری ما تنبل ها رو چه به ورزش:d

خیلی صداشون دراومده که بازی ورزشی تعطیل باید گردد:d NBA قبلا برای امارات اومده در عجبم چی میخوان جایگزین کنند براش:-/

این ماه برای ویتا انصافا پر و پیمون هست

بازی nba قبلا بجای spec ops برای اماراتی ها فری شده بود پس باید برای اماراتی ها منتظر معرفی جایگزینش باشیم:d

من اصلاح میکنم این پستم رو؛ بازی NBA 2013 بود که بجای specops رایگان شد پس این 2014 برای اماراتی ها هم جدید هست:d

Dragon's Crown ویتا این ماه UK، راحت یه سروگردن UK رو پیش انداخت! Terraria US هم درسته خوبه و کاملا هم استقبال میشه، ولی خب DC کلا قضیش فرق داره! حرکت فوق العاده وسوسه کننده ای بود!

آخرین ویرایش:
یه سوال فنی دارم. چجوری میشه شارژ اتوماتیک اکانت پلاس رو کنسل کرد که خود به خود از حسابمون برای شارژ مجدد کم نکنه؟؟؟؟ حال ندارم تو تنظیمات بگردم. :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or